LET’S GO TO

NORDJYLLAND

SKAGEN     HJØRRING     AALBORG     JAMMERBUGT
THY     REBILD     FREDERIKSHAVN

LET’S GO TO

NORDJYLLAND

SKAGEN     HJØRRING     AALBORG
THY     REBILD     FREDERIKSHAVN

læsø salt

Læsø SALTSYDERI

www.laesoesalt.com

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Saltsyderi, som ligger i skønne naturomgivelser på den sydlige del af Læsø. Atmosfæren her er helt unik, for du kan ikke undgå at blive betaget, når du står i sydehytten og lytter til saltsyderens beretning om sit fag, de gamle opskrifter og saltets historie på Læsø. Sydesalt og Læsø er to ting, som unægtelig hænger sammen for fra 1100-tallet og ca. 500 år frem har beboerne på Læsø sydet salt efter de gamle opskrifter. Prøv at syde dit eget salt, gå på opdagelse i saltboden, som er en hyggelig gammel købmandsgård eller besøg pandekageboden, og prøv de berømte pandekager.

Butik Læsø salt, saltkar, chokolade, bolsjer og plejeprodukter med salt. Læsø salt, saltkar, chokolade, bolsjer og plejeprodukter med salt.

AABYBRO MEJERI

Aabybro MEJERI

www.ryaais.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Er du vild med skønne mejeriprodukter, så er dette lige stedet for dig. Det familieejede mejeri blev grundlagt i 1888, og ligger med den skønneste beliggenhed lige ned til Ryå, som selvfølgelig har givet navn til stedets is. Her produceres alverdens lækkerier, bl.a. flødeis i mange varianter, gammeldags kærnet smør, samt rygeost. På stedet findes både mejeributik og en iscafé, og om sommeren fra uge 28-32 kan du komme med på rundvisning hver tirsdag, og få et helt særligt indblik i dette skønne sted.

Butik Ost, smør, is, softice og meget mere.

BESTIL PINTRIP  GUIDE OG FÅ FLERE UNIKKE DESTINATIONER I nordJYLLAND

LET’S GO TO

MIDTJYLLAND

SKIVE     AARHUS     VIBORG     SILKEBORG
HORSENS     SAMSØ     SKANDERBORG

LET’S GO TO

MIDTJYLLAND

   SKIVE     AARHUS     SILKEBORG
HORSENS     SAMSØ     SKANDERBORG

DAUGBJERG KALKGRUBER

Daugbjerg KALKGRUBE

www.daugbjergkalkgruber.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Her kan du opleve røveren Jens Langkniv’s gemmested gennem mange år, og få fortalt beretningen om ham af en af stedets guider. Du kan også selv gå på opdagelse rundt i minegangene, og der er meget at opleve for kalkgruberne er Skandinaviens ældste med en historie som går ca. 1500 år tilbage. I gruberne findes der desuden fem forskellige flagermusarter, som du kan være heldig at spotte. Her er der idyllisk skovparkering og mod betaling kan toiletter og bålplads benyttes. Der er desuden mulighed for frokost, som skal forudbestilles.

Butik Lokale specialiteter, pølser, øl med mere.  

SKOVGAARD

Loudal GÅRDBUTIK & LANDBRUG

www.butik-skovgaard.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Skovgaard Gårdbutik ligger i naturskønne omgivelser nær Them, og et besøg hos Joan og Hans er virkelig en skøn oplevelse. De driver gården med landbrug og gårdbutik, og fra onsdag til lørdag er det et besøgslandbrug, hvor du kan gå rundt på markerne ved grise, kødkvæg og høns, og du må også tage et kig ind i staldene til malkekøerne. Du skal give dig selv den oplevelse det er at besøge den store, skønne gårdbutik, som er en oplevelse i særklasse. Alle varer i gårdbutikken er af høj kvalitet, og alle dyr er på friland.

Butik Kød, pålæg, æg, hjemmelavede specialiteter, marmelade, chokolade, brugskunst mm. Åbent onsdag-fredag 10-17, lørdag 9- 

BESTIL PINTRIP GUIDE OG FÅ FLERE UNIKKE DESTINATIONER I MIDTJYLLAND

LET’S GO TO

SYD DANMARK

VEJLE     BILLUND     ESBJERG     AABENRAA
ÆRØ     ODENSE     LANGELAND

FARY LOCHAN DESTILLERI

Farre DESTILLERI

www.farylochan.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Hvis du kan lide whisky, så anbefaler vi dig at besøge Fary Lochan. Det er et af verdens mindste destillerier, men faktisk også en af de mest interessante. Destilleriet er familiedrevet og ligger i de skønneste omgivelser. Alt er håndlavet ud fra traditionelle skotske traditioner, og smagen på whiskyen er helt unik. Som de eneste i verden bruger de nemlig friskplukket brændenælde, når malten skal ryges. Udover whisky produceres også gin, likør og snaps. Du kan booke rundvisninger, der tager dig gennem destilleriet og produktionen, og som slutter af med en smagning af forskellige udvalgte produkter i den lille butik. Se mere på destilleriets hjemmeside.

Butik Whisky, gin, likør, snaps.  

BYENS GÅRDBUTIK

Svendborg GÅRDBUTIK

www.byensgaardbutik.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Er du fan af lokalt producerede fødevarer? Så kom og besøg Byens Gårdbutik! Her sælger vi nemlig lokalt producerede fødevarer, som f.eks. nyhøstede grøntsager og friskslagtet kød. Alt hentes direkte hos producenterne i nærområdet ved sydfynske gårde og producenter. I gårdbutikken finder du produkter fra Fyn og fra øerne i det sydfynske øhav. Byens Gårdbutik er også en café, som byder på lette anretninger og kaffe. Alt på menukortet er produceret af lokale råvarer.

Butik Kød, is, frugt og grønt, ost, øl m.m. Åbent: Hverdage 10-17, lørdag 10-14.

BESTIL PINTRIP GUIDE OG FÅ FLERE UNIKKE DESTINATIONER I syddanmark

LET’S GO TO

SJÆLLAND

LOLLAND     SLAGELSE     SORØ     KALUNDBORG
HOLBÆK     VORDINGBORG     KØGE

GYRSTINGE SKOVKRO

Gyrstinge KRO

www.skovkro.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Med det charmerende bindingsværkstil og stråtag, så er det næsten umuligt ikke at falde for Gyrstinge Skovkro. Kroen er bygget i 1902 og beliggende ved en smuk bøgeskov centralt på Sjælland. Skovkroen er renoveret og fremstår som en moderne kro med en dejlig og hyggelig atmosfære. Hver torsdag er der husmandskost på menuen, som varierer fra uge til uge. Herudover serveres stegt flæsk og du må spise alt det du orker. Om søndagen kan du nyde et lækkert ta’ selv bord, som er inspireret af det danske og nordiske køkken efter årstiden. Bordbestilling på 0045 57 84 56 52. Åbningstider: Torsdag og søndag samt til diverse arrangementer.

TJØRNEMOSEGÅRD

Tjørnemark GÅRDBUTIK

www.tjoernemosegaard.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Når du holder i juletræsplantagen for natten, kommer du næsten i julestemning, selvom det er midt om sommeren, ellers skal du besøge Gitte’s julebutik, som bugner af juleting året rundt. Torsdag eftermiddag kan du sommeren igennem opleve, når Gitte slynger honning og smage på produkterne. I julebutikken kan du også smage på de forskellige honninger, og der er rigtig mange at vælge imellem.

Butik Honning, honningprodukter, most fra egne æbler, havepynt samt stort udvalg af julepynt, nisser og fæld-træ-juletræer.

BESTIL PINTRIP GUIDE OG FÅ FLERE UNIKKE DESTINATIONER I sjælland

LET’S GO TO

KØBENHAVN/BORNHOLM

RØNNE     KØBENHAVN     HILLERØD
GRIBSKOV     SVANEKE     FREDERIKSSUND

DET VÅDE FÅR

Nejilinge BRYGGERI OG ØKOLOGISK GÅRD

www.detvaadefaar.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Midt i Nationalpark Kongernes Nordsjælland finder du det lille håndværks-bryggeri Det Våde Får. Bryggeriet er en del af Marianne og Henrik’s økologiske landbrug Tolykkegård, hvor de dyrker og forarbejder alle ingredienser til deres specialøl. Er du ikke til øl, laver de også en helt fantastisk æblemost med æbler fra deres egen æbleplantage. På gården er der også kødkvæg og får. Lejlighedsvis vil deres biergarten være åben, og der kan arrangeres ølsmagning ved min. 6 deltagere.

Butik Øl, honning, æblemost, cider og andre drikkevarer afhængig af årstiden.

BORNHOLMS MIDDELALDERCENTER

Østerlars FRILANDSMUSEUM

www.bornholmsmiddelaldercenter.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Bornholms Middelaldercenter er et 15 hektar stort, levendegjort, historisk oplevelsescenter om kulturen og naturen i Danmark i årene 1300-1450. Her er altid noget at lave for hele familien, og du kan f.eks. opleve gamle håndværk, kanonaffyring, bueskydning, eller du kan hilse på dyrene eller prøve ridderens rustning eller adeldamens kjole. Kom med på en tidsrejse og drøm dig tilbage til middelalderen

Butik Middelalderlegetøj, smykker, fund fra middelalderen, keramik, uldgarn og meget andet.

BESTIL PINTRIP GUIDE OG FÅ FLERE UNIKKE DESTINATIONER I KØBENHAVN/BORNHOLM

Tilmeld nyhedsbrev

JA, vi ved det. Pop-ups er irriterende. Men vi ved, at du bliver glad for vores nyhedsbrev

 

Få vores månedlige nyhedsbrev og vigtig information.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve, der sendes ud. Læs privatlivspolitik her.

Tak for din tilmelding

Velkommen til Pintrip’s univers.

 

Du vil ca. en gang i måneden modtage vores nyhedsbrev og vigtig information.

 

Med venlig hilsen

Henriette & Peter Rask

Ofte stillede spørgsmål

Er der ændringer i Pintrip Guide i løbet af sæsonen?

Ja, der vil være ændringer. F.eks. kan åbningstider, faciliteter og kontakt-telefonnummer ændre sig, og der kan være personlige årsager til, at at en vært må stoppe inden sæsonen slutter den 31.03. Pintrip app er altid opdateret med seneste ændringer, men kører du kun efter bogen, er det dit eget ansvar at holde dig opdateret på denne side.

Hvorfor skal jeg opsøge værten ved ankomst?

At sige hej og farvel er god stil. Desuden er det at hilse på værterne en vigtig del af de oprindelige principper, da konceptet startede i Frankrig for over 25 år siden. Formålet med Pintrip er netop at få autocamperturister til at mødes med de lokale, som er passioneret omkring deres sted og deres produkter. Desuden skal du fremvise dit medlemskort til værterne, så de kan se, at du har et gyldigt medlemskab. 

Har værterne åben året rundt?

Ja, mange af værterne har åben året rundt. Bemærk dog, at visse værter beder dig om at ankomme på bestemte tidspunkter af dagen i overensstemmelse med deres personlige eller faglige begrænsninger (malkning af køerne, arbejde i markerne m.m. ...). Desuden har et antal steder lukket i visse perioder af året (drueplukning, høst, ferie osv.). Øverst på hver værtsside kan du se, hvornår den enkelte vært ikke tager imod besøg.

Er det obligatorisk at købe værternes produkter?

Nej, der er ingen købetvang. Hvis du køber noget er det selvfølgelig fantastisk, men hvis du ikke køber noget, så er det også helt okay. Du betaler ikke for holdepladsen, og derfor skylder du ikke værten noget på det punkt. Vi ved dog, at rigtig mange vælger at støtte og vise interesse for stederne ved at købe værtens produkter, og det er da også en fin måde at sige tak for en god oplevelse og en sikker, gratis overnatning. Men som sagt, så er du ikke forpligtet til at købe noget hos værten.

Hvorfor kan jeg ikke booke en holdeplads på forhånd?

Værterne er ikke nogen campingplads, og derfor kan de ikke modtage opkald fra Pintrippere dagen lang. Selvom de er glade for at invitere besøgende indenfor, så de kan fortælle om deres sted og deres produkter, så har de også brug for at arbejde så uforstyrret son muligt dagen igennem. De, som gerne vil have et opkald før din ankomst er tydeligt markeret på den enkelte værtsside.

Jeg har en stor autocamper, er det muligt for mig at bruge Pintrip Guide?

Ja, men der er nogle værter, som ikke har mulighed for at tilbyde store autocampere en holdeplads. Oftest er det fordi det vil være problematisk at manøvre et stort køretøj hos værten. Det står tydeligt i Pintrip Guide på de enkelte værtssider, hvis autocampere over 10 m er velkommen. Hvis din autocamper er under 10 m så er du velkommen hos alle vores værter. I sæson 2021 kan mere end 230 værter tage imod autocampere over 10 m.

Kan jeg bruge Pintrip hvis jeg har en campingvogn, et tagtelt, personbil, telt eller lign.?

Pintrip er kun for autocampere, dvs. motorkøretøjer der er indrettet til beboelse. Vores værter forventer udelukkende at få besøg af autocampere, da vores samarbejdsaftale kun er lavet omkring dette segment.  

Kan jeg bruge sidste års Pintrip Guide eller give den til en ven?

Hver eneste Pintrip medlemskab hjælper os med at vedligeholde og udvikle Pintrip konceptet. Desuden er Pintrip-medlemskabet personligt og det er bundet til person og autocamper, og kan derfor ikke overdrages. Vores indtægt kommer udelukkende fra salg af Pintrip Guide, og dit medlemskab er med til at betale for at vi kan finde nye værter, og til at vi kan skrive og udgive guidebogen samt fortsat udvikling af Pintrip App og hjemmeside. Desuden er dit medlemskab også med til at sørge for, at vi kan tilbyde dig unikke oplevelser og et trygt sted at overnatte i din autocamper. Alle vores værter forpligter sig til at byde Pintrippere velkommen for et år ad gangen. Den nuværende Pintrip Guide er den eneste, som kan give dig de sidste nye informationer og instruktioner (ankomsttidspunkt, lukkedage osv.), fordi den er opdateret. Reglerne er også til for at beskytte de værter som ikke længere er med i Pintrip Guide, så de ikke længere får besøg. Derfor kan du ikke bruge sidste års Pintrip Guide i år eller give den til en ven.

Kan jeg opholde mig mere end 24 timer hos hver vært?

Nej, for Pintrip-konceptet går ud på, at vi tilbyder autocamperturister at holde en enkelt nat hos hver vært. Dermed har du også tid til at lære stedet og værterne at kende, og desuden giver denne regel også flere mulighed for at besøge stederne.

Hvilke faciliteter kan jeg forvente at værten tilbyder?

Forvent ikke noget på forhånd, men flere værter tilbyder forskellige services, som f.eks. strøm, vand, toilet og bad. Dog skal du forvente at blive opkrævet et mindre beløb for disse services. Det er vigtigt, at du altid spørger først, for der kan være sikkerhedsforanstaltninger eller regler generelt, som skal overholdes inden du benytter faciliteterne.  

Hvor lang tid er vignette og medlemskort gyldig?

Sæsonen løber altid fra 31/3 til 31/3 det følgende år, og det samme gælder vignette og medlemskort. Alle oplysninger om værterne opdateres én gang årligt. Rejs derfor altid med den nyeste udgave af Pintrip Guide. Dette understøtter ikke kun ideen om Pintrip, men sikrer også at problemer undgås, såsom at du pludselig besøger en vært, som ikke længere er Pintrip-vært. Dit Pintrip-medlemskab er personligt og er bundet til person og autocamper og kan ikke overdrages.

Hvor mange holdepladser tilbyder hver vært?

Hver vært tilbyder mellem 1-3 holdepladser.

 

Findes konceptet også i andre lande?

Ja, France Passion begyndte med konceptet i 1992 og flere andre lande har også konceptet. Se mere på www.fefi.eu.

Jeg kan ikke få telefonisk kontakt til en vært, som ønsker det. Hvad gør jeg nu?

Kør ikke bare hen til værten, hvis de ønsker telefonisk kontakt og du ikke kan få fat på dem. I så fald skal du køre videre, men husk der kan være mange grunde til at værten ikke tager telefonen, og ofte vil værten ringe tilbage til dig.  

Alle holdepladser hos en vært er optaget. Hvad gør jeg nu?

Det er en situation, som sjældent forekommer. Hvis det sker, skal du finde en anden holdeplads for natten, og oftest ligger der en anden Pintrip-vært lige i nærheden, som kan tilbyde dig en plads.  

Må man medbringe sin hund?

Hunde er velkommen hos mere end 90% af vores værter, og de skal altid være i kort snor.

Hvilke kriterier bliver brugt til at udvælge værterne?

Vi udvælger blandt andet vores værter på baggrund af følgende kriterier: gæstfrihed, gode produkter, natur, beliggenhed og fred og ro. Desuden er det vigtigt for os at værterne virkelig ved, hvad det vil sige at være Pintrip-vært, og at de har lyst til at dele deres sted med andre.

Kan jeg anmelde de forskellige værter?

Ja det kan du godt, men andre Pintrippere kan ikke se din anmeldelse. Men vi hører meget gerne fra dig, og vi ser frem til din feedback. Du kan skrive til os på pintrip@pintrip.eu

Er det tilladt at sætte campingudstyr op?

Ja, det må du gerne hvis der er plads. Men det er god skik lige at spørge værten om det er i orden før du sætter stole og bord m.m. frem. Husk at tage campingudstyret ind for natten.

Kan jeg bruge Pintrip Guide uden toilet i min autocamper?

Ja, det kan du godt, men det er kun tilladt at overnatte hos værter med anført toiletikon. Toiletikonet betyder, at der er adgang til toilet 24/7 – hele døgnet, og det er der hos 93 af vores værter i sæson 2021. En stor del af de øvrige værter har desuden toilet til rådighed i deres åbningstid, men ikke når de har lukket.

Hvor kommer jeg af med sort og grå vand i Danmark?

Vi har fået adgang til alt information omkring Vejdirektoratets tømmefaciliteter i Danmark, og bagerst i Pintrip Guide 2020 finder du en liste som viser en del af tømmestationerne. De kan enten være et område med en rist i midten eller en slags kumme. Begge anordninger kan der tømmes sort og grå vand i og er gratis at benytte. Vi anbefaler Pintrip App for at se fuld oversigt og opdaterede oplysninger.

Kan man få en ny vignette, hvis man skifter bil eller rude?

Hvis du skifter autocamper eller forrude i løbet af sæsonen, sender vi gerne en ny vignette, når vi har modtaget den gamle med posten. For dette tager vi et ekspeditionsgebyr på 100 DKK.

App

Hvad koster app'en?

App’en er et gratis supplement for alle som har et gyldigt medlemskab af Pintrip i den aktuelle sæson. Beviserne på et gyldig Pintrip medlemskab (vignette og medlemskort) er vedlagt den fysiske Pintrip Guide. App’en er ikke tilgængelig uden et gyldigt medlemskab af Pintrip. Medlemsnummeret på bagsiden af medlemskortet skal du bruge for at aktivere app’en.

Har app'en samme gyldighed som vignette og medlemskort?

Ja. Ligesom årsvignette og medlemskort, så er app’en gyldig fra 31/3 til 31/3 det efterfølgende år. I slutningen af sæsonen kan du forny adgangen til app’en ved at købe den nye Pintrip Guide.

Kan jeg købe app'en uden at købe bogen?

Nej. App’en er kun et supplement til den fysiske bog, og du skal bruge både vignette og medlemskort. Køb af en Pintrip Guide er inklusiv en vignette og et medlemskort, og de er forudsætningen for at kunne bruge app’en. Det er ikke muligt at købe app’en alene.

Fungerer app'en også når jeg ikke har internetforbindelse?

Ja, Pintrip app fungerer også offline. Men det kræver en internetforbindelse at aktivere medlemskabet og installere opdateringer.

Skal jeg installere opdateringer?

Vi opdaterer app'en regelmæssigt, for at forbedre og optimere brugeroplevelsen. Derfor er det vigtigt, at du altid sørger for at installere nye opdateringer.

Jeg vil gerne have flere funktioner i app'en. Er det planlagt?

Ja, vi videreudvikler hele tiden app'en. Men bemærk, at app'en kun er et ekstra tilbud til vores kerneprodukt, som er den fysiske Pintrip Guide.

Hvornår kan jeg installere den nye version?

Pintrip App - version 2021 kan du tilgå den 31.03.21 kl. 12:00. 

Tidligere medlemmer, der er registreret: Når du åbner app'en efter den 31.03. kl. 12:00 skal du indtaste dit 2021 medlemsnummer, som du finder på bagsiden af dit 2021 medlemskort. Derefter kommer der en skærm med e-mail, nummerplade og telefonnummer - som er forudfyldt med dine nuværende data. Dem kan du rette og trykke registrer og du er i gang. 

Nye medlemmer: Download Pintrip App. Efter kl. 12:00 den 31.03. har du adgang til informationerne på app'en. Udfyld blot felterne med dine oplysninger og du er registreret og i gang.  

Hvorfor kan jeg ikke installere app'en?

Kontroller telefonens styresystem. Hvis din telefons styresystem ikke lever op til vores tekniske krav, kan du ikke installere app'en. Vores minimumskrav er Android version 6 og iOS version 11, ældre versioner er ikke understøttet.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg mister min telefon og vil installere app'en på min nye telefon?

Så skal du skrive en mail til os på support@pintrip.eu med dine oplysninger inkl. medlemsnummer, så nulstiller vi dit medlemsnummer, og du kan logge på ny enhed.

Kan jeg bruge Pintrip Guide uden app?

Selvfølgelig. App’en er kun tiltænkt som et digitalt supplement til Pintrip Guide.

Er der telefonisk support til Pintrip app?

Nej, vi kan desværre ikke tilbyde telefonisk support til app'en. Hvis du har problemer med app'en, skal du kontakte support@pintrip.eu. Send os dit medlemsnummer, modellen på din enhed, versionen af telefonens styresystem, fornavn og efternavn, nummerplade nummer, e-mail og telefonnummer. Så hjælper vi dig hurtigst muligt.

På hvor mange enheder kan jeg installere app'en?

Der er inkluderet 1 app-adgang i hvert medlemskab.
Ønsker du en ekstra adgang, skal du sende os dine oplysninger på pintrip@pintrip.eu. Vi behøver oplysninger om medlemsnummer, nummerplade og hvorfor du har brug for en ekstra adgang. For administration i forbindelse med en ny adgang opkræver vi 149 DKK.

Jeg bliver ved med at få fejlmelding når jeg bruger app'en. Hvad gør jeg?

Kontakt os på support@pintrip.eu og så hjælper vi dig hurtigst muligt. Husk at skrive dit medlemsnummer, modellen på din enhed, versionen af telefonens styresystem, fornavn og efternavn, nummerplade, e-mail og telefonnummer.

Her kan du læse om gældende retningslinjer i Danmark

Copy link
Powered by Social Snap