Cookie- og privatlivspolitik hos Pintrip ApS

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Ads
  • Google Analytics
  • Facebook
  • Mailchimp

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: pintrip@pintrip.eu. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Pintrip ApS
Klokkevej 4
7870 Roslev
Telefon: 0045 22379588
E-mail: pintrip@pintrip.eu

 

 

 

Ofte stillede spørgsmål

Forlygter

Husk at have dine forlygter tændt hele tiden. Det er påkrævet i Danmark, også i dagtimerne.

Sikkerhedsseler

Der skal være sikkerhedsseler til alle sæder i bilen. Det er med andre ord ulovligt at have flere personer i bilen, end der er seler til, og alle i bilen skal have sikkerhedssele på. Når børnene i bilen er under 15 år, er det førerens ansvar, at de bruger sikkerhedssele.

Mobiltelefoner

Det er strengt forbudt at bruge mobiltelefon under kørsel i Danmark. Det er tilladt at bruge en håndfri telefon (ikke et headset) indbygget i bilen.

Danske vejskilte

I den offentlige trafik bruger vejskiltene internationale standardsymboler. Nogle gange omfatter de det danske sprog.

Vejafgifter

Du betaler ikke for at bruge vejene i Danmark. Du skal dog betale, når du krydser de to store broer, Storebæltsbroen (mellem Sjælland og Fyn) og Øresundsbroen mellem Danmark og Sverige.

I nødstilfælde

Kommer du ud for en ulykke eller har brug for andre beredskaber, så ring 112 på landsplan for at få fat i dansk politi, brandvæsen og ambulance. Næsten alt dansk politi og beredskabspersonale taler engelsk og vil uden problemer kunne kommunikere med dig.

Drikkepenge

Ikke almindeligt i Danmark, heller ikke i turistområder. Men det afvises ikke.

Medbringe kæledyr til Danmark

Der kræves et EU-kæledyrspas for rejser med visse kæledyr (hunde og katte). Det beviser, at dyret er vaccineret mod rabies (vaccination skal gives tidligst 21 dage før indsejling), og din hund skal også være chippet for at muliggøre tydelig identifikation. Udover chippen er det også lovpligtigt i Danmark, at din hund har et mærke på halsbåndet, hvor der står navnet på hundeejeren og dennes adresse.

Narkotika

Danmark forbyder kørsel under påvirkning af marihuana (THC, cannabis), methylamfetamin og MDMA (ecstasy). Hvis politiet har mistanke om, at en bilist er påvirket, vil de teste for forskellige stoffer. Betjening af et køretøj i påvirket tilstand kan medføre en stor bøde, fængsel eller endda at blive udelukket fra Danmark.

Højrekørsel

I Danmark kører du i højre side af vejen – i lighed med det meste af Europa.

 

Børn og autostole

Børn under 3 år, der måler mindre end 135 centimeter, skal sidde i en korrekt tilpasset barnestol. Hvis køretøjet ikke har sikkerhedsseler, må børn under 3 år ikke sidde i bilen, mens den er i bevægelse.

Hastighedsgrænser

I Danmark er hastighedsgrænserne 50 kilometer i timen i byer og 80 kilometer på de fleste veje. På motorvejene kan man normalt køre 130 kilometer i timen, men nogle dele tillader kun 110 kilometer i timen med opsatte skilte.

Parkering

Parker din autocamper eller bil i færdselsretningen (højre side af vejen). Ofte må man mange steder parkere mellem 1 time og 2 timer uden at betale. Parkering, hvis det er angivet med et ekstra skilt, er kun gyldige på bestemte tidspunkter. Her skal du være opmærksom på den særlige farvekodning (tider i sort eller hvid refererer til ugedagene fra mandag til fredag. Tider i parentes er for lørdage og tidspunkter i rød er for søn- og helligdage). Færdselsreglerne i Danmark kræver en p-skive i forruden. Udenlandske biler kan købe en parkeringsskive på turistkontorer, tankstationer eller på www.pintrip.eu.

Tankstationer

Størstedelen af ​​de mange tankstationer i Danmark har automatiske betalingsautomater, der gør det nemt at fylde tanken, når stationen er lukket. Normalt accepterer automaterne nogle internationale kreditkort som betaling, og mange tager kontanter.

Penge/kreditkort

Valutaen i Danmark er danske kroner (DKK). Du kan rejse til Danmark med Euro og Maestro (EC) eller kreditkort til at begynde med. På turiststeder kan du betale med euro. Den officielle kurs er omkring 1 EUR = 7,41 DKK og er relativt konstant. Du kan hæve danske kroner i en dansk hæveautomat, men du kan også betale direkte med kort. Dette er meget mere almindeligt. Kontant betaling accepteres generelt ikke ved parkeringsautomater eller på lokal offentlig transport. Vi anbefaler, at du tager et internationalt accepteret kredit- eller betalingskort med dig. Den populære betaling MobilePay kan kun benyttes af indehavere af et dansk personnummer (CPR-nummer).

Cyklister

Danmark er en nation af tohjulede. Du vil se cykler overalt, så sørg for at passe på dem. Bilister skal altid give efter for cykler, og de har ofte deres egne vejbaner, men nogle gange må man dele vejen.

Alkohol

At køre i spirituspåvirket tilstand er absolut no go i Danmark. Den lovlige grænse for alkohol i dit blod er 0,5 procent i Danmark, og det håndhæves strengt. Hvis promillegrænsen i dit blod er over 0,5, får du straf og bøder af politiet.

App

Hvad koster app'en?

Hvis du køber medlemskab med både bog og app til 449 kr., vil du modtage et medlemskort med dit medlemsnummer, som fungerer som adgang til Pintrip app. Med et Pintrip-medlemskab har du mulighed for at downloade Pintrip app på op til 2 enheder. 

Når du køber et digitalt medlemskab (kun med app) til 399 kr., vil du modtage dit medlemsnummer via e-mail, hvilket også giver dig mulighed for at downloade Pintrip app på op til 2 enheder.

Kan jeg købe Pintrip app uden den fysiske guide?

Ja, du kan købe et digitalt medlemskab (kun med app). Dit medlemsnummer vil blive sendt til dig via e-mail. Medlemskabet er digitalt og giver dig mulighed for at downloade Pintrip app på op til 2 enheder. Bemærk venligst, at det er dit ansvar at hente din vignette hos en af de 54 bonusværter.

Fungerer app'en også når jeg ikke har internetforbindelse?

Ja, Pintrip app fungerer også offline. Men det kræver en internetforbindelse at aktivere medlemskabet og installere opdateringer.

Skal jeg installere opdateringer?

Vi opdaterer app'en regelmæssigt, for at forbedre og optimere brugeroplevelsen. Derfor er det vigtigt, at du altid sørger for at installere nye opdateringer.

Jeg vil gerne have flere funktioner i app'en. Er det planlagt?

Ja, vi videreudvikler hele tiden på app'en, særligt i forbindelse med en ny sæson.  

Hvornår kan jeg installere den nye version?

Pintrip app – version 2024 kan du tilgå den 31. marts 2024.

Tidligere medlemmer, der er registreret: Når du åbner Pintrip app efter den 31. marts 2024 kl. 12.00, har du mulighed for at indtaste dit 2024 medlemsnummer. Dette nummer findes enten på bagsiden af dit fysiske medlemskort eller er blevet sendt til dig via e-mail, hvis du har et digitalt medlemskab. Herefter vil du blive præsenteret for en skærm med dine oplysninger såsom e-mail, nummerplade og telefonnummer, som allerede er udfyldt med dine eksisterende data. Du kan foretage eventuelle ændringer og derefter trykke på ”registrer” for at fuldføre processen.

Nye medlemmer: Download Pintrip app i enten Google Play eller App Store. Fra den 31. marts 2024 kan du få adgang til oplysningerne i Pintrip app. Udfyld blot felterne med dine oplysninger, og du bliver registreret og kan komme i gang.

Er det muligt at købe Pintrip app med et abonnement?

Ja, du kan købe et digitalt medlemskab (kun med app) med et abonnement. Ved at vælge et abonnement kan du automatisk spare penge på dit medlemskab til sæson 2025. Abonnementet fornyes automatisk og kan til enhver tid opsiges.

Hvorfor kan jeg ikke installere app'en?

Kontroller telefonens styresystem. Hvis din telefons styresystem ikke lever op til vores tekniske krav, kan du ikke installere app'en. Vores minimumskrav er Android version 9 og iOS version 13, ældre versioner er ikke understøttet.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg mister min telefon og vil installere app'en på min nye telefon?

Så skal du skrive en mail til os på support@pintrip.eu med dine oplysninger inkl. medlemsnummer, så nulstiller vi dit medlemsnummer, og du kan logge på ny enhed.

Kan jeg bruge Pintrip Guide uden app?

Selvfølgelig, men kører du kun efter bogen, er det dit eget ansvar at holde dig opdateret på denne side

Er der telefonisk support til Pintrip app?

Nej, vi kan desværre ikke tilbyde telefonisk support til app'en. Hvis du har problemer med app'en, skal du kontakte support@pintrip.eu. Send os dit medlemsnummer, modellen på din enhed, versionen af telefonens styresystem, fornavn og efternavn, nummerplade nummer, e-mail og telefonnummer. Så hjælper vi dig hurtigst muligt.

På hvor mange enheder kan jeg installere app'en?

Hvert medlemskab tillader installation på op til 2 enheder.

Jeg bliver ved med at få fejlmelding når jeg bruger app'en. Hvad gør jeg?

Kontakt os på support@pintrip.eu og så hjælper vi dig hurtigst muligt. Husk at skrive dit medlemsnummer, modellen på din enhed, versionen af telefonens styresystem, fornavn og efternavn, nummerplade, e-mail og telefonnummer.

Copy link
Powered by Social Snap