Cookie- og privatlivspolitik hos Pintrip ApS

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Ads
  • Google Analytics
  • Facebook
  • Mailchimp

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: pintrip@pintrip.eu. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Pintrip ApS
Klokkevej 4
7870 Roslev
Telefon: 0045 22379588
E-mail: pintrip@pintrip.eu

 

 

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid er medlemskabet gyldigt?

Det årlige medlemskab gælder altid fra den 31. marts til den 30. marts det efterfølgende år, men hvis du kun har brug for et medlemskab i en kort periode, er der også mulighed for at købe et månedsmedlemskab. Den trykte guide opdateres årligt, mens Pintrip App løbende opdateres i løbet af sæsonen. Det er afgørende at have et gyldigt medlemskab for at undgå at besøge værter, der ikke længere er en del af netværket. Derudover vil du med et gyldigt medlemskab løbende modtage oplysninger om de mange nye værter, der tilføjes til netværket i løbet af sæsonen. Ved at vælge et abonnement bliver dit medlemskab automatisk fornyes, så du altid rejser med et gyldigt medlemskab og samtidig støtter Pintrip-konceptet.

Hvor mange holdepladser tilbyder værterne?

Hver vært tilbyder 1-3 holdepladser.

Kan jeg opholde mig mere end 24 timer hos hver vært?

Nej, konceptet med Pintrip indebærer, at rejsende kun kan overnatte en enkelt nat hos værten. Dette giver dig stadig tilstrækkelig tid til at lære værten og stedet at kende, men giver også andre rejsende mulighed for at nyde godt af Pintrip-konceptet.

Modtager værterne andre køretøjer end autocampere?

Ja, flere end 80% af værterne modtager også tagtelte, og ca. 45% af værterne modtager også campingvogne. Hvis du kører i et køretøj uden toilet, kan du overnatte hos cirka 80 Pintrip-værter, som tilbyder adgang til toiletfaciliteter døgnet rundt.

Hvilke faciliteter kan jeg forvente hos værterne?

Mange værter tilbyder faciliteter som strøm, vand, toilet og bad og lignende. De opkræver ofte et lille gebyr for deres faciliteter. Vær venlig og spørg om tilladelse og afklar alle betingelser, før du gør brug af faciliteterne.

Findes konceptet i andre lande?

Ja, konceptet startede i Frankrig for mere end 30 års siden med France Passion. I alt tilbyder 10 europæiske lande konceptet. Se mere på www.fefi.eu

Skal alle værter kontaktes telefonisk før ankomst?

Nej, ca. 30% af værterne ønsker telefonisk kontakt, hvilket tydeligt er angivet både i bog og app med et rødt telefonikon. De resterende værter kræver ikke telefonisk kontakt inden ankomst, så her kan du blot møde op.

Må jeg medbringe hunde?

Hos mere end 90% af værterne er hunde velkomne, og det er altid påkrævet at holde hunden i kort snor. Vær opmærksom på hundeikonet, især det røde hundeikon, som angiver de få steder, hvor hunde ikke er tilladt.

Hvilke kriterier bliver der lagt vægt på, når værterne bliver udvalgt?

For os er gæstfrihed, kvaliteten af produkterne, gode oplevelser samt ro og natur de centrale kriterier. Vi søger konstant efter nye værter, og vores ambassadører hjælper med denne proces. Dog er det oftest de potentielle værter, der kontakter os for at blive en del af Pintrip-netværket, og ikke omvendt.

Kan jeg forhåndsreservere en plads?

Nej, med Pintrip-konceptet er det ikke muligt at forhåndsreservere en plads. Hos de værter, der ønsker forudgående kontakt, kan du kontakte dem tidligst 24 timer før din ankomst. Pintrip-konceptet fungerer efter først-til-mølle-princippet. Hvis du for eksempel er den fjerde gæst hos en vært, der kun har tre pladser til rådighed, må du finde en alternativ overnatningsmulighed. Der er ofte en anden Pintrip-vært i nærheden.

Alle holdepladser er optaget hos en vært. Hvad gør jeg nu?

I så fald må du søge efter en alternativ overnatningsmulighed. Der findes ofte en anden Pintrip-vært i nærheden.

Hvis jeg ikke kan få fat i værten, hvad skal jeg så gøre?

I så fald bedes du undlade at besøge værten, hvis forudgående kontakt er påkrævet, og det ikke har været muligt at få fat i værten. Der kan være forskellige årsager til, at værten ikke har svaret telefonen. De fleste værter vil dog ringe tilbage til dig, hvis de har misset din henvendelse.

Kan man tømme gråt og sort vand hos værterne?

Nogle værter tilbyder muligheden mod betaling. Alternativt kan bruge finde Vejdirektoratets gratis tømmestationer, som er listet bag i Pintrip-guiden eller på Pintrip App.

Er der fordele ved at være medlem?

Ja, som medlem af Pintrip får du adgang til eksklusive medlemsfordele. Du kan finde en oversigt over de aktuelle fordele her. Vi tilføjer løbende nye medlemsfordele.

Jeg har mistet min vignette/medlemskort/skiftet rude eller køretøj. Hvad gør jeg nu?

Send en e-mail til pintrip@pintrip.eu, så hjælper vi dig hurtigst muligt.  

Er det muligt at anmelde værterne?

Når du tjekker ind hos værten, har du mulighed for at give en anmeldelse af din oplevelse. Anmeldelsen er kun synlig for os, men når sæsonen er slut, sender vi anmeldelserne til værterne. Vi sætter stor pris på din feedback. I Facebook-gruppen Pintripper kan du også dele din Pintrip-oplevelse med andre medlemmer.

App

Hvad koster app'en?

Hvis du køber medlemskab med både bog og app til 449 kr., vil du modtage et medlemskort med dit medlemsnummer, som fungerer som adgang til Pintrip app. Med et Pintrip-medlemskab har du mulighed for at downloade Pintrip app på op til 2 enheder. 

Når du køber et digitalt medlemskab (kun med app) til 399 kr., vil du modtage dit medlemsnummer via e-mail, hvilket også giver dig mulighed for at downloade Pintrip app på op til 2 enheder.

Kan jeg købe Pintrip app uden den fysiske guide?

Ja, du kan købe et digitalt medlemskab (kun med app). Dit medlemsnummer vil blive sendt til dig via e-mail. Medlemskabet er digitalt og giver dig mulighed for at downloade Pintrip app på op til 2 enheder. Bemærk venligst, at det er dit ansvar at hente din vignette hos en af de 54 bonusværter.

Fungerer app'en også når jeg ikke har internetforbindelse?

Ja, Pintrip app fungerer også offline. Men det kræver en internetforbindelse at aktivere medlemskabet og installere opdateringer.

Skal jeg installere opdateringer?

Vi opdaterer app'en regelmæssigt, for at forbedre og optimere brugeroplevelsen. Derfor er det vigtigt, at du altid sørger for at installere nye opdateringer.

Jeg vil gerne have flere funktioner i app'en. Er det planlagt?

Ja, vi videreudvikler hele tiden på app'en, særligt i forbindelse med en ny sæson.  

Hvornår kan jeg installere den nye version?

Pintrip app – version 2024 kan du tilgå den 31. marts 2024.

Tidligere medlemmer, der er registreret: Når du åbner Pintrip app efter den 31. marts 2024 kl. 12.00, har du mulighed for at indtaste dit 2024 medlemsnummer. Dette nummer findes enten på bagsiden af dit fysiske medlemskort eller er blevet sendt til dig via e-mail, hvis du har et digitalt medlemskab. Herefter vil du blive præsenteret for en skærm med dine oplysninger såsom e-mail, nummerplade og telefonnummer, som allerede er udfyldt med dine eksisterende data. Du kan foretage eventuelle ændringer og derefter trykke på ”registrer” for at fuldføre processen.

Nye medlemmer: Download Pintrip app i enten Google Play eller App Store. Fra den 31. marts 2024 kan du få adgang til oplysningerne i Pintrip app. Udfyld blot felterne med dine oplysninger, og du bliver registreret og kan komme i gang.

Er det muligt at købe Pintrip app med et abonnement?

Ja, du kan købe et digitalt medlemskab (kun med app) med et abonnement. Ved at vælge et abonnement kan du automatisk spare penge på dit medlemskab til sæson 2025. Abonnementet fornyes automatisk og kan til enhver tid opsiges.

Hvorfor kan jeg ikke installere app'en?

Kontroller telefonens styresystem. Hvis din telefons styresystem ikke lever op til vores tekniske krav, kan du ikke installere app'en. Vores minimumskrav er Android version 9 og iOS version 13, ældre versioner er ikke understøttet.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg mister min telefon og vil installere app'en på min nye telefon?

Så skal du skrive en mail til os på support@pintrip.eu med dine oplysninger inkl. medlemsnummer, så nulstiller vi dit medlemsnummer, og du kan logge på ny enhed.

Kan jeg bruge Pintrip Guide uden app?

Selvfølgelig, men kører du kun efter bogen, er det dit eget ansvar at holde dig opdateret på denne side

Er der telefonisk support til Pintrip app?

Nej, vi kan desværre ikke tilbyde telefonisk support til app'en. Hvis du har problemer med app'en, skal du kontakte support@pintrip.eu. Send os dit medlemsnummer, modellen på din enhed, versionen af telefonens styresystem, fornavn og efternavn, nummerplade nummer, e-mail og telefonnummer. Så hjælper vi dig hurtigst muligt.

På hvor mange enheder kan jeg installere app'en?

Hvert medlemskab tillader installation på op til 2 enheder.

Jeg bliver ved med at få fejlmelding når jeg bruger app'en. Hvad gør jeg?

Kontakt os på support@pintrip.eu og så hjælper vi dig hurtigst muligt. Husk at skrive dit medlemsnummer, modellen på din enhed, versionen af telefonens styresystem, fornavn og efternavn, nummerplade, e-mail og telefonnummer.

Copy link
Powered by Social Snap