FAQ


 

På denne side finder du svar på nogle af de spørgsmål vi ofte får i Pintrip.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at sende os en mail på pintrip@pintrip.eu, hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål.

 

Har du spørgsmål angående Pintrip app, kan du finde ofte stillede spørgsmål her.

Ofte stillede spørgsmål 

Er der ændringer i Pintrip Guide i løbet af sæsonen?

Ja, der vil være ændringer. F.eks. kan åbningstider, faciliteter og kontakt-telefonnummer ændre sig, og der kan være personlige årsager til, at at en vært må stoppe inden sæsonen slutter den 31.03. Pintrip app er altid opdateret med seneste ændringer, men kører du kun efter bogen, er det dit eget ansvar at holde dig opdateret på denne side.

Hvorfor skal jeg opsøge værten ved ankomst?

At sige hej og farvel er god stil. Desuden er det at hilse på værterne en vigtig del af de oprindelige principper, da konceptet startede i Frankrig for 30 år siden. Formålet med Pintrip er netop at få besøgende til at mødes med de lokale, som er passioneret omkring deres sted og deres produkter. Desuden skal du fremvise dit medlemskort til værterne, så de kan se, at du har et gyldigt medlemskab.

Har værterne åben året rundt?

Ja, mange af værterne har åben året rundt. Bemærk dog, at visse værter beder dig om at ankomme på bestemte tidspunkter af dagen i overensstemmelse med deres personlige eller faglige begrænsninger (malkning af køerne, arbejde i markerne m.m. ...). Desuden har et antal steder lukket i visse perioder af året (drueplukning, høst, ferie osv.). Øverst på hver værtsside kan du se, hvornår den enkelte vært ikke tager imod besøg.

Er det obligatorisk at købe værternes produkter?

Nej, der er ingen købetvang. Hvis du køber noget er det selvfølgelig fantastisk, men hvis du ikke køber noget, så er det også helt okay. Du betaler ikke for holdepladsen, og derfor skylder du ikke værten noget på det punkt. Vi ved dog, at rigtig mange vælger at støtte og vise interesse for stederne ved at købe værtens produkter, og det er da også en fin måde at sige tak for en god oplevelse og en sikker, gratis overnatning. Men som sagt, så er du ikke forpligtet til at købe noget hos værten.

Hvorfor kan jeg ikke booke en holdeplads på forhånd?

Værterne er ikke nogen campingplads, og derfor kan de ikke modtage opkald fra besøgende dagen lang. Selvom de er glade for at invitere besøgende indenfor, så de kan fortælle om deres sted og deres produkter, så har de også brug for at arbejde så uforstyrret son muligt dagen igennem. De, som gerne vil have et opkald før din ankomst er tydeligt markeret på den enkelte værtsside.

Jeg har et stort køretøj, er det muligt for mig at bruge Pintrip?

Ja, men der er nogle værter, som ikke har mulighed for at tilbyde store køretøjer en holdeplads. Oftest er det fordi det vil være problematisk at manøvre et stort køretøj hos værten. Det står tydeligt i Pintrip Guide på de enkelte værtssider, hvis køretøjer over 10 m er velkommen. Hvis din autocamper er under 10 m så er du velkommen hos alle vores værter. I sæson 2023 tager ca. 230 værter imod autocampere over 10 m. Kører du med campingvogn skal du være opmærksom på, at ikonet for campingvogn skal være tilstede, også selvom værten tager imod køretøjer over 10 m.  

Kan jeg bruge Pintrip hvis jeg har en campingvogn, et tagtelt, personbil, telt eller lign.?

Pintrip bruges bedst med et selvforsynende køretøj, og tidligere har Pintrip udelukkende været for autocampere, men i 2023 er både tagtelte og campingvogne velkommen hos en del af Pintrip-værterne. Telte af enhver art (inkl. pop-up telte og fortelte) er ikke tilladt. Kører du uden toilet ombord kan der kun overnattes hos værter med adgang til toiletfaciliteter døgnet rundt (markeret med WC-ikon).

Kan jeg bruge sidste års Pintrip Guide eller give den til en ven?

Hver eneste Pintrip medlemskab hjælper os med at vedligeholde og udvikle Pintrip konceptet. Desuden er Pintrip-medlemskabet personligt og det er bundet til person og køretøj, og kan derfor ikke overdrages. Vores indtægt kommer udelukkende fra salg af Pintrip Guide, og dit medlemskab er med til at betale for at vi kan finde nye værter, og til at vi kan skrive og udgive guidebogen samt fortsat udvikling af Pintrip App og hjemmeside. Desuden er dit medlemskab også med til at sørge for, at vi kan tilbyde dig unikke oplevelser og et trygt sted at overnatte i dit køretøj. Alle vores værter forpligter sig til at byde Pintrippere velkommen for et år ad gangen. Den nuværende Pintrip Guide er den eneste, som kan give dig de sidste nye informationer og instruktioner (ankomsttidspunkt, lukkedage osv.), fordi den er opdateret. Reglerne er også til for at beskytte de værter som ikke længere er med i Pintrip Guide, så de ikke længere får besøg. Derfor kan du ikke bruge sidste års Pintrip Guide i år eller give den til en ven.

Kan jeg opholde mig mere end 24 timer hos hver vært?

Nej, for Pintrip-konceptet går ud på, at vi tilbyder besøgende at holde en enkelt nat hos hver vært. Dermed har du også tid til at lære stedet og værterne at kende, og desuden giver denne regel også flere mulighed for at besøge stederne.

Hvilke faciliteter kan jeg forvente at værten tilbyder?

Forvent ikke noget på forhånd, men flere værter tilbyder forskellige services, som f.eks. strøm, vand, toilet og bad. Dog skal du forvente at blive opkrævet et mindre beløb for disse services. Det er vigtigt, at du altid spørger først, for der kan være sikkerhedsforanstaltninger eller regler generelt, som skal overholdes inden du benytter faciliteterne.

Hvor lang tid er vignette og medlemskort gyldig?

Sæsonen løber altid fra 31/3 til 31/3 det følgende år, og det samme gælder vignette og medlemskort. Alle oplysninger om værterne opdateres én gang årligt. Rejs derfor altid med den nyeste udgave af Pintrip. Dette understøtter ikke kun ideen om Pintrip, men sikrer også at problemer undgås, såsom at du pludselig besøger en vært, som ikke længere er Pintrip-vært. Dit Pintrip-medlemskab er personligt og er bundet til person og køretøj og kan ikke overdrages.

Kan jeg bruge Pintrip, hvis jeg lejer et køretøj?

Ja, du kan sagtens bruge Pintrip, hvis du lejer et køretøj, for et medlemskab er personligt og bundet til person og autocamper. Hvis du lejer flere køretøjer igennem en sæson, så har du brug for en ny vignette og et nyt medlemskort hver gang du skifter køretøj. Det sender vi gerne til dig mod betaling af et ekspeditionsgebyr på 100 DKK og information om din adresse. Til dette har vi brug for et foto af lejekontrakten fra den første og den anden lejebil, et foto af vignetten, som du har fjernet fra forruden og et foto af det medlemskort, som du ønsker annulleret.

Hvor mange holdepladser tilbyder hver vært?

Hver vært tilbyder mellem 1-3 holdepladser.

 

Findes der et netværk som Pintrip i andre lande?

Ja, konceptet findes i 10 lande i Europa. Se et udvalg af de aktuelle rejse- og oplevelsesguider til landene her www.pintrip.eu/shop/

Kan jeg købe et medlemskab der gælder til flere lande?

Nej, selvom vi arbejder tæt sammen med de 9 andre europæiske lande på tværs af landegrænserne, så kræver hvert land et medlemskab. Se et udvalg af de aktuelle rejse- og oplevelsesguider til landene her www.pintrip.eu/shop/

Jeg kan ikke få telefonisk kontakt til en vært, som ønsker det. Hvad gør jeg nu?

Kør ikke bare hen til værten, hvis de ønsker telefonisk kontakt og du ikke kan få fat på dem. I så fald skal du køre videre, men husk der kan være mange grunde til at værten ikke tager telefonen, og ofte vil værten ringe tilbage til dig.  

Alle holdepladser hos en vært er optaget. Hvad gør jeg nu?

Det er en situation, som sjældent forekommer. Hvis det sker, skal du finde en anden holdeplads for natten, og oftest ligger der en anden Pintrip-vært lige i nærheden, som kan tilbyde dig en plads.

Må man medbringe sin hund?

Hunde er velkommen hos mere end 90% af vores værter, og de skal altid være i kort snor.

Hvilke kriterier bliver brugt til at udvælge værterne?

Vi udvælger blandt andet vores værter på baggrund af følgende kriterier: gæstfrihed, gode produkter, natur, beliggenhed og fred og ro. Desuden er det vigtigt for os at værterne virkelig ved, hvad det vil sige at være Pintrip-vært, og at de har lyst til at dele deres sted med andre.

Kan jeg anmelde de forskellige værter?

Ja, det kan du godt. Du kan blandt andet registrere dine besøge undervejs ved tjekke ind/ud digitalt. I den forbindelse kan du også lave en bedømmelse. Det er en intern bedømmelse, og den kan kun ses af dig som bruger og af Pintrip.
Udover det modtager vi altid ris og ros på pintrip@pintrip.eu

Er det tilladt at sætte campingudstyr op?

Ja, det må du gerne hvis der er plads. Men det er god skik lige at spørge værten om det er i orden før du sætter stole og bord m.m. frem. Husk at tage campingudstyret ind for natten.

Kan jeg bruge Pintrip Guide uden toilet i mit køretøj?

Ja, det kan du godt, men det er kun tilladt at overnatte hos værter med anført toiletikon. Toiletikonet betyder, at der er adgang til toilet 24/7 – hele døgnet, og det er der hos ca 80 af vores værter i sæson 2023. En stor del af de øvrige værter har desuden toilet til rådighed i deres åbningstid, men ikke når de har lukket.

Hvor kommer jeg af med sort og grå vand i Danmark?

Vi har fået adgang til alt information omkring Vejdirektoratets tømmefaciliteter i Danmark, og bagerst i Pintrip Guide finder du en liste som viser en del af tømmestationerne. De kan enten være et område med en rist i midten eller en slags kumme. Begge anordninger kan der tømmes sort og grå vand i og er gratis at benytte. Vi anbefaler Pintrip App for at se fuld oversigt og opdaterede oplysninger.

Kan man få en ny vignette, hvis man skifter bil eller rude?

Dit medlemskab er knyttet til person og køretøj. Da du skriver dit reg.nr. på medlemskortet og sætter vignetten i forruden, har du brug for en ny vignette og et nyt medlemskort, når du skifter køretøj eller får ny nummerplade. Det sender vi gerne til dig mod betaling af et ekspeditionsgebyr på 100 DKK og information om din leveringsadresse. Til dette har vi brug for et foto af begge registreringsattester, et foto af vignetten, som du har fjernet fra forruden og et foto af det medlemskort, som du ønsker annulleret.

Er du uheldig at få et stenslag i din forrude, så husk at tage et billede af vignetten, hvor nummerpladen på dit køretøj fremgår. Send det til os på mail, så sender vi en ny vignette afsted til dig i løbet af 1-2 hverdage. For denne service tager vi et ekspeditionsgebyr på 100 DKK. Hvis du glemmer at tage et billede af vignetten, skal du købe et nyt medlemskab.

Pintrip i 2023 også for campingvogne og tagtelte

Tilmeld nyhedsbrev

JA, vi ved det. Pop-ups er irriterende. Men vi ved, at du bliver glad for vores nyhedsbrev

 

Få vores månedlige nyhedsbrev og vigtig information.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve, der sendes ud. Læs privatlivspolitik her.

Tak for din tilmelding

Velkommen til Pintrip’s univers.

 

Du vil ca. en gang i måneden modtage vores nyhedsbrev og vigtig information.

 

Med venlig hilsen

Henriette & Peter Rask

Ofte stillede spørgsmål

Er der ændringer i Pintrip Guide i løbet af sæsonen?

Ja, der vil være ændringer. F.eks. kan åbningstider, faciliteter og kontakt-telefonnummer ændre sig, og der kan være personlige årsager til, at at en vært må stoppe inden sæsonen slutter den 31.03. Pintrip app er altid opdateret med seneste ændringer, men kører du kun efter bogen, er det dit eget ansvar at holde dig opdateret på denne side.

Hvorfor skal jeg opsøge værten ved ankomst?

At sige hej og farvel er god stil. Desuden er det at hilse på værterne en vigtig del af de oprindelige principper, da konceptet startede i Frankrig for 30 år siden. Formålet med Pintrip er netop at få besøgende til at mødes med de lokale, som er passioneret omkring deres sted og deres produkter. Desuden skal du fremvise dit medlemskort til værterne, så de kan se, at du har et gyldigt medlemskab.

Har værterne åben året rundt?

Ja, mange af værterne har åben året rundt. Bemærk dog, at visse værter beder dig om at ankomme på bestemte tidspunkter af dagen i overensstemmelse med deres personlige eller faglige begrænsninger (malkning af køerne, arbejde i markerne m.m. ...). Desuden har et antal steder lukket i visse perioder af året (drueplukning, høst, ferie osv.). Øverst på hver værtsside kan du se, hvornår den enkelte vært ikke tager imod besøg.

Er det obligatorisk at købe værternes produkter?

Nej, der er ingen købetvang. Hvis du køber noget er det selvfølgelig fantastisk, men hvis du ikke køber noget, så er det også helt okay. Du betaler ikke for holdepladsen, og derfor skylder du ikke værten noget på det punkt. Vi ved dog, at rigtig mange vælger at støtte og vise interesse for stederne ved at købe værtens produkter, og det er da også en fin måde at sige tak for en god oplevelse og en sikker, gratis overnatning. Men som sagt, så er du ikke forpligtet til at købe noget hos værten.

Hvorfor kan jeg ikke booke en holdeplads på forhånd?

Værterne er ikke nogen campingplads, og derfor kan de ikke modtage opkald fra besøgende dagen lang. Selvom de er glade for at invitere besøgende indenfor, så de kan fortælle om deres sted og deres produkter, så har de også brug for at arbejde så uforstyrret son muligt dagen igennem. De, som gerne vil have et opkald før din ankomst er tydeligt markeret på den enkelte værtsside.

Jeg har et stort køretøj, er det muligt for mig at bruge Pintrip?

Ja, men der er nogle værter, som ikke har mulighed for at tilbyde store køretøjer en holdeplads. Oftest er det fordi det vil være problematisk at manøvre et stort køretøj hos værten. Det står tydeligt i Pintrip Guide på de enkelte værtssider, hvis køretøjer over 10 m er velkommen. Hvis din autocamper er under 10 m så er du velkommen hos alle vores værter. I sæson 2023 tager ca. 230 værter imod autocampere over 10 m. Kører du med campingvogn skal du være opmærksom på, at ikonet for campingvogn skal være tilstede, også selvom værten tager imod køretøjer over 10 m.  

Kan jeg bruge Pintrip hvis jeg har en campingvogn, et tagtelt, personbil, telt eller lign.?

Pintrip bruges bedst med et selvforsynende køretøj, og tidligere har Pintrip udelukkende været for autocampere, men i 2023 er både tagtelte og campingvogne velkommen hos en del af Pintrip-værterne. Telte af enhver art (inkl. pop-up telte og fortelte) er ikke tilladt. Kører du uden toilet ombord kan der kun overnattes hos værter med adgang til toiletfaciliteter døgnet rundt (markeret med WC-ikon).

Kan jeg bruge sidste års Pintrip Guide eller give den til en ven?

Hver eneste Pintrip medlemskab hjælper os med at vedligeholde og udvikle Pintrip konceptet. Desuden er Pintrip-medlemskabet personligt og det er bundet til person og køretøj, og kan derfor ikke overdrages. Vores indtægt kommer udelukkende fra salg af Pintrip Guide, og dit medlemskab er med til at betale for at vi kan finde nye værter, og til at vi kan skrive og udgive guidebogen samt fortsat udvikling af Pintrip App og hjemmeside. Desuden er dit medlemskab også med til at sørge for, at vi kan tilbyde dig unikke oplevelser og et trygt sted at overnatte i dit køretøj. Alle vores værter forpligter sig til at byde Pintrippere velkommen for et år ad gangen. Den nuværende Pintrip Guide er den eneste, som kan give dig de sidste nye informationer og instruktioner (ankomsttidspunkt, lukkedage osv.), fordi den er opdateret. Reglerne er også til for at beskytte de værter som ikke længere er med i Pintrip Guide, så de ikke længere får besøg. Derfor kan du ikke bruge sidste års Pintrip Guide i år eller give den til en ven.

Kan jeg opholde mig mere end 24 timer hos hver vært?

Nej, for Pintrip-konceptet går ud på, at vi tilbyder besøgende at holde en enkelt nat hos hver vært. Dermed har du også tid til at lære stedet og værterne at kende, og desuden giver denne regel også flere mulighed for at besøge stederne.

Hvilke faciliteter kan jeg forvente at værten tilbyder?

Forvent ikke noget på forhånd, men flere værter tilbyder forskellige services, som f.eks. strøm, vand, toilet og bad. Dog skal du forvente at blive opkrævet et mindre beløb for disse services. Det er vigtigt, at du altid spørger først, for der kan være sikkerhedsforanstaltninger eller regler generelt, som skal overholdes inden du benytter faciliteterne.

Hvor lang tid er vignette og medlemskort gyldig?

Sæsonen løber altid fra 31/3 til 31/3 det følgende år, og det samme gælder vignette og medlemskort. Alle oplysninger om værterne opdateres én gang årligt. Rejs derfor altid med den nyeste udgave af Pintrip. Dette understøtter ikke kun ideen om Pintrip, men sikrer også at problemer undgås, såsom at du pludselig besøger en vært, som ikke længere er Pintrip-vært. Dit Pintrip-medlemskab er personligt og er bundet til person og køretøj og kan ikke overdrages.

Kan jeg bruge Pintrip, hvis jeg lejer et køretøj?

Ja, du kan sagtens bruge Pintrip, hvis du lejer et køretøj, for et medlemskab er personligt og bundet til person og autocamper. Hvis du lejer flere køretøjer igennem en sæson, så har du brug for en ny vignette og et nyt medlemskort hver gang du skifter køretøj. Det sender vi gerne til dig mod betaling af et ekspeditionsgebyr på 100 DKK og information om din adresse. Til dette har vi brug for et foto af lejekontrakten fra den første og den anden lejebil, et foto af vignetten, som du har fjernet fra forruden og et foto af det medlemskort, som du ønsker annulleret.

Hvor mange holdepladser tilbyder hver vært?

Hver vært tilbyder mellem 1-3 holdepladser.

 

Findes der et netværk som Pintrip i andre lande?

Ja, konceptet findes i 10 lande i Europa. Se et udvalg af de aktuelle rejse- og oplevelsesguider til landene her www.pintrip.eu/shop/

Kan jeg købe et medlemskab der gælder til flere lande?

Nej, selvom vi arbejder tæt sammen med de 9 andre europæiske lande på tværs af landegrænserne, så kræver hvert land et medlemskab. Se et udvalg af de aktuelle rejse- og oplevelsesguider til landene her www.pintrip.eu/shop/

Jeg kan ikke få telefonisk kontakt til en vært, som ønsker det. Hvad gør jeg nu?

Kør ikke bare hen til værten, hvis de ønsker telefonisk kontakt og du ikke kan få fat på dem. I så fald skal du køre videre, men husk der kan være mange grunde til at værten ikke tager telefonen, og ofte vil værten ringe tilbage til dig.  

Alle holdepladser hos en vært er optaget. Hvad gør jeg nu?

Det er en situation, som sjældent forekommer. Hvis det sker, skal du finde en anden holdeplads for natten, og oftest ligger der en anden Pintrip-vært lige i nærheden, som kan tilbyde dig en plads.

Må man medbringe sin hund?

Hunde er velkommen hos mere end 90% af vores værter, og de skal altid være i kort snor.

Hvilke kriterier bliver brugt til at udvælge værterne?

Vi udvælger blandt andet vores værter på baggrund af følgende kriterier: gæstfrihed, gode produkter, natur, beliggenhed og fred og ro. Desuden er det vigtigt for os at værterne virkelig ved, hvad det vil sige at være Pintrip-vært, og at de har lyst til at dele deres sted med andre.

Kan jeg anmelde de forskellige værter?

Ja, det kan du godt. Du kan blandt andet registrere dine besøge undervejs ved tjekke ind/ud digitalt. I den forbindelse kan du også lave en bedømmelse. Det er en intern bedømmelse, og den kan kun ses af dig som bruger og af Pintrip.
Udover det modtager vi altid ris og ros på pintrip@pintrip.eu

Er det tilladt at sætte campingudstyr op?

Ja, det må du gerne hvis der er plads. Men det er god skik lige at spørge værten om det er i orden før du sætter stole og bord m.m. frem. Husk at tage campingudstyret ind for natten.

Kan jeg bruge Pintrip Guide uden toilet i mit køretøj?

Ja, det kan du godt, men det er kun tilladt at overnatte hos værter med anført toiletikon. Toiletikonet betyder, at der er adgang til toilet 24/7 – hele døgnet, og det er der hos ca 80 af vores værter i sæson 2023. En stor del af de øvrige værter har desuden toilet til rådighed i deres åbningstid, men ikke når de har lukket.

Hvor kommer jeg af med sort og grå vand i Danmark?

Vi har fået adgang til alt information omkring Vejdirektoratets tømmefaciliteter i Danmark, og bagerst i Pintrip Guide finder du en liste som viser en del af tømmestationerne. De kan enten være et område med en rist i midten eller en slags kumme. Begge anordninger kan der tømmes sort og grå vand i og er gratis at benytte. Vi anbefaler Pintrip App for at se fuld oversigt og opdaterede oplysninger.

Kan man få en ny vignette, hvis man skifter bil eller rude?

Dit medlemskab er knyttet til person og køretøj. Da du skriver dit reg.nr. på medlemskortet og sætter vignetten i forruden, har du brug for en ny vignette og et nyt medlemskort, når du skifter køretøj eller får ny nummerplade. Det sender vi gerne til dig mod betaling af et ekspeditionsgebyr på 100 DKK og information om din leveringsadresse. Til dette har vi brug for et foto af begge registreringsattester, et foto af vignetten, som du har fjernet fra forruden og et foto af det medlemskort, som du ønsker annulleret.

Er du uheldig at få et stenslag i din forrude, så husk at tage et billede af vignetten, hvor nummerpladen på dit køretøj fremgår. Send det til os på mail, så sender vi en ny vignette afsted til dig i løbet af 1-2 hverdage. For denne service tager vi et ekspeditionsgebyr på 100 DKK. Hvis du glemmer at tage et billede af vignetten, skal du købe et nyt medlemskab.

App

Hvad koster app'en?

Pintrip app har til og med udgangen af sæson 2022 været et digitalt supplement til Pintrip Guide. Fremadrettet vil man ved køb af et fysisk medlemskab stadig få tilsendt et medlemskort med et påtrykt medlemsnummer, som fungerer til Pintrip app. Medlemsnummeret er unikt og giver mulighed for at downloade Pintrip app på 2 enheder. 

Fra sæson 2023 kan der købes et rent digitalt medlemskab til 399 DKK. Medlemskortet er digitalt og medlemsnummeret er unikt og giver mulighed for at downloade Pintrip app på 2 enheder.   

Kan jeg købe app'en uden at købe bogen?

Ja, fra sæson 2023 kan der købes et rent digitalt medlemskab til 399 DKK. Medlemskortet er digitalt og medlemsnummeret er unikt og giver mulighed for at downloade Pintrip app på 2 enheder.   

Fungerer app'en også når jeg ikke har internetforbindelse?

Ja, Pintrip app fungerer også offline. Men det kræver en internetforbindelse at aktivere medlemskabet og installere opdateringer.

Skal jeg installere opdateringer?

Vi opdaterer app'en regelmæssigt, for at forbedre og optimere brugeroplevelsen. Derfor er det vigtigt, at du altid sørger for at installere nye opdateringer.

Jeg vil gerne have flere funktioner i app'en. Er det planlagt?

Ja, vi videreudvikler hele tiden på app'en, særligt i forbindelse med en ny sæson.  

Hvornår kan jeg installere den nye version?

Pintrip App - version 2023 kan du tilgå den 31.03.23.

Tidligere medlemmer, der er registreret: Når du åbner app'en efter den 31.03. kl. 12:00 skal du indtaste dit 2023 medlemsnummer, som du finder på bagsiden af dit 2022 medlemskort eller har fået tilsendt på mail, hvis du har købt et rent digitalt medlemskab. Derefter kommer der en skærm med e-mail, nummerplade og telefonnummer - som er forudfyldt med dine nuværende data. Dem kan du rette og trykke registrer og du er i gang.

Nye medlemmer: Download Pintrip App. Fra den 31.03. har du adgang til informationerne på app'en. Udfyld blot felterne med dine oplysninger og du er registreret og i gang.

Hvorfor kan jeg ikke installere app'en?

Kontroller telefonens styresystem. Hvis din telefons styresystem ikke lever op til vores tekniske krav, kan du ikke installere app'en. Vores minimumskrav er Android version 9 og iOS version 13, ældre versioner er ikke understøttet.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg mister min telefon og vil installere app'en på min nye telefon?

Så skal du skrive en mail til os på support@pintrip.eu med dine oplysninger inkl. medlemsnummer, så nulstiller vi dit medlemsnummer, og du kan logge på ny enhed.

Kan jeg bruge Pintrip Guide uden app?

Selvfølgelig, men kører du kun efter bogen, er det dit eget ansvar at holde dig opdateret på denne side

Er der telefonisk support til Pintrip app?

Nej, vi kan desværre ikke tilbyde telefonisk support til app'en. Hvis du har problemer med app'en, skal du kontakte support@pintrip.eu. Send os dit medlemsnummer, modellen på din enhed, versionen af telefonens styresystem, fornavn og efternavn, nummerplade nummer, e-mail og telefonnummer. Så hjælper vi dig hurtigst muligt.

På hvor mange enheder kan jeg installere app'en?

Der er inkluderet 2 app-adgang i hvert medlemskab. 

Jeg bliver ved med at få fejlmelding når jeg bruger app'en. Hvad gør jeg?

Kontakt os på support@pintrip.eu og så hjælper vi dig hurtigst muligt. Husk at skrive dit medlemsnummer, modellen på din enhed, versionen af telefonens styresystem, fornavn og efternavn, nummerplade, e-mail og telefonnummer.

Copy link
Powered by Social Snap