Pintrip 2024 – Engangskøb

Fra 399 kr.

Pintrip 2024 – skønne lokale oplevelser i Danmark 

Bestil dit personlige medlemskab nu. 

Vi sender alle pakker med PostNord og i Danmark er leveringstiden 1-3 dage. Udenfor Danmark er leveringstiden 12-14 dage.
Hvis du har bestilt Pintrip fysisk guide sammen med andre produkter, sendes det hele samlet, når alle produkter er på lager. 

Pintrip er en rejse-og oplevelsesguide med et netværk bestående af mere end 300 Pintrip-værter, der tilbyder mikrooplevelser og holdepladser til autocampere, tagtelte og campingvogne. Hos hver vært kan du parkere gratis natten over inden du kører videre. Besøg blandt andet gårdbutikker, bryggerier, mejerier, landsteder og små private museer.
Et 2024 Pintrip-medlemskab er gyldig fra 31. marts 2024 til 30. marts 2025. 

Du skal vælge om dit Pintrip-medlemskab skal være digitalt eller i form af en bog. Køber du bogen, får du naturligvis også adgang til app. Hvis du ønsker at spare penge på dit Pintrip-medlemskab, skal du vælge at købe et Pintrip-abonnement. Hvis du vælger et digitalt Pintrip-medlemskab får du ikke tilsendt vignette eller medlemskort. Til gengæld ligger dit medlemskort digitalt på Pintrip App. Vignetten skal du hente på din første Pintrip-tur hos udvalgte bonus værter i hele Danmark. Der er ca. 60 bonus værter, hvor du kan hente din vignette, og du kan se disse værter på Pintrip App.

Nyt i 2024 

  • Pintrip-medlemskab kan købes med abonnement 
  • Nye funktioner på Pintrip App 
ProduktEngangskøbAbonnement
Bog og app
(1 år)
449 kr.449 kr. i 2024
Derefter 349 kr. pr. år.
App
(1 år)
399 kr.399 kr. i 2024
Derefter 299 kr. pr. år.
App
(1 måned)
299 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Pintrip-netværket
Et Pintrip-medlemskab er din personlige invitation til at bruge netværket af mere end 300 Pintrip-værter i hele Danmark, som glæder sig til at byde dig velkommen. Du må parkere gratis hos hver vært i max. 24 timer. 

Pintrip-medlemskab med bog
Når du køber et Pintrip-medlemskab i form af en bog, så får du også to adgange til Pintrip App. Du får tilsendt vignette og medlemskort med Pintrip Guide, som giver dig ret til at bruge netværket i den aktuelle sæson. Derudover får du tilsendt et fysisk Danmarkskort (27,5 cm x 40 cm) med alle Pintrip-værter. 

Campingvogn, tagtelt eller køretøj uden toilet
Pintrip bruges bedst med et selvforsynende køretøj, men campingvogn er velkommen hos ca. 130 værter, og tagtelte er velkommen hus ca. 250 værter. Kører du i et køretøj uden toilet, så kan du overnatte hus ca. 80 Pintrip-værter, har der er adgang til toiletfaciliteter døgnet rundt. 

Pintrip App
Den digitale Pintrip Guide er en app, der kan downloades fra Google Play eller App Store. Du kan bruge dit digitale Pintrip-medlemskab på to enheder. Pintrip App er altid opdateret med den seneste information fra vores værter, og nye Pintrip-værter tilføjes løbende. Vi anbefaler, at du altid tjekker appen for opdateret information om værterne og for at se, om der er kommet nye værter.
Hvis du vælger et digitalt Pintrip-medlemskab får du ikke tilsendt vignette eller medlemskort. Til gengæld ligger dit medlemskort digitalt på Pintrip App. Vignetten skal du hente på din første Pintrip-tur hos udvalgte bonus værter i hele Danmark. Der er ca. 60 bonus værter, hvor du kan hente din vignette, og du kan se disse værter på Pintrip App. Vignette og medlemskort er dit personlige bevis på, at du er medlem af Pintrip og giver dig ret til at bruge netværket i den aktuelle sæson. På app’en finder du også Vejdirektoratets oplysninger på tømmestationer for grå og sort vand.

Pintrip er skrevet på dansk, engelsk og tysk (gælder både bog og app), og benytter internationale piktogrammer og GPS-information.


Pintrip er en del af et europæisk samarbejde FEFI, som er en sammenslutning af 10 lande med samme koncept som Pintrip. . På vores webshop sælger vi medlemskab til de andre lande. 


Minimumskrav til App er Android version 9 og iOS version 13, ældre versioner er ikke understøttet.

Yderligere information

Vægt 0,6 kg
Størrelse 28 × 25 × 2 cm

Ofte stillede spørgsmål

Forlygter

Husk at have dine forlygter tændt hele tiden. Det er påkrævet i Danmark, også i dagtimerne.

Sikkerhedsseler

Der skal være sikkerhedsseler til alle sæder i bilen. Det er med andre ord ulovligt at have flere personer i bilen, end der er seler til, og alle i bilen skal have sikkerhedssele på. Når børnene i bilen er under 15 år, er det førerens ansvar, at de bruger sikkerhedssele.

Mobiltelefoner

Det er strengt forbudt at bruge mobiltelefon under kørsel i Danmark. Det er tilladt at bruge en håndfri telefon (ikke et headset) indbygget i bilen.

Danske vejskilte

I den offentlige trafik bruger vejskiltene internationale standardsymboler. Nogle gange omfatter de det danske sprog.

Vejafgifter

Du betaler ikke for at bruge vejene i Danmark. Du skal dog betale, når du krydser de to store broer, Storebæltsbroen (mellem Sjælland og Fyn) og Øresundsbroen mellem Danmark og Sverige.

I nødstilfælde

Kommer du ud for en ulykke eller har brug for andre beredskaber, så ring 112 på landsplan for at få fat i dansk politi, brandvæsen og ambulance. Næsten alt dansk politi og beredskabspersonale taler engelsk og vil uden problemer kunne kommunikere med dig.

Drikkepenge

Ikke almindeligt i Danmark, heller ikke i turistområder. Men det afvises ikke.

Medbringe kæledyr til Danmark

Der kræves et EU-kæledyrspas for rejser med visse kæledyr (hunde og katte). Det beviser, at dyret er vaccineret mod rabies (vaccination skal gives tidligst 21 dage før indsejling), og din hund skal også være chippet for at muliggøre tydelig identifikation. Udover chippen er det også lovpligtigt i Danmark, at din hund har et mærke på halsbåndet, hvor der står navnet på hundeejeren og dennes adresse.

Narkotika

Danmark forbyder kørsel under påvirkning af marihuana (THC, cannabis), methylamfetamin og MDMA (ecstasy). Hvis politiet har mistanke om, at en bilist er påvirket, vil de teste for forskellige stoffer. Betjening af et køretøj i påvirket tilstand kan medføre en stor bøde, fængsel eller endda at blive udelukket fra Danmark.

Højrekørsel

I Danmark kører du i højre side af vejen – i lighed med det meste af Europa.

 

Børn og autostole

Børn under 3 år, der måler mindre end 135 centimeter, skal sidde i en korrekt tilpasset barnestol. Hvis køretøjet ikke har sikkerhedsseler, må børn under 3 år ikke sidde i bilen, mens den er i bevægelse.

Hastighedsgrænser

I Danmark er hastighedsgrænserne 50 kilometer i timen i byer og 80 kilometer på de fleste veje. På motorvejene kan man normalt køre 130 kilometer i timen, men nogle dele tillader kun 110 kilometer i timen med opsatte skilte.

Parkering

Parker din autocamper eller bil i færdselsretningen (højre side af vejen). Ofte må man mange steder parkere mellem 1 time og 2 timer uden at betale. Parkering, hvis det er angivet med et ekstra skilt, er kun gyldige på bestemte tidspunkter. Her skal du være opmærksom på den særlige farvekodning (tider i sort eller hvid refererer til ugedagene fra mandag til fredag. Tider i parentes er for lørdage og tidspunkter i rød er for søn- og helligdage). Færdselsreglerne i Danmark kræver en p-skive i forruden. Udenlandske biler kan købe en parkeringsskive på turistkontorer, tankstationer eller på www.pintrip.eu.

Tankstationer

Størstedelen af ​​de mange tankstationer i Danmark har automatiske betalingsautomater, der gør det nemt at fylde tanken, når stationen er lukket. Normalt accepterer automaterne nogle internationale kreditkort som betaling, og mange tager kontanter.

Penge/kreditkort

Valutaen i Danmark er danske kroner (DKK). Du kan rejse til Danmark med Euro og Maestro (EC) eller kreditkort til at begynde med. På turiststeder kan du betale med euro. Den officielle kurs er omkring 1 EUR = 7,41 DKK og er relativt konstant. Du kan hæve danske kroner i en dansk hæveautomat, men du kan også betale direkte med kort. Dette er meget mere almindeligt. Kontant betaling accepteres generelt ikke ved parkeringsautomater eller på lokal offentlig transport. Vi anbefaler, at du tager et internationalt accepteret kredit- eller betalingskort med dig. Den populære betaling MobilePay kan kun benyttes af indehavere af et dansk personnummer (CPR-nummer).

Cyklister

Danmark er en nation af tohjulede. Du vil se cykler overalt, så sørg for at passe på dem. Bilister skal altid give efter for cykler, og de har ofte deres egne vejbaner, men nogle gange må man dele vejen.

Alkohol

At køre i spirituspåvirket tilstand er absolut no go i Danmark. Den lovlige grænse for alkohol i dit blod er 0,5 procent i Danmark, og det håndhæves strengt. Hvis promillegrænsen i dit blod er over 0,5, får du straf og bøder af politiet.

App

Hvad koster app'en?

Hvis du køber medlemskab med både bog og app til 449 kr., vil du modtage et medlemskort med dit medlemsnummer, som fungerer som adgang til Pintrip app. Med et Pintrip-medlemskab har du mulighed for at downloade Pintrip app på op til 2 enheder. 

Når du køber et digitalt medlemskab (kun med app) til 399 kr., vil du modtage dit medlemsnummer via e-mail, hvilket også giver dig mulighed for at downloade Pintrip app på op til 2 enheder.

Kan jeg købe Pintrip app uden den fysiske guide?

Ja, du kan købe et digitalt medlemskab (kun med app). Dit medlemsnummer vil blive sendt til dig via e-mail. Medlemskabet er digitalt og giver dig mulighed for at downloade Pintrip app på op til 2 enheder. Bemærk venligst, at det er dit ansvar at hente din vignette hos en af de 54 bonusværter.

Fungerer app'en også når jeg ikke har internetforbindelse?

Ja, Pintrip app fungerer også offline. Men det kræver en internetforbindelse at aktivere medlemskabet og installere opdateringer.

Skal jeg installere opdateringer?

Vi opdaterer app'en regelmæssigt, for at forbedre og optimere brugeroplevelsen. Derfor er det vigtigt, at du altid sørger for at installere nye opdateringer.

Jeg vil gerne have flere funktioner i app'en. Er det planlagt?

Ja, vi videreudvikler hele tiden på app'en, særligt i forbindelse med en ny sæson.  

Hvornår kan jeg installere den nye version?

Pintrip app – version 2024 kan du tilgå den 31. marts 2024.

Tidligere medlemmer, der er registreret: Når du åbner Pintrip app efter den 31. marts 2024 kl. 12.00, har du mulighed for at indtaste dit 2024 medlemsnummer. Dette nummer findes enten på bagsiden af dit fysiske medlemskort eller er blevet sendt til dig via e-mail, hvis du har et digitalt medlemskab. Herefter vil du blive præsenteret for en skærm med dine oplysninger såsom e-mail, nummerplade og telefonnummer, som allerede er udfyldt med dine eksisterende data. Du kan foretage eventuelle ændringer og derefter trykke på ”registrer” for at fuldføre processen.

Nye medlemmer: Download Pintrip app i enten Google Play eller App Store. Fra den 31. marts 2024 kan du få adgang til oplysningerne i Pintrip app. Udfyld blot felterne med dine oplysninger, og du bliver registreret og kan komme i gang.

Er det muligt at købe Pintrip app med et abonnement?

Ja, du kan købe et digitalt medlemskab (kun med app) med et abonnement. Ved at vælge et abonnement kan du automatisk spare penge på dit medlemskab til sæson 2025. Abonnementet fornyes automatisk og kan til enhver tid opsiges.

Hvorfor kan jeg ikke installere app'en?

Kontroller telefonens styresystem. Hvis din telefons styresystem ikke lever op til vores tekniske krav, kan du ikke installere app'en. Vores minimumskrav er Android version 9 og iOS version 13, ældre versioner er ikke understøttet.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg mister min telefon og vil installere app'en på min nye telefon?

Så skal du skrive en mail til os på support@pintrip.eu med dine oplysninger inkl. medlemsnummer, så nulstiller vi dit medlemsnummer, og du kan logge på ny enhed.

Kan jeg bruge Pintrip Guide uden app?

Selvfølgelig, men kører du kun efter bogen, er det dit eget ansvar at holde dig opdateret på denne side

Er der telefonisk support til Pintrip app?

Nej, vi kan desværre ikke tilbyde telefonisk support til app'en. Hvis du har problemer med app'en, skal du kontakte support@pintrip.eu. Send os dit medlemsnummer, modellen på din enhed, versionen af telefonens styresystem, fornavn og efternavn, nummerplade nummer, e-mail og telefonnummer. Så hjælper vi dig hurtigst muligt.

På hvor mange enheder kan jeg installere app'en?

Hvert medlemskab tillader installation på op til 2 enheder.

Jeg bliver ved med at få fejlmelding når jeg bruger app'en. Hvad gør jeg?

Kontakt os på support@pintrip.eu og så hjælper vi dig hurtigst muligt. Husk at skrive dit medlemsnummer, modellen på din enhed, versionen af telefonens styresystem, fornavn og efternavn, nummerplade, e-mail og telefonnummer.

Copy link
Powered by Social Snap