Pintrip app


 

Pintrip app er et digitalt supplement til Pintrip app. App’en er en ekstra service til vores medlemmer.
Det påtrykte medlemsnummer på medlemskortet fungerer som adgang til Pintrip app. Medlemsnummeret er unikt og kan kun anvendes 1 gang.

Minimumkrav til app er Android version 5 og iOS version 10. Ældre versioner er ikke understøttet.

Download

Support


 

Send os venligst en mail på support@pintrip.eu, hvis du har spørgsmål til eller problemer med App’en. Det er desværre ikke muligt for os at hjælpe med teknisk support over telefonen.

Inden du skriver til os, vil vi anbefale, at du gennemgår “ofte stillede spørgsmål” nederst på siden.

Ofte stillede spørgsmål 

Hvad koster appen?

Appen er et gratis supplement for alle som har et gyldigt medlemskab af Pintrip i den aktuelle sæson. Beviserne på et gyldig Pintrip medlemskab (vignette og medlemskort) er vedlagt den fysiske Pintrip Guide. Appen er ikke tilgængelig uden et gyldigt medlemskab af Pintrip.

 

Behøver jeg en gyldig vignette?

Ja, du skal bruge den aktuelle udgave af Pintrip Guide for at kunne nyde Danmark med Pintrip, og vedlagt er vignette og medlemskort. Sæt årsvignetten synligt i forruden af autocamperen og medbring medlemskortet og vis det til værten. Pintrip værterne tjekker begge to, så de er sikker på at du er gyldigt medlem.

Har appen samme gyldighed som vignetten?

Ja. Ligesom årsvignetten så er medlemsnummeret (der befinder sig bagpå medlemskortet og som du skal bruge til at aktivere appen) gyldig fra 31/3 til 31/3 det efterfølgende år. I slutningen af sæsonen kan du forny adgangen til appen ved at købe den nye Pintrip Guide.

Kan jeg købe appen uden at købe bogen?

Nej. Køb af en Pintrip Guide er inklusiv en vignette og et medlemskort, og de er forudsætningen for at kunne bruge appen. Det er ikke muligt at købe appen alene.

Fungerer appen også når jeg ikke har internetforbindelse?

Ja, Pintrip app fungerer også offline. Men det kræver en internetforbindelse at aktivere medlemskabet og installere opdateringer.

Skal jeg installere opdateringer?

Vi opdaterer appen regelmæssigt, for at forbedre og optimere brugeroplevelsen. Derfor er det vigtigt, at du altid sørger for at installere nye opdateringer. 

Jeg vil gerne have flere funktioner i appen. Er det planlagt?

Ja, vi videreudvikler hele tiden appen. Men bemærk, at appen kun er et ekstra tilbud til vores kerneprodukt, som er den fysiske Pintrip Guide. 

 

Hvorfor kan jeg ikke installere appen?

Kontroller telefonens styresystem. Hvis din telefons styresystem ikke lever op til vores tekniske krav, kan du ikke installere appen. Vores minimumskrav er Android version 5 og iOS version 10, ældre versioner er ikke understøttet.

Hvad skal jeg gøre hvis jeg mister min telefon og vil installere appen på min nye telefon?

Så skal du skrive en mail til os på support@pintrip.eu med dine oplysninger inkl. Medlemsnummer, så deaktiverer vi dit gamle medlemsnummer og sender dig et nyt.

Kan jeg bruge Pintrip Guide uden app?

Selvfølgelig. Appen er kun tiltænkt som et digitalt supplement til Pintrippere.

Er der telefonisk support til Pintrip app?

Nej, vi kan desværre ikke tilbyde telefonisk support til appen. Hvis du har problemer med appen, skal du kontakte support@pintrip.eu. Send os dit medlemsnummer, modellen på din enhed, versionen af telefonens styresystem, fornavn og efternavn, nummerplade nummer, e-mail og telefonnummer. Så hjælper vi dig hurtigst muligt.

På hvor mange enheder kan jeg installere appen?

Det er for nuværende kun muligt at installere appen på en enhed.   

Jeg bliver ved med at få fejlmelding når jeg bruger appen. Hvad gør jeg?

Kontakt os på support@pintrip.eu og så hjælper vi dig hurtigst muligt. Husk at skrive dit medlemsnummer, modellen på din enhed, versionen af telefonens styresystem, fornavn og efternavn, nummerplade, e-mail og telefonnummer.