Kære Pintrippere

Det er nu muligt at forudbestille Pintrip Guide 2020📚.
Vi har lyttet til jer og har arbejdet på højtryk for særligt at få flere værter på Sjælland og øerne. Ud af de i alt mere end 245 værter, der åbner deres sted op for jer den 31.03.20, finder I minimum 75 af dem på Fyn, Sjælland og øerne🏝.Næsten 100 nye spændende steder vil I finde i sæson 2020, og vi har gjort vores ypperste for at finde endnu mere, der falder i jeres smag🍷🧀🎍.
Af alle de spørgeskemaer, vi har fået retur er I meget enige – I ønsker gode oplevelser.

Rigtig mange har desuden spurgt, hvornår der kommer en app.
DET GØR DER TIL SÆSON 2020🤩🤩.

I Pintrip’s app vil I finde opdaterede oplysninger på alle vores værter samt Vejdirektoratets opdaterede oplysninger om, hvor I kan komme af med gråt og sort vand.

Giv Pintrip Guide 2020 som gave🎁🎄

Gavekort PDF
Her kan du selv printe gavekortet (fra den 1. december) og påføre kuponkoden, som du får tilsendt, når bestillingen er gået igennem. Gavekortet skal indløses på vores hjemmeside og inkluderer Pintrip Guide 2020 + forsendelse til valgfri adresse.
Bestilling af Gavekort PDF skal senest foretages den 18. december.
Bestil her. 

Tillykke til Merete Theill Knudsen,

som blev den heldige vinder af vores konkurrence om en flot Fjällräven skuldertaske i forbindelse med vores spørgeskemaundersøgelse. Hun har fået besked og gevinsten er på vej mod Sjælland, hvor Merete bor.

Har du husket at deltage i Dansk Kyst- og Naturstyrelse’s autocamperundersøgelse❓

👉https://study.epinionglobal.com/autocamper
(denne undersøgelse er kun for danskere, der kommer først i december en undersøgelse for udenlandske autocamperturister i Danmark).

Vi glæder os til en ny spændende sæson, men indtil vi tager hul på den, vil vi minde om, at vores værter holder åbent for jer hele året. De fleste af dem har en travl december måned med julemarkeder og juleforberedelser, men det betyder ikke, at de ikke venter besøg.
Benyt lejligheden til at købe lidt ekstra lækkert, hjemmelavet og lokalt produceret til den søde juletid.

Glade decemberhilsner

4924

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

JA, vi vet att "pop-up" meddelanden är irriterande. Men vi är övertygade att du kommer att uppskatta våra nyhetsbrev.

 

Få våra månatliga nyhetsbrev, visserligen på danska, men de är förhoppningsvis, ändå lätta att läsa. Du får tips och idéer om ställen, som du bara MÅSTE besöka med Pintrip.

När du har anmält dig till nyhetsbrevet, bekräftar du att du accepterar våra villkor samt att du godkänner våra utskick av breven. Du kan alltid säga upp ditt abonnemang via länken i nyhetsbrevet som skickas ut. Läs vår integritetspolicy här.

4925

Tack för din registrering

Välkommen till Pintrip´s universum.

 

Snart kommer du få ett insidertips på ett ställe, som vi varmt rekommenderar,

som du kan besöka på din tur runt i Danmark.

 

Med vänliga hälsningar

Henriette & Peter Rask

Följ de senaste uppdateringarna kring coronaviruset