Regler for Pintrip-medlemskab


 

Et Pintrip-medlemskab er personligt og bundet til person og køretøj
Det betyder, at du køber et personligt medlemskab, som du ikke må låne ud eller overdrage til andre. Vi gør opmærksom på, at ved udlån, overdragelse eller anden snyd vil medlemskabet blive inddraget og spærret. Du er naturligvis velkommen til at invitere andre med på en Pintrip-oplevelse, så længe du selv er med på turen.

Hvem kan købe et Pintrip-medlemskab?
Pintrip bruges bedst med et selvforsynende køretøj, og tidligere har Pintrip udelukkende været for autocampere, men i 2023 er både tagtelte og campingvogne velkommen hos en del af Pintrip-værterne. Kører du uden toilet ombord kan der kun overnattes hos værter med adgang til toiletfaciliteter døgnet rundt (markeret med WC-ikon).

Oplevelser – ikke gratis overnatninger – og ikke camping
Et medlemskab giver dig mulighed for gode oplevelser i hele Danmark, hvor du i tillæg kan parkere 24 timer. Vores værter har en forventning om, at når du vælger deres sted, har du sat dig ind i, hvad det er for et sted du besøger og hvilke muligheder der er. Et vigtigt element i Pintrip er det personlige møde mellem vært og gæst, og vi synes, det er god stil, at alle vælger overnatning efter interesse. På den måde er man hensynsfuld overfor andre Pintrippere og lader pladser, man ikke selv har nogen interesse i, stå ledig til interesserede. Det giver de bedste oplevelser for alle.

Pintrip er ligeledes heller ikke at forveksle med camping. Som udgangspunkt må du ikke tage mere plads op end størrelsen på dit køretøj. Hos mange værter må du dog gerne rulle markisen ud, grille udenfor køretøjet og lign., så længe du lige husker at spørge værten om det er okay, inden du gør det.  Benyttelse af faciliteter skal aftales og afregnes forud for brug, og da du overnatter privat, skal du forvente, at f.eks. toilet/bad også benyttes af værter/personale/kunder.

Sæsonstart
En ny Pintrip-sæson starter altid den 31.03., du kan derfor ikke benytte Pintrip-pladserne før denne dato.

Lejet køretøj
Du kan godt købe et Pintrip-medlemskab, hvis du lejer et køretøj. Hvis du lejer flere køretøjer igennem sæsonen, har du brug for et ny vignette og et medlemskort, hver gang du skifter køretøj. Det sender vi gerne til dig mod betaling af et ekspeditionsgebyr på 100 DKK og information om din leveringsadresse. Til dette har vi brug for et foto af lejekontrakt fra den første og den anden lejebil, et foto af vignetten, som du har fjernet fra forruden og et foto af det medlemskort, som du ønsker annulleret.

Mistet medlemskort/vignette
Vi anbefaler at du opbevarer dit medlemskort et sikkert sted, da vi ikke erstatter mistede medlemskort. Dit medlemskort er sammen med vignetten i forruden din adgang til at bruge Pintrip. Mistede/forsvundne vignetter erstattes heller ikke, så vi anbefaler, at du som det første klistrer vignetten i forruden af dit køretøj.

Nyt køretøj/nyt reg.nr.
Dit medlemskab er knyttet til person og køretøj. Da du skriver dit reg.nr. på medlemskortet og sætter vignetten i forruden, har du brug for en ny vignette og et nyt medlemskort, når du skifter køretøj eller får ny nummerplade. Det sender vi gerne til dig mod betaling af et ekspeditionsgebyr på 100 DKK og information om din leveringsadresse. Til dette har vi brug for et foto af begge registreringsattester, et foto af vignetten, som du har fjernet fra forruden og et foto af det medlemskort, som du ønsker annulleret.

Stenslag = ny forrude
Er du uheldig at få et stenslag i din forrude, så husk at tage et billede af vignetten, hvor nummerpladen på dit køretøj fremgår. Send det til os på mail, så sender vi en ny vignette afsted til dig i løbet af 1-2 hverdage. For denne service tager vi et ekspeditionsgebyr på 100 DKK. Hvis du glemmer at tage et billede af vignetten, skal du købe et nyt medlemskab.

Samarbejde mellem Pintrip og vores værter
Der er ingen penge mellem Pintrip og vores værter. Det betyder, at vores værter ikke modtager nogen økonomisk kompensation af Pintrip for hvert besøg de har. De har valgt at være værter, fordi de først og fremmest synes, at det er hyggeligt at byde Pintrip-gæster velkommen til deres sted.

Misbrug af Pintrip-medlemskab
Som medlem af Pintrip forpligter du dig til at sætte dig ind i, hvordan konceptet fungerer og følge gældende retningslinjer. Du er gæst på vores værters private ejendom, og du må forvente at blive afvist, hvis du ikke respekterer Pintrip’s retningslinjer for brug af konceptet. Pintrip forbeholder sig ret til uden varsel at inddrage et medlemskort, hvis konceptet misbruges eller anvendes af en anden person.

 

Pintrip i 2023 også for campingvogne og tagtelte

Tilmeld nyhedsbrev

JA, vi ved det. Pop-ups er irriterende. Men vi ved, at du bliver glad for vores nyhedsbrev

 

Få vores månedlige nyhedsbrev og vigtig information.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve, der sendes ud. Læs privatlivspolitik her.

Tak for din tilmelding

Velkommen til Pintrip’s univers.

 

Du vil ca. en gang i måneden modtage vores nyhedsbrev og vigtig information.

 

Med venlig hilsen

Henriette & Peter Rask

Ofte stillede spørgsmål

Forlygter

Husk at have dine forlygter tændt hele tiden. Det er påkrævet i Danmark, også i dagtimerne.

Sikkerhedsseler

Der skal være sikkerhedsseler til alle sæder i bilen. Det er med andre ord ulovligt at have flere personer i bilen, end der er seler til, og alle i bilen skal have sikkerhedssele på. Når børnene i bilen er under 15 år, er det førerens ansvar, at de bruger sikkerhedssele.

Mobiltelefoner

Det er strengt forbudt at bruge mobiltelefon under kørsel i Danmark. Det er tilladt at bruge en håndfri telefon (ikke et headset) indbygget i bilen.

Danske vejskilte

I den offentlige trafik bruger vejskiltene internationale standardsymboler. Nogle gange omfatter de det danske sprog.

Vejafgifter

Du betaler ikke for at bruge vejene i Danmark. Du skal dog betale, når du krydser de to store broer, Storebæltsbroen (mellem Sjælland og Fyn) og Øresundsbroen mellem Danmark og Sverige.

I nødstilfælde

Kommer du ud for en ulykke eller har brug for andre beredskaber, så ring 112 på landsplan for at få fat i dansk politi, brandvæsen og ambulance. Næsten alt dansk politi og beredskabspersonale taler engelsk og vil uden problemer kunne kommunikere med dig.

Drikkepenge

Ikke almindeligt i Danmark, heller ikke i turistområder. Men det afvises ikke.

Medbringe kæledyr til Danmark

Der kræves et EU-kæledyrspas for rejser med visse kæledyr (hunde og katte). Det beviser, at dyret er vaccineret mod rabies (vaccination skal gives tidligst 21 dage før indsejling), og din hund skal også være chippet for at muliggøre tydelig identifikation. Udover chippen er det også lovpligtigt i Danmark, at din hund har et mærke på halsbåndet, hvor der står navnet på hundeejeren og dennes adresse.

Narkotika

Danmark forbyder kørsel under påvirkning af marihuana (THC, cannabis), methylamfetamin og MDMA (ecstasy). Hvis politiet har mistanke om, at en bilist er påvirket, vil de teste for forskellige stoffer. Betjening af et køretøj i påvirket tilstand kan medføre en stor bøde, fængsel eller endda at blive udelukket fra Danmark.

Højrekørsel

I Danmark kører du i højre side af vejen – i lighed med det meste af Europa.

 

Børn og autostole

Børn under 3 år, der måler mindre end 135 centimeter, skal sidde i en korrekt tilpasset barnestol. Hvis køretøjet ikke har sikkerhedsseler, må børn under 3 år ikke sidde i bilen, mens den er i bevægelse.

Hastighedsgrænser

I Danmark er hastighedsgrænserne 50 kilometer i timen i byer og 80 kilometer på de fleste veje. På motorvejene kan man normalt køre 130 kilometer i timen, men nogle dele tillader kun 110 kilometer i timen med opsatte skilte.

Parkering

Parker din autocamper eller bil i færdselsretningen (højre side af vejen). Ofte må man mange steder parkere mellem 1 time og 2 timer uden at betale. Parkering, hvis det er angivet med et ekstra skilt, er kun gyldige på bestemte tidspunkter. Her skal du være opmærksom på den særlige farvekodning (tider i sort eller hvid refererer til ugedagene fra mandag til fredag. Tider i parentes er for lørdage og tidspunkter i rød er for søn- og helligdage). Færdselsreglerne i Danmark kræver en p-skive i forruden. Udenlandske biler kan købe en parkeringsskive på turistkontorer, tankstationer eller på www.pintrip.eu.

Tankstationer

Størstedelen af ​​de mange tankstationer i Danmark har automatiske betalingsautomater, der gør det nemt at fylde tanken, når stationen er lukket. Normalt accepterer automaterne nogle internationale kreditkort som betaling, og mange tager kontanter.

Penge/kreditkort

Valutaen i Danmark er danske kroner (DKK). Du kan rejse til Danmark med Euro og Maestro (EC) eller kreditkort til at begynde med. På turiststeder kan du betale med euro. Den officielle kurs er omkring 1 EUR = 7,41 DKK og er relativt konstant. Du kan hæve danske kroner i en dansk hæveautomat, men du kan også betale direkte med kort. Dette er meget mere almindeligt. Kontant betaling accepteres generelt ikke ved parkeringsautomater eller på lokal offentlig transport. Vi anbefaler, at du tager et internationalt accepteret kredit- eller betalingskort med dig. Den populære betaling MobilePay kan kun benyttes af indehavere af et dansk personnummer (CPR-nummer).

Cyklister

Danmark er en nation af tohjulede. Du vil se cykler overalt, så sørg for at passe på dem. Bilister skal altid give efter for cykler, og de har ofte deres egne vejbaner, men nogle gange må man dele vejen.

Alkohol

At køre i spirituspåvirket tilstand er absolut no go i Danmark. Den lovlige grænse for alkohol i dit blod er 0,5 procent i Danmark, og det håndhæves strengt. Hvis promillegrænsen i dit blod er over 0,5, får du straf og bøder af politiet.

App

Hvad koster app'en?

Pintrip app har til og med udgangen af sæson 2022 været et digitalt supplement til Pintrip Guide. Fremadrettet vil man ved køb af et fysisk medlemskab stadig få tilsendt et medlemskort med et påtrykt medlemsnummer, som fungerer til Pintrip app. Medlemsnummeret er unikt og giver mulighed for at downloade Pintrip app på 2 enheder. 

Fra sæson 2023 kan der købes et rent digitalt medlemskab til 399 DKK. Medlemskortet er digitalt og medlemsnummeret er unikt og giver mulighed for at downloade Pintrip app på 2 enheder.   

Kan jeg købe app'en uden at købe bogen?

Ja, fra sæson 2023 kan der købes et rent digitalt medlemskab til 399 DKK. Medlemskortet er digitalt og medlemsnummeret er unikt og giver mulighed for at downloade Pintrip app på 2 enheder.   

Fungerer app'en også når jeg ikke har internetforbindelse?

Ja, Pintrip app fungerer også offline. Men det kræver en internetforbindelse at aktivere medlemskabet og installere opdateringer.

Skal jeg installere opdateringer?

Vi opdaterer app'en regelmæssigt, for at forbedre og optimere brugeroplevelsen. Derfor er det vigtigt, at du altid sørger for at installere nye opdateringer.

Jeg vil gerne have flere funktioner i app'en. Er det planlagt?

Ja, vi videreudvikler hele tiden på app'en, særligt i forbindelse med en ny sæson.  

Hvornår kan jeg installere den nye version?

Pintrip App - version 2023 kan du tilgå den 31.03.23.

Tidligere medlemmer, der er registreret: Når du åbner app'en efter den 31.03. kl. 12:00 skal du indtaste dit 2023 medlemsnummer, som du finder på bagsiden af dit 2022 medlemskort eller har fået tilsendt på mail, hvis du har købt et rent digitalt medlemskab. Derefter kommer der en skærm med e-mail, nummerplade og telefonnummer - som er forudfyldt med dine nuværende data. Dem kan du rette og trykke registrer og du er i gang.

Nye medlemmer: Download Pintrip App. Fra den 31.03. har du adgang til informationerne på app'en. Udfyld blot felterne med dine oplysninger og du er registreret og i gang.

Hvorfor kan jeg ikke installere app'en?

Kontroller telefonens styresystem. Hvis din telefons styresystem ikke lever op til vores tekniske krav, kan du ikke installere app'en. Vores minimumskrav er Android version 9 og iOS version 13, ældre versioner er ikke understøttet.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg mister min telefon og vil installere app'en på min nye telefon?

Så skal du skrive en mail til os på support@pintrip.eu med dine oplysninger inkl. medlemsnummer, så nulstiller vi dit medlemsnummer, og du kan logge på ny enhed.

Kan jeg bruge Pintrip Guide uden app?

Selvfølgelig, men kører du kun efter bogen, er det dit eget ansvar at holde dig opdateret på denne side

Er der telefonisk support til Pintrip app?

Nej, vi kan desværre ikke tilbyde telefonisk support til app'en. Hvis du har problemer med app'en, skal du kontakte support@pintrip.eu. Send os dit medlemsnummer, modellen på din enhed, versionen af telefonens styresystem, fornavn og efternavn, nummerplade nummer, e-mail og telefonnummer. Så hjælper vi dig hurtigst muligt.

På hvor mange enheder kan jeg installere app'en?

Der er inkluderet 2 app-adgang i hvert medlemskab. 

Jeg bliver ved med at få fejlmelding når jeg bruger app'en. Hvad gør jeg?

Kontakt os på support@pintrip.eu og så hjælper vi dig hurtigst muligt. Husk at skrive dit medlemsnummer, modellen på din enhed, versionen af telefonens styresystem, fornavn og efternavn, nummerplade, e-mail og telefonnummer.

Copy link
Powered by Social Snap