OPLEV

DANMARK FRA DIN AUTOCAMPER

NORDJYLLAND

SKAGEN     RUBJERG KNUDE FYR     RÅBJERG MILE

LØNSTRUP     HANKLIT     AALBORG     ROLD SKOV

REBILD BAKKER     KLITMØLLER     NATIONALPARK THY

farm fun

Ålbæk AKTIVITET

www.farmfun.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Lige syd for Ålbæks bygrænse finder du den børne[1]venlige dyrepark og hyggelige legeland Farm Fun. På det store naturskønne område finder du mere end 500 forskellige dyr og fugle, hvoraf mange må kæles for. Farm Fun er for hele familien. Her er masser af aktiviteter, som er gratis når entréen er betalt. Mulighed for frokost og aftensmad, skal ikke forudbestilles.

I nærheden 200 m til børnevenlig strand, lige syd for Ålbæk med gode indkøbsmuligheder, tæt på statsskov.

AABYBRO MEJERI

Aabybro MEJERI

www.ryaais.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Er du vild med skønne mejeriprodukter, så er dette lige stedet for dig. Det familieejede mejeri blev grundlagt i 1888, og ligger med den skønneste beliggenhed lige ned til Ryå, som selvfølgelig har givet navn til stedets is. Her produceres alverdens lækkerier, bl.a. flødeis i mange varianter, gammeldags kærnet smør, samt rygeost. På stedet findes både mejeributik og en iscafé. Mandag aften i uge 26-32 kl. 19-21 er der åben i mejeriets garage, hvor der kommer andre veteran- og specielle biler på besøg. OBS: Ingen gæster mellem uge 43-12, og torsdag-søndag i uge 23.

Butik Ost, smør, is, softice og meget mere.

BESTIL PINTRIP OG OPLEV FLERE UNIKKE DESTINATIONER I REGION nordJYLLAND

OPLEV

MIDTJYLLAND

SILKEBORG     KALØ SLOTSRUIN     DOLLERUP BAKKER     AARHUS
UNESCO GLOBAL GEOPARK VESTJYLLAND     SKOVSNOGEN ARTLAND
HIMMELBJERGET     NATIONALPARK MOLS BJERGE

DAUGBJERG KALKGRUBER

Daugbjerg SEVÆRDIGHED

www.daugbjergkalkgruber.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Her kan du opleve røveren Jens Langkniv’s gemmested gennem mange år, og få fortalt beretningen om ham af en af stedets guider. Du kan også selv gå på opdagelse rundt i minegangene, og der er meget at opleve for kalkgruberne er Skandinaviens ældste med en historie som går ca. 1500 år tilbage. I gruberne findes der desuden fem forskellige flagermusarter, som du kan være heldig at spotte. Her er der idyllisk skovparkering og mod betaling kan toiletter og bålplads benyttes. Der er desuden mulighed for frokost, som skal forudbestilles. OBS: Affald skal medtages eller kan mod betaling afleveres.

Butik Lokale specialiteter, pølser øl, mm.

SKOVGAARD

Loudal GÅRDBUTIK 

www.butik-skovgaard.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er viSkovgaard Gårdbutik ligger i naturskønne omgivelser nær Them, og et besøg hos Joan og Hans er virkelig en skøn oplevelse. De driver gården med landbrug og gårdbutik, og fra onsdag til lørdag er det et besøgslandbrug, hvor du kan gå rundt på markerne ved grise, kødkvæg og høns, og du må også tage et kig ind i staldene til malkekøerne. Du skal give dig selv den oplevelse det er at besøge den store, skønne gårdbutik, som er en oplevelse i særklasse. Alle varer i gårdbutikken er af høj kvalitet, og alle dyr er på friland.

Butik Kød, pålæg, æg, hjemmelavede specialiteter, marmelade, chokolade, brugskunst mm. Åbent onsdag-fredag 10-17, lørdag 9-13.

BESTIL PINTRIP OG OPLEV FLERE UNIKKE DESTINATIONER I REGION MIDTJYLLAND

OPLEV

SYDDANMARK

RIBE     MENNESKET VED HAVET     TØNDERSMARSKEN
VIKINGERNES JELLING     RØMØ     ENEBÆRODDE
ÆBELØ     ODENSE     NATIONALPARK VADEHAVET

FARY LOCHAN DESTILLERI

Farre ØL, VIN, SPIRITUS & KAFFE

www.farylochan.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Hvis du kan lide whisky, så anbefaler vi dig at besøge Fary Lochan. Det er et af verdens mindste destillerier, men faktisk også en af de mest interessante. Destilleriet er familiedrevet og ligger i de skønneste omgivelser. Alt er håndlavet ud fra traditionelle skotske traditioner, og smagen på whiskyen er helt unik. Som de eneste i verden bruger de nemlig friskplukket brændenælde, når malten skal ryges. Udover whisky produceres også gin, likør og snaps. Du kan booke rundvisninger, der tager dig gennem destilleriet og produktionen, og som slutter af med en smagning af forskellige udvalgte produkter i den lille butik. Se mere på destilleriets hjemmeside.

Butik Whisky, gin, likør, snaps.  

TINNETGAARD BO- OG ERHVERVSSKOLE

Vonge GÅRDBUTIK

www.tinnetgaard.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Tinnetgaard har siden 1999 været økologisk landbrug, og siden 2000 har stedet ligeledes været et specialiseret arbejds-, bo- og uddannelsestilbud (STU) for bogligt svage, følelsesmæssigt ramte og sent udviklede unge. Det er en socialøkonomisk virksomhed med værksteder og egen gårdbutik. På gården kan du blive inspireret og bl.a. få viden om spiselige blomster og planter. Her på stedet har de bl.a. Hereford kvæg, høns, heste, geder mm. ▲ De unge bor og lever på Tinnetgaard og der henstilles til at de private områder respekteres.

Butik Hereford oksekød, æg, kartofler, spiselige blomster og planter mm. Most, produkter fra blomster- og gartnerværkstedet.

BESTIL PINTRIP OG OPLEV FLERE UNIKKE DESTINATIONER I REGION syddanmark

OPLEV

SJÆLLAND

ROSKILDE     DE GLEMTE KÆMPER     DODEKALITTEN
UNESCO GLOBAL GEOPARK ODSHERRED     MØNS KLINT
NATIONALPARK SKJOLDUNGERNES LAND     SORØ     STEVNS KLINT
unikke oplevelser hos værtet

LOLLE FRUGT

Killerup FRUGT & BÆR

www.lollefrugt.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi  Gennem de sidste 170 år har Erik Lolle’s familie drevet gården på smukke Lolland. For godt 80 år siden startede familien med frugtavl, og den omfatter i dag produktion af æbler, pærer, kirsebær, blommer, hindbær og brombær. Her plukkes al frugt nænsomt med hånden, og der laves most af en del af frugten, f.eks. æble- og kirsebærmost. Hele 5 forskellige varianter af æblemost produceres der hvert år, og det kan naturligvis købes i gårdbutikken, hvor du også finder mange andre specialiteter.

Butik Æbler, pærer, kirsebær, hindbær, Brombær, blommer og frilandsgrise.

unikke oplevelser autocamper pintrip værter

ostebørsen

Vemmelev MEJERI

www.osteborsen.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Indrømmet, du skal være lidt glad for ost, men er du det, venter der dig en helt unik oplevelse af vidunderlige smagsindtryk og samtidig et sjældent kig indenfor i et ægte ostemejeri. I butikken kan du gennem en glasrude se ind i det lille mejeri og se lageret med mere end 1001 fantastiske oste, og så kan du fortsætte med en smagstur rundt i butikken. Ostebørsens filosofi er, at du skal have lov til at gå på smagseventyr så længe lysten og smagsløgene rækker. Alle hverdage fra 10-18 kan du nyde en ”ostebar” på stedet eller tage tapas og hverdagsmad som take away alle dage.

Butik Oste og mange andre lækkerier.

BESTIL PINTRIP OG OPLEV FLERE UNIKKE DESTINATIONER I region sjælland

OPLEV

KØBENHAVN/BORNHOLM

HAMMERSHUS SLOTSRUIN     DUEODDE STRAND     EKKODALEN      KØBENHAVN
KASTRUP SØBAD     FREDERIKSBORG SLOTSHAVE     GILLELEJE
NATIONALPARK KONGERNES NORDSJÆLLAND

DIESELHOUSE

København SEVÆRDIGHED

www.dieselhouse.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi DieselHouse er et museum, oplevelses – og videncenter beliggende på H.C. Ørstedværket i Sydhavnen. Museet er opbygget omkring en B&W dieselmotor årgang 1932, som gennem 30 år var verdens største dieselmotor. Motoren leverede strøm til København morgen og aften. Her er 3 etager med bl.a. industrihistorie om den gamle B&W Motorfabriks udvikling gennem 150 år og meget mere. Gratis entre. Museet har en unik beliggenhed tæt på København. Ingen hunde på museet. Gode luftemuligheder for hunde på grønt område ved museet. OBS: Ankomst indenfor åbningstid, da 24 timers P-tilladelse SKAL hentes i receptionen. 

BORNHOLMS MIDDELALDERCENTER

Østerlars SEVÆRDIGHED

www.bornholmsmiddelaldercenter.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Bornholms Middelaldercenter er et 15 hektar stort, levendegjort, historisk oplevelsescenter om kulturen og naturen i Danmark i årene 1300-1450. Her er altid noget at lave for hele familien, og du kan f.eks. opleve gamle håndværk, kanonaffyring, bueskydning, eller du kan hilse på dyrene eller prøve ridderens rustning eller adeldamens kjole. Kom med på en tidsrejse og drøm dig tilbage til middelalderen

Butik Middelalderlegetøj, smykker, fund fra middelalderen, keramik, uldgarn og meget andet.

BESTIL PINTRIP OG OPLEV FLERE UNIKKE DESTINATIONER I REGION KØBENHAVN/BORNHOLM

Tilmeld nyhedsbrev

JA, vi ved det. Pop-ups er irriterende. Men vi ved, at du bliver glad for vores nyhedsbrev

 

Få vores månedlige nyhedsbrev og vigtig information.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve, der sendes ud. Læs privatlivspolitik her.

Tak for din tilmelding

Velkommen til Pintrip’s univers.

 

Du vil ca. en gang i måneden modtage vores nyhedsbrev og vigtig information.

 

Med venlig hilsen

Henriette & Peter Rask

Ofte stillede spørgsmål

Er der ændringer i Pintrip Guide i løbet af sæsonen?

Ja, der vil være ændringer. F.eks. kan åbningstider, faciliteter og kontakt-telefonnummer ændre sig, og der kan være personlige årsager til, at at en vært må stoppe inden sæsonen slutter den 31.03. Pintrip app er altid opdateret med seneste ændringer, men kører du kun efter bogen, er det dit eget ansvar at holde dig opdateret på denne side.

Hvorfor skal jeg opsøge værten ved ankomst?

At sige hej og farvel er god stil. Desuden er det at hilse på værterne en vigtig del af de oprindelige principper, da konceptet startede i Frankrig for 30 år siden. Formålet med Pintrip er netop at få besøgende til at mødes med de lokale, som er passioneret omkring deres sted og deres produkter. Desuden skal du fremvise dit medlemskort til værterne, så de kan se, at du har et gyldigt medlemskab.

Har værterne åben året rundt?

Ja, mange af værterne har åben året rundt. Bemærk dog, at visse værter beder dig om at ankomme på bestemte tidspunkter af dagen i overensstemmelse med deres personlige eller faglige begrænsninger (malkning af køerne, arbejde i markerne m.m. ...). Desuden har et antal steder lukket i visse perioder af året (drueplukning, høst, ferie osv.). Øverst på hver værtsside kan du se, hvornår den enkelte vært ikke tager imod besøg.

Er det obligatorisk at købe værternes produkter?

Nej, der er ingen købetvang. Hvis du køber noget er det selvfølgelig fantastisk, men hvis du ikke køber noget, så er det også helt okay. Du betaler ikke for holdepladsen, og derfor skylder du ikke værten noget på det punkt. Vi ved dog, at rigtig mange vælger at støtte og vise interesse for stederne ved at købe værtens produkter, og det er da også en fin måde at sige tak for en god oplevelse og en sikker, gratis overnatning. Men som sagt, så er du ikke forpligtet til at købe noget hos værten.

Hvorfor kan jeg ikke booke en holdeplads på forhånd?

Værterne er ikke nogen campingplads, og derfor kan de ikke modtage opkald fra besøgende dagen lang. Selvom de er glade for at invitere besøgende indenfor, så de kan fortælle om deres sted og deres produkter, så har de også brug for at arbejde så uforstyrret son muligt dagen igennem. De, som gerne vil have et opkald før din ankomst er tydeligt markeret på den enkelte værtsside.

Jeg har et stort køretøj, er det muligt for mig at bruge Pintrip?

Ja, men der er nogle værter, som ikke har mulighed for at tilbyde store køretøjer en holdeplads. Oftest er det fordi det vil være problematisk at manøvre et stort køretøj hos værten. Det står tydeligt i Pintrip Guide på de enkelte værtssider, hvis køretøjer over 10 m er velkommen. Hvis din autocamper er under 10 m så er du velkommen hos alle vores værter. I sæson 2023 tager ca. 230 værter imod autocampere over 10 m. Kører du med campingvogn skal du være opmærksom på, at ikonet for campingvogn skal være tilstede, også selvom værten tager imod køretøjer over 10 m.  

Kan jeg bruge Pintrip hvis jeg har en campingvogn, et tagtelt, personbil, telt eller lign.?

Pintrip bruges bedst med et selvforsynende køretøj, og tidligere har Pintrip udelukkende været for autocampere, men i 2023 er både tagtelte og campingvogne velkommen hos en del af Pintrip-værterne. Telte af enhver art (inkl. pop-up telte og fortelte) er ikke tilladt. Kører du uden toilet ombord kan der kun overnattes hos værter med adgang til toiletfaciliteter døgnet rundt (markeret med WC-ikon).

Kan jeg bruge sidste års Pintrip Guide eller give den til en ven?

Hver eneste Pintrip medlemskab hjælper os med at vedligeholde og udvikle Pintrip konceptet. Desuden er Pintrip-medlemskabet personligt og det er bundet til person og køretøj, og kan derfor ikke overdrages. Vores indtægt kommer udelukkende fra salg af Pintrip Guide, og dit medlemskab er med til at betale for at vi kan finde nye værter, og til at vi kan skrive og udgive guidebogen samt fortsat udvikling af Pintrip App og hjemmeside. Desuden er dit medlemskab også med til at sørge for, at vi kan tilbyde dig unikke oplevelser og et trygt sted at overnatte i dit køretøj. Alle vores værter forpligter sig til at byde Pintrippere velkommen for et år ad gangen. Den nuværende Pintrip Guide er den eneste, som kan give dig de sidste nye informationer og instruktioner (ankomsttidspunkt, lukkedage osv.), fordi den er opdateret. Reglerne er også til for at beskytte de værter som ikke længere er med i Pintrip Guide, så de ikke længere får besøg. Derfor kan du ikke bruge sidste års Pintrip Guide i år eller give den til en ven.

Kan jeg opholde mig mere end 24 timer hos hver vært?

Nej, for Pintrip-konceptet går ud på, at vi tilbyder besøgende at holde en enkelt nat hos hver vært. Dermed har du også tid til at lære stedet og værterne at kende, og desuden giver denne regel også flere mulighed for at besøge stederne.

Hvilke faciliteter kan jeg forvente at værten tilbyder?

Forvent ikke noget på forhånd, men flere værter tilbyder forskellige services, som f.eks. strøm, vand, toilet og bad. Dog skal du forvente at blive opkrævet et mindre beløb for disse services. Det er vigtigt, at du altid spørger først, for der kan være sikkerhedsforanstaltninger eller regler generelt, som skal overholdes inden du benytter faciliteterne.

Hvor lang tid er vignette og medlemskort gyldig?

Sæsonen løber altid fra 31/3 til 31/3 det følgende år, og det samme gælder vignette og medlemskort. Alle oplysninger om værterne opdateres én gang årligt. Rejs derfor altid med den nyeste udgave af Pintrip. Dette understøtter ikke kun ideen om Pintrip, men sikrer også at problemer undgås, såsom at du pludselig besøger en vært, som ikke længere er Pintrip-vært. Dit Pintrip-medlemskab er personligt og er bundet til person og køretøj og kan ikke overdrages.

Kan jeg bruge Pintrip, hvis jeg lejer et køretøj?

Ja, du kan sagtens bruge Pintrip, hvis du lejer et køretøj, for et medlemskab er personligt og bundet til person og autocamper. Hvis du lejer flere køretøjer igennem en sæson, så har du brug for en ny vignette og et nyt medlemskort hver gang du skifter køretøj. Det sender vi gerne til dig mod betaling af et ekspeditionsgebyr på 100 DKK og information om din adresse. Til dette har vi brug for et foto af lejekontrakten fra den første og den anden lejebil, et foto af vignetten, som du har fjernet fra forruden og et foto af det medlemskort, som du ønsker annulleret.

Hvor mange holdepladser tilbyder hver vært?

Hver vært tilbyder mellem 1-3 holdepladser.

 

Findes der et netværk som Pintrip i andre lande?

Ja, konceptet findes i 10 lande i Europa. Se et udvalg af de aktuelle rejse- og oplevelsesguider til landene her www.pintrip.eu/shop/

Kan jeg købe et medlemskab der gælder til flere lande?

Nej, selvom vi arbejder tæt sammen med de 9 andre europæiske lande på tværs af landegrænserne, så kræver hvert land et medlemskab. Se et udvalg af de aktuelle rejse- og oplevelsesguider til landene her www.pintrip.eu/shop/

Jeg kan ikke få telefonisk kontakt til en vært, som ønsker det. Hvad gør jeg nu?

Kør ikke bare hen til værten, hvis de ønsker telefonisk kontakt og du ikke kan få fat på dem. I så fald skal du køre videre, men husk der kan være mange grunde til at værten ikke tager telefonen, og ofte vil værten ringe tilbage til dig.  

Alle holdepladser hos en vært er optaget. Hvad gør jeg nu?

Det er en situation, som sjældent forekommer. Hvis det sker, skal du finde en anden holdeplads for natten, og oftest ligger der en anden Pintrip-vært lige i nærheden, som kan tilbyde dig en plads.

Må man medbringe sin hund?

Hunde er velkommen hos mere end 90% af vores værter, og de skal altid være i kort snor.

Hvilke kriterier bliver brugt til at udvælge værterne?

Vi udvælger blandt andet vores værter på baggrund af følgende kriterier: gæstfrihed, gode produkter, natur, beliggenhed og fred og ro. Desuden er det vigtigt for os at værterne virkelig ved, hvad det vil sige at være Pintrip-vært, og at de har lyst til at dele deres sted med andre.

Kan jeg anmelde de forskellige værter?

Ja, det kan du godt. Du kan blandt andet registrere dine besøge undervejs ved tjekke ind/ud digitalt. I den forbindelse kan du også lave en bedømmelse. Det er en intern bedømmelse, og den kan kun ses af dig som bruger og af Pintrip.
Udover det modtager vi altid ris og ros på pintrip@pintrip.eu

Er det tilladt at sætte campingudstyr op?

Ja, det må du gerne hvis der er plads. Men det er god skik lige at spørge værten om det er i orden før du sætter stole og bord m.m. frem. Husk at tage campingudstyret ind for natten.

Kan jeg bruge Pintrip Guide uden toilet i mit køretøj?

Ja, det kan du godt, men det er kun tilladt at overnatte hos værter med anført toiletikon. Toiletikonet betyder, at der er adgang til toilet 24/7 – hele døgnet, og det er der hos ca 80 af vores værter i sæson 2023. En stor del af de øvrige værter har desuden toilet til rådighed i deres åbningstid, men ikke når de har lukket.

Hvor kommer jeg af med sort og grå vand i Danmark?

Vi har fået adgang til alt information omkring Vejdirektoratets tømmefaciliteter i Danmark, og bagerst i Pintrip Guide finder du en liste som viser en del af tømmestationerne. De kan enten være et område med en rist i midten eller en slags kumme. Begge anordninger kan der tømmes sort og grå vand i og er gratis at benytte. Vi anbefaler Pintrip App for at se fuld oversigt og opdaterede oplysninger.

Kan man få en ny vignette, hvis man skifter bil eller rude?

Dit medlemskab er knyttet til person og køretøj. Da du skriver dit reg.nr. på medlemskortet og sætter vignetten i forruden, har du brug for en ny vignette og et nyt medlemskort, når du skifter køretøj eller får ny nummerplade. Det sender vi gerne til dig mod betaling af et ekspeditionsgebyr på 100 DKK og information om din leveringsadresse. Til dette har vi brug for et foto af begge registreringsattester, et foto af vignetten, som du har fjernet fra forruden og et foto af det medlemskort, som du ønsker annulleret.

Er du uheldig at få et stenslag i din forrude, så husk at tage et billede af vignetten, hvor nummerpladen på dit køretøj fremgår. Send det til os på mail, så sender vi en ny vignette afsted til dig i løbet af 1-2 hverdage. For denne service tager vi et ekspeditionsgebyr på 100 DKK. Hvis du glemmer at tage et billede af vignetten, skal du købe et nyt medlemskab.

App

Hvad koster app'en?

Pintrip app har til og med udgangen af sæson 2022 været et digitalt supplement til Pintrip Guide. Fremadrettet vil man ved køb af et fysisk medlemskab stadig få tilsendt et medlemskort med et påtrykt medlemsnummer, som fungerer til Pintrip app. Medlemsnummeret er unikt og giver mulighed for at downloade Pintrip app på 2 enheder. 

Fra sæson 2023 kan der købes et rent digitalt medlemskab til 399 DKK. Medlemskortet er digitalt og medlemsnummeret er unikt og giver mulighed for at downloade Pintrip app på 2 enheder.   

Kan jeg købe app'en uden at købe bogen?

Ja, fra sæson 2023 kan der købes et rent digitalt medlemskab til 399 DKK. Medlemskortet er digitalt og medlemsnummeret er unikt og giver mulighed for at downloade Pintrip app på 2 enheder.   

Fungerer app'en også når jeg ikke har internetforbindelse?

Ja, Pintrip app fungerer også offline. Men det kræver en internetforbindelse at aktivere medlemskabet og installere opdateringer.

Skal jeg installere opdateringer?

Vi opdaterer app'en regelmæssigt, for at forbedre og optimere brugeroplevelsen. Derfor er det vigtigt, at du altid sørger for at installere nye opdateringer.

Jeg vil gerne have flere funktioner i app'en. Er det planlagt?

Ja, vi videreudvikler hele tiden på app'en, særligt i forbindelse med en ny sæson.  

Hvornår kan jeg installere den nye version?

Pintrip App - version 2023 kan du tilgå den 31.03.23.

Tidligere medlemmer, der er registreret: Når du åbner app'en efter den 31.03. kl. 12:00 skal du indtaste dit 2023 medlemsnummer, som du finder på bagsiden af dit 2022 medlemskort eller har fået tilsendt på mail, hvis du har købt et rent digitalt medlemskab. Derefter kommer der en skærm med e-mail, nummerplade og telefonnummer - som er forudfyldt med dine nuværende data. Dem kan du rette og trykke registrer og du er i gang.

Nye medlemmer: Download Pintrip App. Fra den 31.03. har du adgang til informationerne på app'en. Udfyld blot felterne med dine oplysninger og du er registreret og i gang.

Hvorfor kan jeg ikke installere app'en?

Kontroller telefonens styresystem. Hvis din telefons styresystem ikke lever op til vores tekniske krav, kan du ikke installere app'en. Vores minimumskrav er Android version 9 og iOS version 13, ældre versioner er ikke understøttet.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg mister min telefon og vil installere app'en på min nye telefon?

Så skal du skrive en mail til os på support@pintrip.eu med dine oplysninger inkl. medlemsnummer, så nulstiller vi dit medlemsnummer, og du kan logge på ny enhed.

Kan jeg bruge Pintrip Guide uden app?

Selvfølgelig, men kører du kun efter bogen, er det dit eget ansvar at holde dig opdateret på denne side

Er der telefonisk support til Pintrip app?

Nej, vi kan desværre ikke tilbyde telefonisk support til app'en. Hvis du har problemer med app'en, skal du kontakte support@pintrip.eu. Send os dit medlemsnummer, modellen på din enhed, versionen af telefonens styresystem, fornavn og efternavn, nummerplade nummer, e-mail og telefonnummer. Så hjælper vi dig hurtigst muligt.

På hvor mange enheder kan jeg installere app'en?

Der er inkluderet 2 app-adgang i hvert medlemskab. 

Jeg bliver ved med at få fejlmelding når jeg bruger app'en. Hvad gør jeg?

Kontakt os på support@pintrip.eu og så hjælper vi dig hurtigst muligt. Husk at skrive dit medlemsnummer, modellen på din enhed, versionen af telefonens styresystem, fornavn og efternavn, nummerplade, e-mail og telefonnummer.

Her kan du læse om gældende retningslinjer i Danmark

Copy link
Powered by Social Snap