Bliv vært


 

Autocampergæster efterspørger rolige, naturnære og flade pladser, der er lette at finde, derfor har vi brug for flere værter.

Har du en gård, et hyggeligt landsted, en vingård, et bryggeri, en put & take, en kro, et mejeri, en honningproducent, eller blot plads til en autocamper, så ringer vi dig meget gerne op, så du også kan blive oprettet hos Pintrip.

Scroller du videre ned på siden, kommer du til tilmeldingsformularen, som du selv kan udfylde.

Sidste frist for tilmelding til sæson 2021 er den 01.12.20.

De bedste rejsehilsner

Henriette og Peter Rask

Det er ikke sådan, vi hungrer efter flere kunder, vi synes bare, det er hyggeligt at kunne åbne dørene og vise folk vores sted.

 

Joan og Hans Skovgaard

Skovgaard Gårdbutik

1. Opret dig her på siden

 

Du kan tilmelde dig lige her i formularen på siden, eller ringe til enten Henriette eller Peter Rask på telefon +45 22 37 95 88 eller send os en mail på pintrip@pintrip.eu

2. Byd velkommen

 

Når først du er blevet en del af Pintrip, er du klar til at dele dit unikke sted med Pintrips mange gæster fra hele Europa.

Ofte stillede spørgsmål

Er det lovligt at modtage autocampere?

På din private grund må du som lodsejer stille en holdeplads til rådighed for autocampere, lige når du vil. Da dine gæster overnatter gratis, er du ikke forpligtet til hverken at have en erhvervstilladelse eller anden speciel tilladelse fra de offentlige myndigheder.

 

Har mine gæster behov for strøm, vand, sanitære faciliteter og lignende?

Nej, dine gæster forventer ingen særlige faciliteter. De medbringer det hele selv. Tilbyder du strøm, vand eller andet mod betaling, kan det gøre din holdeplads mere attraktiv.

 

Hvad koster det at være Pintrip-vært?

Det koster ikke noget at være Pintrip-vært. Gæster får automatisk et års medlemskab, når de køber Pintrip-guiden, som giver gratis adgang til holdepladser i hele Danmark. Pintrip står for alle udgifter ift. skilte, annoncering osv.  

 

Hvor mange holdepladser skal jeg stille til rådighed?

Man skal som Pintrip-vært kunne tilbyde 1-3 holdepladser på sin grund. 

 

Hvor lang tid bliver mine gæster?

Pintrip-gæster må holde på pladsen i maks. 24 timer. Erfaringer fra Tyskland og Frankrig viser, at gæsterne oftest ankommer sidst på eftermiddagen og rejser næste formiddag. Som vært kan du bestemme seneste ankomsttidspunkt.

Hvordan kan jeg forvente at pladsen bliver efterladt?

Erfaringer fra Tyskland og Frankrig viser, at autocampergæster er gode til at efterlade pladsen pæn og ren.

Betingelser for deltagelse

1. 
Jeg er indforstået med gratis at stille det i kontrakten antal skrevne egnede autocamper holdepladser til rådighed for Pintrip gæster på min private grund i maksimalt 24 timer.

 

2.
Pintrip gæster er ved ankomst forpligtet at bekræfte deres Pintrip medlemskab ved at fremvise gyldigt medlemskort. For gæster uden gyldig vignette har jeg mulighed for at sælge årets Pintrip udgave inklusiv vignette. For dette får jeg kr. 75 pr bog. Gælder for maksimalt to bøger pr. år. Ikke-solgte bøger returneres til Pintrip inden næste sæson. 

 

3.
Deltagelse i Pintrip er for mig 100 % omkostningsfrit.

 

4.
Jeg er ikke forpligtet til at tilbyde faciliteter i form af toilet, strøm, bad, bortskaffelse af affald og lign. Men services kan dog tilbydes – også mod en rimelig betaling, f.eks. bad til kr. 15 (2 euro).

 

5.
Der er ingen forpligtelse for gæsten i forhold til køb.

 

6.
Pintrip ApS stiller skilte til rådighed i forhold til at markere holdeplads. Skilte leveres eller fremsendes inden sæsonopstart.

 

7.
Aftalen løber 12 måneder med start den 31. marts og udløb den 31. marts det følgende år. Aftalen og deltagelse i bogen fortsætter dog, med mindre det skriftligt er meddelt Pintrip ApS, at man ønsker at udtræde af ordningen senest den 31. oktober. Ligeledes skal ønsker om ændringer i indhold af stedets præsentation i efterfølgende års bog være Pintrip ApS i hænde senest den 31. oktober. Ønsker man at udtræde af ordningen skal udlånte skilte returneres til Pintrip.

 

8.
Pintrip hæfter ikke for aftaler mellem vært og gæsten. Skader på løsøre er ligeledes et forsikringsmæssigt forhold mellem vært og gæst, i det tilfælde det må opstå.

 

9.
Materialer, foto, informationer etc. må udelukkende benyttes på markedsføringsplatforme og marketing/pressemateriale i forbindelse med Pintrip. Data opbevares sikkert og formidles ikke til tredjepart.

 

10.
Pintrip ApS kan til enhver tid opsige samarbejdet for det følgende år. I dette tilfælde skal det ske skriftligt senest den 15. oktober.

Din personlige Pintrip-annonce/tilmeldingsformular. 
– Vi arbejder på siden, afvent venligt med at sende formularen. 

Må kontaktperson offentliggøres

Skal gæsterne kontakte jer inden ankomst?

Følgende områder vil gæsten møde på stedet:

Hvor mange holdepladser stiller I til rådighed?

Kan I tage autocampere over 10 meter?

Er tilkørsel med camper over 3,5 t mulig?

Er hunde velkomne ( i snor)? Skriv i bemærkning, hvis de ikke må komme i f.eks. krostue, på museum osv.

Hvilke fremmedsprog taler I?

Bemærk at disse er uforpligtende services, men at de kan gøre lige netop jeres sted mere attraktivt. (Se pkt. 4 under betingelser for deltagelse)

Bespisning

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Drikkevarer

Bespisning skal forudbestilles telefonisk