Gavekort PDF

348.00 DKK

 

Gavekort PDF indeholder:

Her kan du selv printe gavekort og påføre kuponkoden, som du får tilsendt, når bestillingen er gået igennem. Gavekortet skal indløses på vores hjemmeside og inkluderer Pintrip Guide 2020 + forsendelse til valgfri adresse.

Læs mere under beskrivelse.


Du får følgende rabatkupon, når du køber denne vare

  • 348.00 DKK discount on all products & Free Shipping

Kategori:

Køb gavekort til Pintrip Guide 2020!

Lær Danmark at kende væk fra de typiske turistruter. Guidebogen er nemlig det perfekte supplement til at opleve alt det gode Danmark har at byde på.

Nyd livet på landet med din autocamper på de mere end 245 steder rundt i hele Danmark.

Pintrip er en guidebog for dem som elsker dansk hygge og nordisk stemning. Du har mulighed for at opleve lokale specialiteter direkte hos producenten og få lokale insidertips til netop det lokalområde du besøger.

Besøg blandt andet whiskydestillerier, ølbryggerier, glaspustere og pottemagere, og lær menneskene at kende som står bag.

Pintrip-guiden er skrevet på dansk, engelsk og tysk, og benytter internationale piktogrammer og GPS-information. Denne guidebog er rettet mod autocamperturister.

Hos de mere end 245 værter, som tilsammen har mere end 615 gratis holdepladser, kan du opleve naturen, roen og de lokale specialiteter i skønne, landlige omgivelser.

  • Med bogen får du dette års vignette og medlemskort (31.03.2020 – 31.03.2021), så du kan opholde dig gratis i 24 timer på private områder rundt omkring i Danmark*
  • Adgang til Pintrip’s App med opdaterede oplysninger på værter samt Vejdirektoratets oplysninger på tømmestationer for gråt og sort vand**

*Pintrip medlemskab er personligt og er bundet til person og autocamper og kan ikke overdrages.
**Det påtrykte medlemsnummer på medlemskortet fungerer som adgang til Pintrip App. Medlemsnummeret er unikt og kan kun anvendes på 1 enhed. Minimumkrav til App er Android version 5 og iOS version 10, ældre versioner er ikke understøttet.

Gavekort til Pintrip Guide skal indløses inden 31.03.21