Pintrip Guide 2020

299.00 DKK

 

Køb Pintrip Guide 2020 nu.

OBS: Medlemskabet kan først tages i brug, når du har modtaget guiden, da du skal fremvise medlemskortet ved ankomst hos værterne. Det betyder også, at vi ikke oplyser medlemsnummer/app-adgang per mail/over telefonen. Skal du ud og rejse nu og her, så anbefaler vi, at du i stedet køber guiden på et af vores salgssteder, se venligst forsiden.

Læs mere om konceptet under beskrivelsen længere nede på siden.

Kategori:

Lær Danmark at kende væk fra de typiske turistruter. Guidebogen er nemlig det perfekte supplement til at opleve alt det gode Danmark har at byde på. Nyd livet på landet med din autocamper rundt i hele Danmark.

Pintrip er en guidebog for dem som elsker dansk hygge og nordisk stemning. Du har mulighed for at opleve lokale specialiteter direkte hos producenten og få lokale insidertips til netop det lokalområde du besøger.

Besøg blandt andet whiskydestillerier, ølbryggerier, museer og pottemagere, og lær menneskerne at kende som står bag. Pintrip-guiden er skrevet på dansk, engelsk og tysk, og benytter internationale piktogrammer og GPS-information. Denne guidebog er rettet mod autocamperturister.

Hos de 252 værter (fra sæson 2020), som tilsammen har mere end 625 gratis holdepladser, kan du opleve naturen, roen og de lokale specialiteter i skønne, landlige omgivelser.

  • Med bogen får du dette års vignette og medlemskort (31.03.2020 – 31.03.2021), så du kan opholde dig gratis i 24 timer på private områder rundt omkring i Danmark*
  • Adgang til Pintrip’s App med opdaterede oplysninger på værter samt Vejdirektoratets oplysninger på tømmestationer for gråt og sort vand**

 *Pintrip medlemskab er personligt og er bundet til person og autocamper og kan ikke overdrages.

**Det påtrykte medlemsnummer på medlemskortet fungerer som adgang til Pintrip App. Medlemsnummeret er unikt og kan kun anvendes på 1 enhed.
Minimumkrav til App er Android version 5 og iOS version 10, ældre versioner er ikke understøttet.

Yderligere information

Vægt 0.700 kg
Størrelse 28 × 25 × 2 cm

Du kunne også være interesseret i...