Velkommen
til pintrip

din lokale guide til unikke oplevelser

Det er noget helt særligt at eje en autocamper. Det er følelsen af frihed, når kun vejen sætter begrænsninger for, hvor turen går hen. Det er følelsen af uafhængighed, når du selv bestemmer, hvor du vil parkere for natten, og hvornår du vil køre videre. Det er ikke kun en rejseform, men en måde at leve på.

Det er på præcis den måde, vi sammen med vores tre drenge har udforsket Europa og Danmark. I autocamperen, pakket kun med os og det mest nødvendige, har destinationerne været både korte og lange, men altid med det samme formål; at køre ud i det blå. 

For nogle år tilbage rejste vi sammen Frankrig tyndt. Vi ville opleve det autentiske, færdes blandt de lokale og samtidig have trygge omgivelser, når vi skulle overnatte i vores camper.

Men hvordan finder man lige det? Svaret fandt vi i form af en rejseguide, der åbnede det franske landskab op for os. Fra vingårde til strudsefarme, bisonfarme, keramikere og små landbrug. Efter mange fantastiske overnatninger fik vi Frankrig helt ind under huden og vendte hjem til Danmark.

Men der var sket noget undervejs. Drømmen om Pintrip var opstået

Vi synes, at alle autocamperturister skal have mulighed for at opleve det autentiske Danmark. De skal ud ad de små veje og finde de gemte skatte undervejs. Det er derfor, vi har skabt Pintrip, som garanterer unikke oplevelser. Alle vores værter er særligt udvalgte, og vi lover, at der er noget for enhver smag.

Pintrip’s værter glæder sig til at byde velkommen på netop deres sted.

De bedste rejsehilsner

Her kan du læse om gældende retningslinjer i Danmark

Tilmeld nyhedsbrev

JA, vi ved det. Pop-ups er irriterende. Men vi ved, at du bliver glad for vores nyhedsbrev

 

Få vores månedlige nyhedsbrev og tips og ideer til steder, du bare MÅ besøge med Pintrip.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve, der sendes ud. Læs privatlivspolitik her.

Tak for din tilmelding

Velkommen til Pintrip’s univers.

 

Om lidt vil du modtage et insidertip på et sted, vi varmt kan anbefale, at du besøger på din tur rundt i Danmark.

 

Med venlig hilsen

Henriette & Peter Rask