Bliv vært


 

Autocampergæster efterspørger rolige, naturnære og flade pladser, der er lette at finde, derfor har vi brug for flere værter.

Har du en gård, et hyggeligt landsted, en vingård, et bryggeri, en put & take, en kro, et mejeri, en honningproduktion, eller blot plads til en autocamper,  og har lyst til at dele dit sted med os, så ringer vi dig meget gerne op og fortæller om fordelene ved at stille pladser til rådighed for Pintrip.

Scroller du videre ned på siden, kommer du til tilmeldingsformularen, som du selv kan udfylde.

Vi har lukket for tilmelding til sæson 2021. Sidste frist for tilmelding til sæson 2022 er den 01.12.21.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Henriette og Peter Rask

Det er ikke sådan, vi hungrer efter flere kunder, vi synes bare, det er hyggeligt at kunne åbne dørene og vise folk vores sted.

 

Joan og Hans Skovgaard

Skovgaard Gårdbutik

1. Opret dig her på siden

 

Du kan tilmelde dig i formularen længere nede på denne side, eller ringe til Pintrip på telefon 22 37 95 88, hvis du vil høre mere om at være Pintrip-vært. 

2. Byd velkommen

 

Når først du er blevet en del af Pintrip, er du klar til at dele dit unikke sted med Pintrip’s mange gæster fra hele Europa. Sæson 2022 starter den 31.03.22.

Ofte stillede spørgsmål

Er det lovligt at modtage autocampere?

På din private grund må du som lodsejer stille en holdeplads til rådighed for autocampere, lige når du vil. Da dine gæster overnatter gratis, er du ikke forpligtet til hverken at have en erhvervstilladelse eller anden speciel tilladelse fra de offentlige myndigheder.

 

Har mine gæster behov for strøm, vand, sanitære faciliteter og lignende?

Nej, dine gæster forventer ingen særlige faciliteter. De medbringer det hele selv. Tilbyder du strøm, vand eller andet mod betaling, kan det dog gøre din holdeplads mere attraktiv.

 

Hvad koster det at være Pintrip-vært?

Det koster ikke noget at være Pintrip-vært. Pintrip står for alle udgifter ift. skilte, annoncering osv.  

 

Hvor mange holdepladser skal jeg stille til rådighed?

Man skal som Pintrip-vært kunne tilbyde 1-3 holdepladser på sin grund. 

 

Hvor lang tid bliver mine gæster?

Pintrip-gæster må holde på pladsen i maks. 24 timer. Vores erfaring er, at gæsterne oftest ankommer sidst på eftermiddagen og rejser næste formiddag. Som vært kan du selv bestemme seneste ankomsttidspunkt.

Hvordan kan jeg forvente at pladsen bliver efterladt?

Vores erfaring er, at autocampere er gode til at efterlade pladsen pæn og ren efter brug.

Betingelser for at være Pintrip-vært

1. 
Jeg er indforstået med gratis at stille det i kontrakten antal skrevne egnede autocamper-holdepladser til rådighed for Pintrip-gæster på min private grund i maksimalt 24 timer.

 

2.
Pintrip-gæster er ved ankomst forpligtet at bekræfte deres Pintrip-medlemskab ved at fremvise gyldigt medlemskort. For gæster uden gyldig medlemskort kan jeg henvise til salgssteder på hjemmesiden www.pintrip.eu.  Det er også muligt for mig at købe x antal Pintrip Guide til en reduceret pris mhp. videresalg.

 

3.
Det er for mig 100% omkostningsfrit at være Pintrip-vært.

 

4.
Jeg er ikke forpligtet til at tilbyde faciliteter i form af toilet, strøm, bad, bortskaffelse af affald og lign. Men services kan dog tilbydes – også mod en rimelig betaling, f.eks. bad til kr. 15 (2 euro).

 

5.
Der er ingen forpligtelse for gæsten i forhold til køb.

 

6.
Pintrip ApS stiller skilte til rådighed i forhold til at markere holdeplads og pile-skilte, der viser vejen dertil. Skilte leveres eller fremsendes inden sæsonopstart. Jeg får desuden hvert år mit eget værts-eksemplar af Pintrip Guide (værdi 399,- DKK).

 

7.
Aftalen løber 12 måneder med start den 31. marts og udløb den 31. marts det følgende år. Aftalen og deltagelse i konceptet fortsætter dog, med mindre det skriftligt er meddelt Pintrip ApS, at man ønsker at udtræde af ordningen senest den 1. oktober. Ligeledes skal ønsker om ændringer i indhold af stedets præsentation i efterfølgende års bog være Pintrip ApS i hænde senest den 1. oktober. Ønsker man at udtræde af ordningen skal udlånte skilte returneres til Pintrip.

 

8.
Pintrip hæfter ikke for aftaler mellem vært og gæst. Skader på løsøre er ligeledes et forsikringsmæssigt forhold mellem vært og gæst, i det tilfælde det måtte opstå.

 

9.
Materialer, foto, informationer etc. må udelukkende benyttes på markedsføringsplatforme og marketing/pressemateriale i forbindelse med Pintrip. Data opbevares sikkert og formidles ikke til tredjepart.

 

10.
Pintrip ApS kan til enhver tid opsige samarbejdet for det følgende år. I dette tilfælde skal det ske skriftligt senest den 1. oktober.

Tilmeldingsformular/bliv Pintrip-vært i 2022

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Her kan du læse om gældende retningslinjer i Danmark

Tilmeld nyhedsbrev

JA, vi ved det. Pop-ups er irriterende. Men vi ved, at du bliver glad for vores nyhedsbrev

 

Få vores månedlige nyhedsbrev og tips og ideer til steder, du bare MÅ besøge med Pintrip.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve, der sendes ud. Læs privatlivspolitik her.

Tak for din tilmelding

Velkommen til Pintrip’s univers.

 

Om lidt vil du modtage et insidertip på et sted, vi varmt kan anbefale, at du besøger på din tur rundt i Danmark.

 

Med venlig hilsen

Henriette & Peter Rask