LET’S GO TO

NORDJYLLAND

SKAGEN     HJØRRING     AALBORG     JAMMERBUGT
THY     REBILD     FREDERIKSHAVN

LET’S GO TO

NORDJYLLAND

SKAGEN     HJØRRING     AALBORG
THY     REBILD     FREDERIKSHAVN

læsø salt

Læsø SALTSYDERI

www.laesoesalt.com

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Saltsyderi, som ligger i skønne naturomgivelser på den sydlige del af Læsø. Atmosfæren her er helt unik, for du kan ikke undgå at blive betaget, når du står i sydehytten og lytter til saltsyderens beretning om sit fag, de gamle opskrifter og saltets historie på Læsø. Sydesalt og Læsø er to ting, som unægtelig hænger sammen for fra 1100-tallet og ca. 500 år frem har beboerne på Læsø sydet salt efter de gamle opskrifter. Prøv at syde dit eget salt, gå på opdagelse i saltboden, som er en hyggelig gammel købmandsgård eller besøg pandekageboden, og prøv de berømte pandekager.

Butik Læsø salt, saltkar, chokolade, bolsjer og plejeprodukter med salt. Læsø salt, saltkar, chokolade, bolsjer og plejeprodukter med salt.

AABYBRO MEJERI

Aabybro MEJERI

www.ryaais.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Er du vild med skønne mejeriprodukter, så er dette lige stedet for dig. Det familieejede mejeri blev grundlagt i 1888, og ligger med den skønneste beliggenhed lige ned til Ryå, som selvfølgelig har givet navn til stedets is. Her produceres alverdens lækkerier, bl.a. flødeis i mange varianter, gammeldags kærnet smør, samt rygeost. På stedet findes både mejeributik og en iscafé, og om sommeren fra uge 28-32 kan du komme med på rundvisning hver tirsdag, og få et helt særligt indblik i dette skønne sted.

Butik Ost, smør, is, softice og meget mere.

BESTIL PINTRIP  GUIDE OG FÅ FLERE UNIKKE DESTINATIONER I nordJYLLAND

LET’S GO TO

MIDTJYLLAND

SKIVE     AARHUS     VIBORG     SILKEBORG
HORSENS     SAMSØ     SKANDERBORG

LET’S GO TO

MIDTJYLLAND

   SKIVE     AARHUS     SILKEBORG
HORSENS     SAMSØ     SKANDERBORG

DAUGBJERG KALKGRUBER

Daugbjerg KALKGRUBE

www.daugbjergkalkgruber.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Her kan du opleve røveren Jens Langkniv’s gemmested gennem mange år, og få fortalt beretningen om ham af en af stedets guider. Du kan også selv gå på opdagelse rundt i minegangene, og der er meget at opleve for kalkgruberne er Skandinaviens ældste med en historie som går ca. 1500 år tilbage. I gruberne findes der desuden fem forskellige flagermusarter, som du kan være heldig at spotte. Her er der idyllisk skovparkering og mod betaling kan toiletter og bålplads benyttes. Der er desuden mulighed for frokost, som skal forudbestilles.

Butik Lokale specialiteter, pølser, øl med mere.  

SKOVGAARD

Loudal GÅRDBUTIK & LANDBRUG

www.butik-skovgaard.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Skovgaard Gårdbutik ligger i naturskønne omgivelser nær Them, og et besøg hos Joan og Hans er virkelig en skøn oplevelse. De driver gården med landbrug og gårdbutik, og fra onsdag til lørdag er det et besøgslandbrug, hvor du kan gå rundt på markerne ved grise, kødkvæg og høns, og du må også tage et kig ind i staldene til malkekøerne. Du skal give dig selv den oplevelse det er at besøge den store, skønne gårdbutik, som er en oplevelse i særklasse. Alle varer i gårdbutikken er af høj kvalitet, og alle dyr er på friland.

Butik Kød, pålæg, æg, hjemmelavede specialiteter, marmelade, chokolade, brugskunst mm. Åbent onsdag-fredag 10-17, lørdag 9- 

BESTIL PINTRIP GUIDE OG FÅ FLERE UNIKKE DESTINATIONER I MIDTJYLLAND

LET’S GO TO

SYD DANMARK

VEJLE     BILLUND     ESBJERG     AABENRAA
ÆRØ     ODENSE     LANGELAND

FARY LOCHAN DESTILLERI

Farre DESTILLERI

www.farylochan.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Hvis du kan lide whisky, så anbefaler vi dig at besøge Fary Lochan. Det er et af verdens mindste destillerier, men faktisk også en af de mest interessante. Destilleriet er familiedrevet og ligger i de skønneste omgivelser. Alt er håndlavet ud fra traditionelle skotske traditioner, og smagen på whiskyen er helt unik. Som de eneste i verden bruger de nemlig friskplukket brændenælde, når malten skal ryges. Udover whisky produceres også gin, likør og snaps. Du kan booke rundvisninger, der tager dig gennem destilleriet og produktionen, og som slutter af med en smagning af forskellige udvalgte produkter i den lille butik. Se mere på destilleriets hjemmeside.

Butik Whisky, gin, likør, snaps.  

BYENS GÅRDBUTIK

Svendborg GÅRDBUTIK

www.byensgaardbutik.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Er du fan af lokalt producerede fødevarer? Så kom og besøg Byens Gårdbutik! Her sælger vi nemlig lokalt producerede fødevarer, som f.eks. nyhøstede grøntsager og friskslagtet kød. Alt hentes direkte hos producenterne i nærområdet ved sydfynske gårde og producenter. I gårdbutikken finder du produkter fra Fyn og fra øerne i det sydfynske øhav. Byens Gårdbutik er også en café, som byder på lette anretninger og kaffe. Alt på menukortet er produceret af lokale råvarer.

Butik Kød, is, frugt og grønt, ost, øl m.m. Åbent: Hverdage 10-17, lørdag 10-14.

BESTIL PINTRIP GUIDE OG FÅ FLERE UNIKKE DESTINATIONER I syddanmark

LET’S GO TO

SJÆLLAND

LOLLAND     SLAGELSE     SORØ     KALUNDBORG
HOLBÆK     VORDINGBORG     KØGE

GYRSTINGE SKOVKRO

Gyrstinge KRO

www.skovkro.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Med det charmerende bindingsværkstil og stråtag, så er det næsten umuligt ikke at falde for Gyrstinge Skovkro. Kroen er bygget i 1902 og beliggende ved en smuk bøgeskov centralt på Sjælland. Skovkroen er renoveret og fremstår som en moderne kro med en dejlig og hyggelig atmosfære. Hver torsdag er der husmandskost på menuen, som varierer fra uge til uge. Herudover serveres stegt flæsk og du må spise alt det du orker. Om søndagen kan du nyde et lækkert ta’ selv bord, som er inspireret af det danske og nordiske køkken efter årstiden. Bordbestilling på 0045 57 84 56 52. Åbningstider: Torsdag og søndag samt til diverse arrangementer.

TJØRNEMOSEGÅRD

Tjørnemark GÅRDBUTIK

www.tjoernemosegaard.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Når du holder i juletræsplantagen for natten, kommer du næsten i julestemning, selvom det er midt om sommeren, ellers skal du besøge Gitte’s julebutik, som bugner af juleting året rundt. Torsdag eftermiddag kan du sommeren igennem opleve, når Gitte slynger honning og smage på produkterne. I julebutikken kan du også smage på de forskellige honninger, og der er rigtig mange at vælge imellem.

Butik Honning, honningprodukter, most fra egne æbler, havepynt samt stort udvalg af julepynt, nisser og fæld-træ-juletræer.

BESTIL PINTRIP GUIDE OG FÅ FLERE UNIKKE DESTINATIONER I sjælland

LET’S GO TO

KØBENHAVN/BORNHOLM

RØNNE     KØBENHAVN     HILLERØD
GRIBSKOV     SVANEKE     FREDERIKSSUND

DET VÅDE FÅR

Nejilinge BRYGGERI OG ØKOLOGISK GÅRD

www.detvaadefaar.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Midt i Nationalpark Kongernes Nordsjælland finder du det lille håndværks-bryggeri Det Våde Får. Bryggeriet er en del af Marianne og Henrik’s økologiske landbrug Tolykkegård, hvor de dyrker og forarbejder alle ingredienser til deres specialøl. Er du ikke til øl, laver de også en helt fantastisk æblemost med æbler fra deres egen æbleplantage. På gården er der også kødkvæg og får. Lejlighedsvis vil deres biergarten være åben, og der kan arrangeres ølsmagning ved min. 6 deltagere.

Butik Øl, honning, æblemost, cider og andre drikkevarer afhængig af årstiden.

BORNHOLMS MIDDELALDERCENTER

Østerlars FRILANDSMUSEUM

www.bornholmsmiddelaldercenter.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Bornholms Middelaldercenter er et 15 hektar stort, levendegjort, historisk oplevelsescenter om kulturen og naturen i Danmark i årene 1300-1450. Her er altid noget at lave for hele familien, og du kan f.eks. opleve gamle håndværk, kanonaffyring, bueskydning, eller du kan hilse på dyrene eller prøve ridderens rustning eller adeldamens kjole. Kom med på en tidsrejse og drøm dig tilbage til middelalderen

Butik Middelalderlegetøj, smykker, fund fra middelalderen, keramik, uldgarn og meget andet.

BESTIL PINTRIP GUIDE OG FÅ FLERE UNIKKE DESTINATIONER I KØBENHAVN/BORNHOLM

Tilmeld nyhedsbrev

JA, vi ved det. Pop-ups er irriterende. Men vi ved, at du bliver glad for vores nyhedsbrev

 

Få vores månedlige nyhedsbrev og tips og ideer til steder, du bare MÅ besøge med Pintrip.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve, der sendes ud. Læs privatlivspolitik her.

Tak for din tilmelding

Velkommen til Pintrip’s univers.

 

Om lidt vil du modtage et insidertip på et sted, vi varmt kan anbefale, at du besøger på din tur rundt i Danmark.

 

Med venlig hilsen

Henriette & Peter Rask