LET’S GO TO

NORDJYLLAND

SKAGEN     HJØRRING     AALBORG     JAMMERBUGT
THY     REBILD     FREDERIKSHAVN

LET’S GO TO

NORDJYLLAND

SKAGEN     HJØRRING     AALBORG
THY     REBILD     FREDERIKSHAVN

læsø salt

Læsø SALTSYDERI

www.laesoesalt.com

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Saltsyderi, der ligger på kanten af Rønnerne, et stort naturområde på den sydlige del af Læsø. Stor parkeringsplads, legeplads, pandekagebod om sommeren. Pintrip-gæster er velkommen til at benytte holdepladsen, udenfor butikkens åbningstid.

Butik Læsø salt, saltkar, chokolade, bolsjer og plejeprodukter med salt.

AABYBRO MEJERI

Aabybro MEJERI

www.ryaais.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Aabybro Mejeri blev grundlagt i 1888, lige ned til Ryå, som har givet navn til vores is. Mejeriet har v.ret i familiens eje siden 1968. Der bliver produceret flødeis i mange varianter, gammeldags kærnet smør, samt rygeost. Der er en mejeributik og en iscafé, og der er rundvisning hver tirsdag om sommeren fra uge 28 – 32. Nyd naturen ved Ryå mejeri, havnefronten, eller gå på opdagelse i vores gamle tyske bunker. Lukket fra uge 42 – 13. Torsdag – søndag i uge 24. Butik Ost, smør, is, kiks, honning, marmelade, chokolade, softice og meget mere. Se hjemmeside. (statslige mærker: Fødevare produktion eu nr. M293) Holdeplads Grus med udsigt over Ryå. I nærheden To tyske bunkere fra 2. verdenskrig , den tættest på mejeriet er åben for alle, den anden må ikke nærmes.

KØB PINTRIP-GUIDEN OG FÅ FLERE UNIKKE DESTINATIONER I nordJYLLAND

LET’S GO TO

MIDTJYLLAND

SKIVE     AARHUS     VIBORG     SILKEBORG
HORSENS     SAMSØ     SKANDERBORG

LET’S GO TO

MIDTJYLLAND

   SKIVE     AARHUS     SILKEBORG
HORSENS     SAMSØ     SKANDERBORG

DAUGBJERG KALKGRUBER

Daugbjerg KALKGRUBE

www.daugbjergkalkgruber.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Daugbjerg Kalkgrube er Skandinaviens ældste kalkmine med en historie der går cirka 1500 år tilbage. Oplev røveren Jens Langkniv’s gemmested gennem mange år og få fortalt beretningen af en af vores guider eller oplev den selv ved at læse vores mange informationstavler rundt i minegangene. I Daugbjerg Kalkgruber fi ndes der desuden fem forskellige fl agermusarter. Du kan læse meget mere omkring Kalkgruberne på hjemmesiden. Vi tilbyder idyllisk skovparkering og mod betaling kan toiletter og bålplads benyttes. Mulighed for frokost skal forudbestilles. Butik Lokale specialiteter, pølser, øl med mere. Holdeplads Grus.

SKOVGAARD

Loudal GÅRDBUTIK & LANDBRUG

www.butik-skovgaard.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Skovgaard er et landbrug med tilhørende gårdbutik, ligger i naturskønne omgivelser i Midtjylland. Onsdag – lørdag er Skovgaard et besøgslandbrug, hvor man må gå på markerne ved grise, kødkvæg og hønsene, og gå i stalden til malkekøerne, samt besøge Skovgaard Gårdbutik, som er en oplevelse i særklasse. Alle varer i gårdbutikken er af høj kvalitet, alle dyr på friland, og dyrvelfærd i top. Butik Kød, pålæg, æg, hjemmelavede specialiteter, delikatesser, dessertvin, marmelade, olie, chokolade, brugskunst og meget mere. Holdeplads Knust asfalt. Udsigt over marker, skov, dyr på markerne det meste af året, dejlig have. I nærheden Svømmehal, idrætsanlæg, kunst, labyrint mm.

KØB PINTRIP-GUIDEN OG FÅ FLERE UNIKKE DESTINATIONER I MIDTJYLLAND

LET’S GO TO

SYD DANMARK

VEJLE     BILLUND     ESBJERG     AABENRAA
ÆRØ     ODENSE     LANGELAND

FARY LOCHAN DESTILLERI

Farre DESTILLERI

www.farylochan.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Et lille familieejet whiskydestilleri beliggende i Farre skov. Butik Whisky, gin, likør, snaps. Holdeplads Græs. I nærheden 6 kilometer til Givskud Zoo. 12 kilometer til Legoland. Legeplads.

BLUE ROCK FISKEPARK

Vester Skerninge PUT & TAKE

ww.bluerock.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Danmarks største Fiskepark. Mulighed for put & take, børnesø, fluestøm, specimen fiskeri, gåture og naturoplevelser. Butik Fiskekort og fi skegrej. Holdeplads Perlegrus. I nærheden Gorillapark og Egeskov slot.

KØB PINTRIP-GUIDEN OG FÅ FLERE UNIKKE DESTINATIONER I syddanmark

LET’S GO TO

SJÆLLAND

LOLLAND     SLAGELSE     SORØ     KALUNDBORG
HOLBÆK     VORDINGBORG     KØGE

GYRSTINGE SKOVKRO

Gyrstinge KRO

www.skovkro.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Skovkroen er bygget i 1902 i bindingværksstil og med stråtag. Kroen er beliggende i rolige og idylliske omgivelser ved en smuk bøgeskov. I 2008 er Skovkroen udvidet og renoveret og fremstår i dag som en moderne kro med en dejlig og hyggelig atmosfære. Søndagsfrokost skal forudbestilles. Holdeplads Stor med granitunderlag. I nærheden Om sommeren badning i Gyrstinge Sø

TJØRNEMOSEGÅRD

Tjørnemark Gårdbutik

www.tjoernemosegaard.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Butik Honning, honningprodukter, most fra egne æbler, havepynt, jordbær, lokale varer med vores honning, samt stort udvalg af julepynt, nisser og fæld-selvjuletræer. Holdeplads Knust asfalt. I nærheden Hver torsdag eftermiddag i sommeren kan man se, hvordan vi slynger honning og smage produkterne. Gode cykelruter og vandrestier på hele øen. 20 kilometer til Møns Klint.

KØB PINTRIP-GUIDEN OG FÅ FLERE UNIKKE DESTINATIONER I sjælland

LET’S GO TO

KØBENHAVN/BORNHOLM

RØNNE     KØBENHAVN     HILLERØD
GRIBSKOV     SVANEKE     FREDERIKSSUND

DET VÅDE FÅR

Nejilinge BRYGGERI OG ØKOLOGISK GÅRD

www.detvaadefaar.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Det Våde Får er et håndværks-bryggeri, som er en del af vores økologiske landbrug Tolykkegård. Vi brygger øl af egne råvarer. Det vil sige, vi dyrker selv kornet, høster det, og malter i vores lille malteri. På landbruget har vi kødkvæg og får, æbleplantage samt biavl. Lejlighedsvis er vores biergarten åben. Ølsmagning minimum 6 deltagere. Butik Øl, honning, æblemost, cider og andre drikkevarer afhængig af årstid. Holdeplads Stabilt grus. I nærheden Beliggende midt i nationalparken Kongernes Nordsjælland. Rigtig gode cykelruter og vandreture, flere stenaldergravhøje et par kilometer væk..

STAVSDAL HØJLYNGSGÅRD

Årsballe GÅRDBUTIK OG LANDBRUG

www.stavsdal.dk

Læs mere om dette unikke sted

Hvem er vi Stavsdals Højlyngsgård ligger midt på Bornholm. Midt i den gamle Bornholmske højlyng. Vi driver avl med får og heste og har gårdbutik. Butik Frossen lammekød, pølser, grilpølser og spegepølser. Lammeskind i naturfarver. Kunsthåndværk med uld og skind. Holdeplads Græs med klipper under. I nærheden Tæt ved ejendommen er der cykelsti og vandremuligheder i skov og natur. I området er der gjort flere arkæologiske fund.

KØB PINTRIP-GUIDEN OG FÅ FLERE UNIKKE DESTINATIONER I KØBENHAVN/BORNHOLM