Bliv Pintrip-vært


 

Byd autocamperturister velkommen til dit sted.

Har du en gård, et hyggeligt landsted, en vingård, et bryggeri, en put & take, en kro, et mejeri, en honningproduktion, eller blot plads til en autocamper,  og har lyst til at dele dit sted med os, så ringer vi dig meget gerne op og fortæller om fordelene ved at stille pladser til rådighed for Pintrip.

Som Pintrip-vært stiller du 1-3 holdepladser til rådighed på din grund uden faciliteter. Pintrip-gæster må holde på pladsen i maks. 24 timer. Det er gratis at være Pintrip-vært. Pintrip står for alle udgifter ift. skilte, annoncering osv. Det er dit ansvar at opsætte skilte.

Scroller du videre ned på siden, kommer du til tilmeldingsformularen, som du selv skal udfylde.

Sidste frist for at komme med i den fysiske guide er den 1. december.

Som noget nyt optager vi værter på vores app. hele året, det betyder, at fra vi modtager tilmeldingen, og til du er synlig på app’en går der ca. 1 måned. 

Vi glæder os til at høre fra dig

Henriette Rask 

Henriette Rask

Det er ikke sådan, vi hungrer efter flere kunder, vi synes bare, det er hyggeligt at kunne åbne dørene og vise folk vores sted.

 

Joan og Hans Skovgaard

Skovgaard Gårdbutik

Ofte stillede spørgsmål

Er det lovligt at modtage autocampere?

På din private grund må du som lodsejer stille en holdeplads til rådighed for autocampere, lige når du vil. Da dine gæster overnatter gratis, er du ikke forpligtet til hverken at have en erhvervstilladelse eller anden speciel tilladelse fra de offentlige myndigheder.

 

Har mine gæster behov for strøm, vand, sanitære faciliteter og lignende?

Nej, dine gæster forventer ingen særlige faciliteter. De medbringer det hele selv. Tilbyder du strøm, vand eller andet mod betaling, kan det dog gøre din holdeplads mere attraktiv.

 

Hvad koster det at være Pintrip-vært?

Det koster ikke noget at være Pintrip-vært. Pintrip står for alle udgifter ift. skilte, annoncering osv.  

 

Kan autocampere uden toilet også bruge Pintrip?

Kører man i autocamper uden toilet kan man kun overnatte hos værter, hvor der er toiletadgang 24/7. 

 

Kan jeg fortælle om en begivenhed/arrangement til Pintrip medlemmer

I Facebook gruppen Pintripper kan du melde dig ind som vært og lave opslag omkring begivenheder/arrangementer og lign. 

Hvor mange holdepladser skal jeg stille til rådighed?

Man skal som Pintrip-vært kunne tilbyde 1-3 holdepladser på sin grund. 

 

Hvor lang tid bliver mine gæster?

Pintrip-gæster må holde på pladsen i maks. 24 timer. Vores erfaring er, at gæsterne oftest ankommer sidst på eftermiddagen og rejser næste formiddag. Som vært kan du selv bestemme seneste ankomsttidspunkt.

Hvordan kan jeg forvente at pladsen bliver efterladt?

Vores erfaring er, at autocampere er gode til at efterlade pladsen pæn og ren efter brug.

Hvad gør jeg, hvis jeg har rettelser til min side i løbet af sæsonen?

Hvis du har vigtige rettelser til din side, bedes du hurtigst muligt kontakte os på 22379588, så vi kan opdatere din side på Pintrip app. samt skrive ændringen på vores hjemmeside. Det er vigtigt for dig og dine gæster at din side altid er opdateret.

Kan jeg forvente at alle mine gæster handler hos mig?

Der er ingen købetvang for gæsten, men vi opfordrer alle til kun at vælge pladser, der har deres interesse. Det giver den bedste oplevelse for gæst og vært. 

Betingelser for at være Pintrip-vært

1. 
Jeg er indforstået med gratis at stille det i kontrakten antal skrevne egnede holdepladser til rådighed for Pintrip-medlemmer på min private grund i maksimalt 24 timer.

2.
Pintrip-medlemmer er ved ankomst forpligtet at bekræfte deres Pintrip-medlemskab ved at fremvise gyldigt medlemskort, enten fysisk eller digitalt. For gæster uden gyldigt medlemskort kan jeg henvise til vores hjemmeside www.pintrip.eu. Her sælger vi digitale medlemskaber, så det er muligt at blive Pintrip-medlem med det samme og benytte pladserne.

3.
Det er for mig 100% omkostningsfrit at være Pintrip-vært.

4.
Jeg er ikke forpligtet til at tilbyde faciliteter i form af toilet, strøm, bad, bortskaffelse af affald og lign. Men services kan dog tilbydes – også mod en rimelig betaling, f.eks. bad til kr. 20 (2-3 euro). Det er også muligt at samle faciliteterne og f.eks. tilbyde strøm, bad og toilet til 50 kr. pr. vogn. Vi anbefaler, at der afregnes allerede ved ankomst.

5.
Der er ingen forpligtelse i forhold til køb.

6.
Pintrip ApS stiller skilte til rådighed i forhold til at markere holdeplads og pile-skilte, der viser vejen dertil. Skilte leveres eller fremsendes inden sæsonopstart. Jeg får desuden hvert år mit eget værts-eksemplar af Pintrip Guide (værdi 449,- DKK).

7.
Aftalen løber 12 måneder med start den 31. marts og udløb den 30. marts det følgende år. Aftalen og deltagelse i konceptet fortsætter dog, med mindre det skriftligt er meddelt Pintrip ApS, at man ønsker at udtræde af ordningen senest den 1. oktober. Ligeledes skal ønsker om ændringer i indhold af stedets præsentation i efterfølgende års bog være Pintrip ApS i hænde senest den 1. oktober. Ønsker man at udtræde af ordningen skal udlånte skilte returneres til Pintrip.

8.
Pintrip hæfter ikke for aftaler mellem vært og gæst. Skader på løsøre er ligeledes et forsikringsmæssigt forhold mellem vært og gæst, i det tilfælde det måtte opstå.

9.
Materialer, foto, informationer etc. må udelukkende benyttes på markedsføringsplatforme og marketing/pressemateriale i forbindelse med Pintrip. Data opbevares sikkert og formidles ikke til tredjepart.

10.
Pintrip forpligter sig til at behandle personoplysninger i overensstemmelse med god databehandlingsskik, jf. de til enhver tid gældende regler og forskrifter for behandling af personoplysninger. GDPR reglerne finder anvendelse for aftalen, hvorefter der skal indgås en aftale vedrørende fælles dataansvar parterne imellem om nødvendigt.

11.
Pintrip ApS kan til enhver tid opsige samarbejdet for det følgende år. I dette tilfælde skal det ske skriftligt senest den 1. oktober.

Tilmeldingsformular/bliv Pintrip-vært

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid er medlemskabet gyldigt?

Det årlige medlemskab gælder altid fra den 31. marts til den 30. marts det efterfølgende år, men hvis du kun har brug for et medlemskab i en kort periode, er der også mulighed for at købe et månedsmedlemskab. Den trykte guide opdateres årligt, mens Pintrip App løbende opdateres i løbet af sæsonen. Det er afgørende at have et gyldigt medlemskab for at undgå at besøge værter, der ikke længere er en del af netværket. Derudover vil du med et gyldigt medlemskab løbende modtage oplysninger om de mange nye værter, der tilføjes til netværket i løbet af sæsonen. Ved at vælge et abonnement bliver dit medlemskab automatisk fornyes, så du altid rejser med et gyldigt medlemskab og samtidig støtter Pintrip-konceptet.

Hvor mange holdepladser tilbyder værterne?

Hver vært tilbyder 1-3 holdepladser.

Kan jeg opholde mig mere end 24 timer hos hver vært?

Nej, konceptet med Pintrip indebærer, at rejsende kun kan overnatte en enkelt nat hos værten. Dette giver dig stadig tilstrækkelig tid til at lære værten og stedet at kende, men giver også andre rejsende mulighed for at nyde godt af Pintrip-konceptet.

Modtager værterne andre køretøjer end autocampere?

Ja, flere end 80% af værterne modtager også tagtelte, og ca. 45% af værterne modtager også campingvogne. Hvis du kører i et køretøj uden toilet, kan du overnatte hos cirka 80 Pintrip-værter, som tilbyder adgang til toiletfaciliteter døgnet rundt.

Hvilke faciliteter kan jeg forvente hos værterne?

Mange værter tilbyder faciliteter som strøm, vand, toilet og bad og lignende. De opkræver ofte et lille gebyr for deres faciliteter. Vær venlig og spørg om tilladelse og afklar alle betingelser, før du gør brug af faciliteterne.

Findes konceptet i andre lande?

Ja, konceptet startede i Frankrig for mere end 30 års siden med France Passion. I alt tilbyder 10 europæiske lande konceptet. Se mere på www.fefi.eu

Skal alle værter kontaktes telefonisk før ankomst?

Nej, ca. 30% af værterne ønsker telefonisk kontakt, hvilket tydeligt er angivet både i bog og app med et rødt telefonikon. De resterende værter kræver ikke telefonisk kontakt inden ankomst, så her kan du blot møde op.

Må jeg medbringe hunde?

Hos mere end 90% af værterne er hunde velkomne, og det er altid påkrævet at holde hunden i kort snor. Vær opmærksom på hundeikonet, især det røde hundeikon, som angiver de få steder, hvor hunde ikke er tilladt.

Hvilke kriterier bliver der lagt vægt på, når værterne bliver udvalgt?

For os er gæstfrihed, kvaliteten af produkterne, gode oplevelser samt ro og natur de centrale kriterier. Vi søger konstant efter nye værter, og vores ambassadører hjælper med denne proces. Dog er det oftest de potentielle værter, der kontakter os for at blive en del af Pintrip-netværket, og ikke omvendt.

Kan jeg forhåndsreservere en plads?

Nej, med Pintrip-konceptet er det ikke muligt at forhåndsreservere en plads. Hos de værter, der ønsker forudgående kontakt, kan du kontakte dem tidligst 24 timer før din ankomst. Pintrip-konceptet fungerer efter først-til-mølle-princippet. Hvis du for eksempel er den fjerde gæst hos en vært, der kun har tre pladser til rådighed, må du finde en alternativ overnatningsmulighed. Der er ofte en anden Pintrip-vært i nærheden.

Alle holdepladser er optaget hos en vært. Hvad gør jeg nu?

I så fald må du søge efter en alternativ overnatningsmulighed. Der findes ofte en anden Pintrip-vært i nærheden.

Hvis jeg ikke kan få fat i værten, hvad skal jeg så gøre?

I så fald bedes du undlade at besøge værten, hvis forudgående kontakt er påkrævet, og det ikke har været muligt at få fat i værten. Der kan være forskellige årsager til, at værten ikke har svaret telefonen. De fleste værter vil dog ringe tilbage til dig, hvis de har misset din henvendelse.

Kan man tømme gråt og sort vand hos værterne?

Nogle værter tilbyder muligheden mod betaling. Alternativt kan bruge finde Vejdirektoratets gratis tømmestationer, som er listet bag i Pintrip-guiden eller på Pintrip App.

Er der fordele ved at være medlem?

Ja, som medlem af Pintrip får du adgang til eksklusive medlemsfordele. Du kan finde en oversigt over de aktuelle fordele her. Vi tilføjer løbende nye medlemsfordele.

Jeg har mistet min vignette/medlemskort/skiftet rude eller køretøj. Hvad gør jeg nu?

Send en e-mail til pintrip@pintrip.eu, så hjælper vi dig hurtigst muligt.  

Er det muligt at anmelde værterne?

Når du tjekker ind hos værten, har du mulighed for at give en anmeldelse af din oplevelse. Anmeldelsen er kun synlig for os, men når sæsonen er slut, sender vi anmeldelserne til værterne. Vi sætter stor pris på din feedback. I Facebook-gruppen Pintripper kan du også dele din Pintrip-oplevelse med andre medlemmer.

App

Hvad koster app'en?

Hvis du køber medlemskab med både bog og app til 449 kr., vil du modtage et medlemskort med dit medlemsnummer, som fungerer som adgang til Pintrip app. Med et Pintrip-medlemskab har du mulighed for at downloade Pintrip app på op til 2 enheder. 

Når du køber et digitalt medlemskab (kun med app) til 399 kr., vil du modtage dit medlemsnummer via e-mail, hvilket også giver dig mulighed for at downloade Pintrip app på op til 2 enheder.

Kan jeg købe Pintrip app uden den fysiske guide?

Ja, du kan købe et digitalt medlemskab (kun med app). Dit medlemsnummer vil blive sendt til dig via e-mail. Medlemskabet er digitalt og giver dig mulighed for at downloade Pintrip app på op til 2 enheder. Bemærk venligst, at det er dit ansvar at hente din vignette hos en af de 54 bonusværter.

Fungerer app'en også når jeg ikke har internetforbindelse?

Ja, Pintrip app fungerer også offline. Men det kræver en internetforbindelse at aktivere medlemskabet og installere opdateringer.

Skal jeg installere opdateringer?

Vi opdaterer app'en regelmæssigt, for at forbedre og optimere brugeroplevelsen. Derfor er det vigtigt, at du altid sørger for at installere nye opdateringer.

Jeg vil gerne have flere funktioner i app'en. Er det planlagt?

Ja, vi videreudvikler hele tiden på app'en, særligt i forbindelse med en ny sæson.  

Hvornår kan jeg installere den nye version?

Pintrip app – version 2024 kan du tilgå den 31. marts 2024.

Tidligere medlemmer, der er registreret: Når du åbner Pintrip app efter den 31. marts 2024 kl. 12.00, har du mulighed for at indtaste dit 2024 medlemsnummer. Dette nummer findes enten på bagsiden af dit fysiske medlemskort eller er blevet sendt til dig via e-mail, hvis du har et digitalt medlemskab. Herefter vil du blive præsenteret for en skærm med dine oplysninger såsom e-mail, nummerplade og telefonnummer, som allerede er udfyldt med dine eksisterende data. Du kan foretage eventuelle ændringer og derefter trykke på ”registrer” for at fuldføre processen.

Nye medlemmer: Download Pintrip app i enten Google Play eller App Store. Fra den 31. marts 2024 kan du få adgang til oplysningerne i Pintrip app. Udfyld blot felterne med dine oplysninger, og du bliver registreret og kan komme i gang.

Er det muligt at købe Pintrip app med et abonnement?

Ja, du kan købe et digitalt medlemskab (kun med app) med et abonnement. Ved at vælge et abonnement kan du automatisk spare penge på dit medlemskab til sæson 2025. Abonnementet fornyes automatisk og kan til enhver tid opsiges.

Hvorfor kan jeg ikke installere app'en?

Kontroller telefonens styresystem. Hvis din telefons styresystem ikke lever op til vores tekniske krav, kan du ikke installere app'en. Vores minimumskrav er Android version 9 og iOS version 13, ældre versioner er ikke understøttet.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg mister min telefon og vil installere app'en på min nye telefon?

Så skal du skrive en mail til os på support@pintrip.eu med dine oplysninger inkl. medlemsnummer, så nulstiller vi dit medlemsnummer, og du kan logge på ny enhed.

Kan jeg bruge Pintrip Guide uden app?

Selvfølgelig, men kører du kun efter bogen, er det dit eget ansvar at holde dig opdateret på denne side

Er der telefonisk support til Pintrip app?

Nej, vi kan desværre ikke tilbyde telefonisk support til app'en. Hvis du har problemer med app'en, skal du kontakte support@pintrip.eu. Send os dit medlemsnummer, modellen på din enhed, versionen af telefonens styresystem, fornavn og efternavn, nummerplade nummer, e-mail og telefonnummer. Så hjælper vi dig hurtigst muligt.

På hvor mange enheder kan jeg installere app'en?

Hvert medlemskab tillader installation på op til 2 enheder.

Jeg bliver ved med at få fejlmelding når jeg bruger app'en. Hvad gør jeg?

Kontakt os på support@pintrip.eu og så hjælper vi dig hurtigst muligt. Husk at skrive dit medlemsnummer, modellen på din enhed, versionen af telefonens styresystem, fornavn og efternavn, nummerplade, e-mail og telefonnummer.

Copy link
Powered by Social Snap