Hvis du ikke er medlem af vores Facebook gruppe Pintripper, så er du i den grad gået glip af noget. Her bliver der nemlig flere gange dagligt skrevet om de gode oplevelser hos Pintrip-værter af andre Pintrippere. Så skynd dig at finde gruppen!

Tak for de mange gode indlæg
Det er en stor fornøjelse dagligt at læse de mange gode indlæg, og det er skønt at opleve det store engagement blandt alle medlemmer, både når I selv stiller spørgsmål eller hjælper med at besvare andres. Vi kan ikke understrege nok, hvor dejligt det er, at vi har så mange aktive brugere. Vi oprettede gruppen tilbage i foråret 2019, og vi havde ærlig talt ikke troet at den her mere end 2 år senere ville have mere end 5.000 medlemmer. Det er fantastisk!

Tonen i Pintripper
På de 2 år er vi blevet meget klogere angående adfærden på sociale medier, og i særdeleshed på Facebook. Vi må desværre erkende, at vi også ligesom mange andre grupper, firmaer og foreninger har oplevet en kedelig udvikling i adfærden. For os er det tydeligt at grænsen for, hvad man kan ”tillade sig” har rykket sig, og ikke i en positiv retning. Det har helt sikkert noget at gøre med at folk sidder bag en skærm og ikke står ansigt til ansigt. Mange lader sig rive med af stemningen, specielt når den er negativ. Vores erfaring og oplevelse er, at retorikken godt kan blive barsk, når der stilles spørgsmål, gives tips osv. Det synes vi er drøn ærgerligt. Især fordi det kan betyde, at mange ikke tør stille spørgsmål eller være aktive i gruppen, fordi de føler, at de bliver angrebet. Vi er faktisk sikker på, at flere gerne vil være aktive i Pintripper, men holder sig fra det pga. de kedelige kommentarer på forskellige opslag.

Jan Mattsson, som er administrator i Autocamper Gruppen på Facebook skrev en artikel om netop denne problematik 31. juli 2021, og han skrev så klogt:

Hvis du ikke har en positiv kommentar, så gå videre, og undlad at skrive noget!

Det er en holdning som vi i den grad støtter. For selvfølgelig er du velkommen til at have din egen mening, men vi håber, at alle har en forståelse for, at vi alle skal have lov til at bidrage, læse og så videre uden den negative tone.

Vi modtager både ris og ros
Flere har skrevet til os eller kommenteret på andres opslag, at Pintripper er en gruppe som udelukkende modtager ros og ingen ris. Den holdning vil vi gerne gøre til skamme. Pintrip som virksomhed modtager hellere end gerne både ris og ros. Hvad vi til gengæld ikke tolererer, det er, at vores værter bliver angrebet. Vores værter tager frivilligt imod autocampere, fordi de har lyst og tid, og de modtager ingen penge fra os. Vi markedsfører dem i Pintrip Guide, imod at de stiller holdepladser til rådighed. Vores værter er MEGET forskellige, og alle Pintrippere er meget forskellige, og derfor vil to personer heller ikke opfatte samme Pintrip-vært og Pintrip-holdeplads på helt samme måde. Hurra for diversitet!
Oplever du noget hos en Pintrip-vært, som du synes er mærkværdigt eller ligefrem kritisabelt, så må du hellere end gerne kontakte os og fortælle om din oplevelse. Så tager vi kontakt til værten og får styr på situationen. Til gengæld beder vi dig om at huske på, at en Pintrip-vært også blot er et menneske, og derfor appellerer vi til, at du udviser medfølelse og venlighed, og derfor ikke skriver negativt eller nedladende om værten i Pintripper eller andre steder, som fx Google eller Trustpilot. Vi har nemlig desværre allerede i år og i de foregående år mistet Pintrip-værter, fordi flere gæster har opført sig pinligt eller urimeligt. Det er en forholdsvis lille gruppe, der ikke har sat sig ind i, hvordan konceptet fungerer og det deraf forventes, at man opfører sig som gæst, men det er til stor forundring for vores værter, at man ikke læser op på retningslinjerne i Pintrip Guide + sætter sig ind i, hvad det er for et sted, man besøger.

Senest har vi mistet en vært, fordi han simpelthen kørte sur i at fjerne cigaretskodder fra Pintrip-pladserne, en enkelt gang en ødelagt campingstol, at se på overfyldte skraldespande og et bruserum i en toiletbygning, som tit ikke blev gjort ren efter brug. Han har været med siden 2019, og vi har været utroligt glade for den gæstfrihed og idylliske plads, han har tilbudt vores kunder, men fra næste sæson er det slut. I hans tilfælde blev ”dødsstødet” en 1-stjernet anmeldelse på Google, hvor gæsten skrev, at det formentlig var et fint sted, hvis man ellers fiskede, men med autocamper var det kedeligt. Det er jo helt urimeligt at anmelde en virksomhed på det grundlag.

Vi får derfor igen lyst til at fremhæve, at det primære i et Pintrip-medlemskab er oplevelser og IKKE den gratis overnatning. Vælg derfor altid din næste Pintrip-vært ud fra, hvad der interesserer dig. 

Hvorfor sletter vi et indlæg?
Vi er administratorer i Pintripper, og når vi sletter et indlæg, så kan der være forskellige årsager til det. Det kan f.eks. være: 

  • Manglede relevans i forhold til emnet
  • Personangreb
  • Angreb på og dårlig omtale af Pintrip-værter
  • Overtrædelse af markedsføringsloven
  • Øvrige tilsidesættelser af gruppereglerne

 Vi er også mennesker, og som administratorer begår vi naturligvis også fejl. Så hvis du mener, at vi har slettet et opslag, som ikke burde være slettet, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Skal vi gå forrest?
Indimellem sletter vi en kommentar eller et indlæg, men overordnet set, så oplever vi masser af positivitet, og det overskygger i høj grad de negative indlæg. Vi har oplevet, at vores forholdsvis korte snor, når det kommer til at acceptere negativ adfærd, har haft en utrolig positiv indvirkning. Men derfor håber vi selvfølgelig stadig, at du vil være med til at bidrage til den gode tone i Pintripper. Vi vil nemlig gerne have et ry for at være et sted, hvor der er en god positiv tone og tilgang til tingene.

Tilmeld nyhedsbrev

JA, vi ved det. Pop-ups er irriterende. Men vi ved, at du bliver glad for vores nyhedsbrev

 

Få vores månedlige nyhedsbrev og vigtig information.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve, der sendes ud. Læs privatlivspolitik her.

Tak for din tilmelding

Velkommen til Pintrip’s univers.

 

Du vil ca. en gang i måneden modtage vores nyhedsbrev og vigtig information.

 

Med venlig hilsen

Henriette & Peter Rask

Ofte stillede spørgsmål

Er der ændringer i Pintrip Guide i løbet af sæsonen?

Ja, der vil være ændringer. F.eks. kan åbningstider, faciliteter og kontakt-telefonnummer ændre sig, og der kan være personlige årsager til, at at en vært må stoppe inden sæsonen slutter den 31.03. Pintrip app er altid opdateret med seneste ændringer, men kører du kun efter bogen, er det dit eget ansvar at holde dig opdateret på denne side.

Hvorfor skal jeg opsøge værten ved ankomst?

At sige hej og farvel er god stil. Desuden er det at hilse på værterne en vigtig del af de oprindelige principper, da konceptet startede i Frankrig for 30 år siden. Formålet med Pintrip er netop at få autocamperturister til at mødes med de lokale, som er passioneret omkring deres sted og deres produkter. Desuden skal du fremvise dit medlemskort til værterne, så de kan se, at du har et gyldigt medlemskab.

Har værterne åben året rundt?

Ja, mange af værterne har åben året rundt. Bemærk dog, at visse værter beder dig om at ankomme på bestemte tidspunkter af dagen i overensstemmelse med deres personlige eller faglige begrænsninger (malkning af køerne, arbejde i markerne m.m. ...). Desuden har et antal steder lukket i visse perioder af året (drueplukning, høst, ferie osv.). Øverst på hver værtsside kan du se, hvornår den enkelte vært ikke tager imod besøg.

Er det obligatorisk at købe værternes produkter?

Nej, der er ingen købetvang. Hvis du køber noget er det selvfølgelig fantastisk, men hvis du ikke køber noget, så er det også helt okay. Du betaler ikke for holdepladsen, og derfor skylder du ikke værten noget på det punkt. Vi ved dog, at rigtig mange vælger at støtte og vise interesse for stederne ved at købe værtens produkter, og det er da også en fin måde at sige tak for en god oplevelse og en sikker, gratis overnatning. Men som sagt, så er du ikke forpligtet til at købe noget hos værten.

Hvorfor kan jeg ikke booke en holdeplads på forhånd?

Værterne er ikke nogen campingplads, og derfor kan de ikke modtage opkald fra Pintrippere dagen lang. Selvom de er glade for at invitere besøgende indenfor, så de kan fortælle om deres sted og deres produkter, så har de også brug for at arbejde så uforstyrret son muligt dagen igennem. De, som gerne vil have et opkald før din ankomst er tydeligt markeret på den enkelte værtsside.

Jeg har en stor autocamper, er det muligt for mig at bruge Pintrip?

Ja, men der er nogle værter, som ikke har mulighed for at tilbyde store autocampere en holdeplads. Oftest er det fordi det vil være problematisk at manøvre et stort køretøj hos værten. Det står tydeligt i Pintrip Guide på de enkelte værtssider, hvis autocampere over 10 m er velkommen. Hvis din autocamper er under 10 m så er du velkommen hos alle vores værter. I sæson 2022 kan mere end 230 værter tage imod autocampere over 10 m.

Kan jeg bruge Pintrip hvis jeg har en campingvogn, et tagtelt, personbil, telt eller lign.?

Pintrip er kun for autocampere, dvs. motorkøretøjer der er indrettet til beboelse. Vores værter forventer udelukkende at få besøg af autocampere, da vores samarbejdsaftale kun er lavet omkring dette segment.  

Kan jeg bruge sidste års Pintrip Guide eller give den til en ven?

Hver eneste Pintrip medlemskab hjælper os med at vedligeholde og udvikle Pintrip konceptet. Desuden er Pintrip-medlemskabet personligt og det er bundet til person og autocamper, og kan derfor ikke overdrages. Vores indtægt kommer udelukkende fra salg af Pintrip Guide, og dit medlemskab er med til at betale for at vi kan finde nye værter, og til at vi kan skrive og udgive guidebogen samt fortsat udvikling af Pintrip App og hjemmeside. Desuden er dit medlemskab også med til at sørge for, at vi kan tilbyde dig unikke oplevelser og et trygt sted at overnatte i din autocamper. Alle vores værter forpligter sig til at byde Pintrippere velkommen for et år ad gangen. Den nuværende Pintrip Guide er den eneste, som kan give dig de sidste nye informationer og instruktioner (ankomsttidspunkt, lukkedage osv.), fordi den er opdateret. Reglerne er også til for at beskytte de værter som ikke længere er med i Pintrip Guide, så de ikke længere får besøg. Derfor kan du ikke bruge sidste års Pintrip Guide i år eller give den til en ven.

Kan jeg opholde mig mere end 24 timer hos hver vært?

Nej, for Pintrip-konceptet går ud på, at vi tilbyder autocamperturister at holde en enkelt nat hos hver vært. Dermed har du også tid til at lære stedet og værterne at kende, og desuden giver denne regel også flere mulighed for at besøge stederne.

Hvilke faciliteter kan jeg forvente at værten tilbyder?

Forvent ikke noget på forhånd, men flere værter tilbyder forskellige services, som f.eks. strøm, vand, toilet og bad. Dog skal du forvente at blive opkrævet et mindre beløb for disse services. Det er vigtigt, at du altid spørger først, for der kan være sikkerhedsforanstaltninger eller regler generelt, som skal overholdes inden du benytter faciliteterne.  

Hvor lang tid er vignette og medlemskort gyldig?

Sæsonen løber altid fra 31/3 til 31/3 det følgende år, og det samme gælder vignette og medlemskort. Alle oplysninger om værterne opdateres én gang årligt. Rejs derfor altid med den nyeste udgave af Pintrip Guide. Dette understøtter ikke kun ideen om Pintrip, men sikrer også at problemer undgås, såsom at du pludselig besøger en vært, som ikke længere er Pintrip-vært. Dit Pintrip-medlemskab er personligt og er bundet til person og autocamper og kan ikke overdrages.

Hvor mange holdepladser tilbyder hver vært?

Hver vært tilbyder mellem 1-3 holdepladser.

 

Findes konceptet også i andre lande?

Ja, France Passion begyndte med konceptet i 1992 og flere andre lande har også konceptet. Se mere på www.fefi.eu.

Jeg kan ikke få telefonisk kontakt til en vært, som ønsker det. Hvad gør jeg nu?

Kør ikke bare hen til værten, hvis de ønsker telefonisk kontakt og du ikke kan få fat på dem. I så fald skal du køre videre, men husk der kan være mange grunde til at værten ikke tager telefonen, og ofte vil værten ringe tilbage til dig.  

Alle holdepladser hos en vært er optaget. Hvad gør jeg nu?

Det er en situation, som sjældent forekommer. Hvis det sker, skal du finde en anden holdeplads for natten, og oftest ligger der en anden Pintrip-vært lige i nærheden, som kan tilbyde dig en plads.  

Må man medbringe sin hund?

Hunde er velkommen hos mere end 90% af vores værter, og de skal altid være i kort snor.

Hvilke kriterier bliver brugt til at udvælge værterne?

Vi udvælger blandt andet vores værter på baggrund af følgende kriterier: gæstfrihed, gode produkter, natur, beliggenhed og fred og ro. Desuden er det vigtigt for os at værterne virkelig ved, hvad det vil sige at være Pintrip-vært, og at de har lyst til at dele deres sted med andre.

Kan jeg anmelde de forskellige værter?

Ja, det kan du godt. I sæson 2022 har vi flere forbedringer på app’en. Du kan blandt andet registrere dine besøge undervejs ved tjekke ind/ud digitalt. I den forbindelse kan du også lave en bedømmelse. Det er en intern bedømmelse, og den kan kun ses af dig som bruger og af Pintrip.
Udover det modtager vi altid ris og ros på pintrip@pintrip.eu

Er det tilladt at sætte campingudstyr op?

Ja, det må du gerne hvis der er plads. Men det er god skik lige at spørge værten om det er i orden før du sætter stole og bord m.m. frem. Husk at tage campingudstyret ind for natten.

Kan jeg bruge Pintrip Guide uden toilet i min autocamper?

Ja, det kan du godt, men det er kun tilladt at overnatte hos værter med anført toiletikon. Toiletikonet betyder, at der er adgang til toilet 24/7 – hele døgnet, og det er der hos 80 af vores værter i sæson 2022. En stor del af de øvrige værter har desuden toilet til rådighed i deres åbningstid, men ikke når de har lukket.

Hvor kommer jeg af med sort og grå vand i Danmark?

Vi har fået adgang til alt information omkring Vejdirektoratets tømmefaciliteter i Danmark, og bagerst i Pintrip Guide finder du en liste som viser en del af tømmestationerne. De kan enten være et område med en rist i midten eller en slags kumme. Begge anordninger kan der tømmes sort og grå vand i og er gratis at benytte. Vi anbefaler Pintrip App for at se fuld oversigt og opdaterede oplysninger.

Kan man få en ny vignette, hvis man skifter bil eller rude?

Et Pintrip-medlemskab er personligt og bundet til person og autocamper med medlemskort og vignette. Det fungerer i princippet som en motorvejsvignette, så skifter du autocamper i løbet af sæsonen skal du købe et nyt medlemskab. Hvis du skifter rude i løbet af sæsonen, sender vi gerne en ny vignette, når vi har modtaget den gamle med posten. For dette tager vi et ekspeditionsgebyr på 100 kr.

App

Hvad koster app'en?

App’en er et gratis supplement for alle som har et gyldigt medlemskab af Pintrip i den aktuelle sæson. Beviserne på et gyldig Pintrip medlemskab (vignette og medlemskort) er vedlagt den fysiske Pintrip Guide. App’en er ikke tilgængelig uden et gyldigt medlemskab af Pintrip. Medlemsnummeret på bagsiden af medlemskortet skal du bruge for at aktivere app’en.

Har app'en samme gyldighed som vignette og medlemskort?

Ja. Ligesom årsvignette og medlemskort, så er app’en gyldig fra 31/3 til 31/3 det efterfølgende år. I slutningen af sæsonen kan du forny adgangen til app’en ved at købe den nye Pintrip Guide.

Kan jeg købe app'en uden at købe bogen?

Nej. App’en er kun et supplement til den fysiske bog, og du skal bruge både vignette og medlemskort. Køb af en Pintrip Guide er inklusiv en vignette og et medlemskort, og de er forudsætningen for at kunne bruge app’en. Det er ikke muligt at købe app’en alene.

Fungerer app'en også når jeg ikke har internetforbindelse?

Ja, Pintrip app fungerer også offline. Men det kræver en internetforbindelse at aktivere medlemskabet og installere opdateringer.

Skal jeg installere opdateringer?

Vi opdaterer app'en regelmæssigt, for at forbedre og optimere brugeroplevelsen. Derfor er det vigtigt, at du altid sørger for at installere nye opdateringer.

Jeg vil gerne have flere funktioner i app'en. Er det planlagt?

Ja, vi videreudvikler hele tiden app'en. Men bemærk, at app'en kun er et ekstra tilbud til vores kerneprodukt, som er den fysiske Pintrip Guide.

Hvornår kan jeg installere den nye version?

Pintrip App - version 2022 kan du tilgå den 31.03.22.

Tidligere medlemmer, der er registreret: Når du åbner app'en efter den 31.03. kl. 12:00 skal du indtaste dit 2022 medlemsnummer, som du finder på bagsiden af dit 2022 medlemskort. Derefter kommer der en skærm med e-mail, nummerplade og telefonnummer - som er forudfyldt med dine nuværende data. Dem kan du rette og trykke registrer og du er i gang.

Nye medlemmer: Download Pintrip App. Fra den 31.03. har du adgang til informationerne på app'en. Udfyld blot felterne med dine oplysninger og du er registreret og i gang.

Hvorfor kan jeg ikke installere app'en?

Kontroller telefonens styresystem. Hvis din telefons styresystem ikke lever op til vores tekniske krav, kan du ikke installere app'en. Vores minimumskrav er Android version 8 og iOS version 12, ældre versioner er ikke understøttet.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg mister min telefon og vil installere app'en på min nye telefon?

Så skal du skrive en mail til os på support@pintrip.eu med dine oplysninger inkl. medlemsnummer, så nulstiller vi dit medlemsnummer, og du kan logge på ny enhed.

Kan jeg bruge Pintrip Guide uden app?

Selvfølgelig. App’en er kun tiltænkt som et digitalt supplement til Pintrip Guide.

Er der telefonisk support til Pintrip app?

Nej, vi kan desværre ikke tilbyde telefonisk support til app'en. Hvis du har problemer med app'en, skal du kontakte support@pintrip.eu. Send os dit medlemsnummer, modellen på din enhed, versionen af telefonens styresystem, fornavn og efternavn, nummerplade nummer, e-mail og telefonnummer. Så hjælper vi dig hurtigst muligt.

På hvor mange enheder kan jeg installere app'en?

Der er inkluderet 1 app-adgang i hvert medlemskab.
Ønsker du en ekstra adgang, skal du sende os dine oplysninger på pintrip@pintrip.eu. Vi behøver oplysninger om medlemsnummer, nummerplade og hvorfor du har brug for en ekstra adgang. For administration i forbindelse med en ny adgang opkræver vi 149 DKK.

Jeg bliver ved med at få fejlmelding når jeg bruger app'en. Hvad gør jeg?

Kontakt os på support@pintrip.eu og så hjælper vi dig hurtigst muligt. Husk at skrive dit medlemsnummer, modellen på din enhed, versionen af telefonens styresystem, fornavn og efternavn, nummerplade, e-mail og telefonnummer.

Her kan du læse om gældende retningslinjer i Danmark

Share via
Copy link
Powered by Social Snap