Pintrip app


 

Pintrip app er et digitalt supplement til Pintrip app. App’en er en ekstra service til vores medlemmer.
Det påtrykte medlemsnummer på medlemskortet fungerer som adgang til Pintrip app. Medlemsnummeret er unikt og kan kun anvendes 1 gang.

Minimumkrav til app er Android version 5 og iOS version 10. Ældre versioner er ikke understøttet.

Download

Support


 

Send os venligst en mail på support@pintrip.eu, hvis du har spørgsmål til eller problemer med App’en. Det er desværre ikke muligt for os at hjælpe med teknisk support over telefonen.

Inden du skriver til os, vil vi anbefale, at du gennemgår “ofte stillede spørgsmål” nederst på siden.

Ofte stillede spørgsmål 

Hvad koster app'en?

App’en er et gratis supplement for alle som har et gyldigt medlemskab af Pintrip i den aktuelle sæson. Beviserne på et gyldig Pintrip medlemskab (vignette og medlemskort) er vedlagt den fysiske Pintrip Guide. App’en er ikke tilgængelig uden et gyldigt medlemskab af Pintrip.

 

Behøver jeg en gyldig vignette?

Ja, du skal bruge den aktuelle udgave af Pintrip Guide for at kunne nyde Danmark med Pintrip, og vedlagt er vignette og medlemskort. Sæt årsvignetten synligt i forruden af autocamperen og medbring medlemskortet og vis det til værten. Pintrip værterne tjekker begge to, så de er sikker på at du er gyldigt medlem.

Har app'en samme gyldighed som vignetten?

Ja. Ligesom årsvignetten, så er app’en (medlemsnummeret befinder sig bagpå medlemskortet og du skal bruge den til at aktivere appen) gyldig fra 31/3 til 31/3 det efterfølgende år. I slutningen af sæsonen kan du forny adgangen til app’en ved at købe den nye Pintrip Guide.

Kan jeg købe app'en uden at købe bogen?

Nej. Køb af en Pintrip Guide er inklusiv en vignette og et medlemskort, og de er forudsætningen for at kunne bruge app’en. Det er ikke muligt at købe app’en alene.

Fungerer app'en også når jeg ikke har internetforbindelse?

Ja, Pintrip app fungerer også offline. Men det kræver en internetforbindelse at aktivere medlemskabet og installere opdateringer.

Skal jeg installere opdateringer?

Vi opdaterer app’en regelmæssigt, for at forbedre og optimere brugeroplevelsen. Derfor er det vigtigt, at du altid sørger for at installere nye opdateringer.

Jeg vil gerne have flere funktioner i app'en. Er det planlagt?

Ja, vi videreudvikler hele tiden app’en. Men bemærk, at app’en kun er et ekstra tilbud til vores kerneprodukt, som er den fysiske Pintrip Guide.

 

Hvorfor kan jeg ikke installere app'en?

Kontroller telefonens styresystem. Hvis din telefons styresystem ikke lever op til vores tekniske krav, kan du ikke installere app’en. Vores minimumskrav er Android version 5 og iOS version 10, ældre versioner er ikke understøttet.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg mister min telefon og vil installere app'en på min nye telefon?

Så skal du skrive en mail til os på support@pintrip.eu med dine oplysninger inkl. medlemsnummer, så nulstiller vi dit medlemsnummer, og du kan logge på ny enhed.

Kan jeg bruge Pintrip Guide uden app?

Selvfølgelig. App’en er kun tiltænkt som et digitalt supplement til Pintrippere.

Er der telefonisk support til Pintrip app?

Nej, vi kan desværre ikke tilbyde telefonisk support til app’en. Hvis du har problemer med app’en, skal du kontakte support@pintrip.eu. Send os dit medlemsnummer, modellen på din enhed, versionen af telefonens styresystem, fornavn og efternavn, nummerplade nummer, e-mail og telefonnummer. Så hjælper vi dig hurtigst muligt.

På hvor mange enheder kan jeg installere app'en?

Det er for nuværende kun muligt at installere app’en på en enhed. Ønsker du at tilkøbe en ekstra adgang (50 DKR), skal du sende os en mail på support@pintrip.eu med oplysninger om medlemsnummer, nummerplade og hvorfor du ønsker at købe en ekstra adgang.

Jeg bliver ved med at få fejlmelding når jeg bruger app'en. Hvad gør jeg?

Kontakt os på support@pintrip.eu og så hjælper vi dig hurtigst muligt. Husk at skrive dit medlemsnummer, modellen på din enhed, versionen af telefonens styresystem, fornavn og efternavn, nummerplade, e-mail og telefonnummer.

Her kan du læse om gældende retningslinjer i Danmark

Tilmeld nyhedsbrev

JA, vi ved det. Pop-ups er irriterende. Men vi ved, at du bliver glad for vores nyhedsbrev

 

Få vores månedlige nyhedsbrev og tips og ideer til steder, du bare MÅ besøge med Pintrip.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve, der sendes ud. Læs privatlivspolitik her.

Tak for din tilmelding

Velkommen til Pintrip’s univers.

 

Om lidt vil du modtage et insidertip på et sted, vi varmt kan anbefale, at du besøger på din tur rundt i Danmark.

 

Med venlig hilsen

Henriette & Peter Rask