Kære Pintrippers

Tusind tak for alle de flotte billeder og fortællinger i Facebook gruppen Pintrippers. Det er en fornøjelse at læse, hvordan I glæder jer over de steder I besøger.

Vi er usædvanlig stolte af, at vi har noget for enhver smag i Pintrip Guide. Fælles for alle vores værter er, at de brænder for det de laver. Fra den lille bitte gårdbutik med måske kun nogle få produkter at sælge – til den større vingård, som har opnået international anerkendelse, og sælger deres produkter langt ud over Danmarks grænser.

Vi har personligt besøgt alle vores værter, så nær som et par stykker, og netop vores værters forskellighed synes vi er helt unik. Man får som gæst virkelig “et kig bag facaden” og ser det autentiske Danmark. Det kan vi ret godt selv lide, og det er netop det, vi har sat pris på, når vi har rejst i både Frankrig med France Passion og i Tyskland med Landvergnuegen.

Som Pintrip-vært har man tilbudt 1-3 gratis holdepladser, fordi man gerne vil byde fremmede indenfor og vise, hvad man går og laver. Vi har f.eks. garanteret alle vores værter, at når man rejser med Pintrip, så har man i princippet alt med sig, og er ikke afhængig af, at man f.eks. kan få bad, benytte toilet og komme af med affald de steder man parkerer med Pintrip. Nogle steder er der faciliteter (vist i Pintrip-guide), og der afregner man naturligvis med værten. Standarden er svingende, men altså et helt frivilligt tilbud.

Tak fordi du husker at orientere dig i Pintrip-guiden, inden du besøger en vært, så du ved, hvad du kan forvente + at melde din ankomst, hvor det kræves. Det er med til at give alle en positiv og god oplevelse.

Spørgeskema om Pintrip
Vær med i konkurrencen om en lækker taske fra Fjällräven og udfyld et lille spørgeskema her.

Vinder af juli måneds fotokonkurrence
Tak for alle flotte bidrag til fotokonkurrencen, vi har trukket en heldig vinder, som denne måned er Hans-Jürgen Heldt fra Tyskland. Hans-Jürgen skriver om sit billede: I juni 2019 besøgte og overnattede vi hos Pintrip nr. 135. Vi synes rigtig godt om stedet.  Vi kunne godt lide det, for her var ro og stedet indbød til at slappe af i de smukke omgivelser. De dejlige værter, et ældre ægtepar, var meget gæstfrie og gjorde alt for at vi havde et skønt ophold.  

Stort tillykke med næste års udgave af Pintrip Guide, som vi sender i marts måned.

Husk at sende dit bidrag på pintrip@pintrip.eu og skriv “fotokonkurrence” i emnefeltet. Vi trækker en ny vinder hver måned.

Pintrip på TV og i radio
Som flere af jer måske har set og hørt, har vi de seneste uger været på både TV og i radioen. I den forbindelse vil vi sige tak til de frivillige, der tilfældigt har været hos de Pintrip-værter, hvor der er blevet filmet.

Har du ikke set indslagene, kan du se dem lige her:
DR1 TV-avisen  
TV Midt Vest
DR Syd- og Sønderjylland, artikel

De bedste sommerhilsner

4924

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

JA, vi vet att "pop-up" meddelanden är irriterande. Men vi är övertygade att du kommer att uppskatta våra nyhetsbrev.

 

Få våra månatliga nyhetsbrev, visserligen på danska, men de är förhoppningsvis, ändå lätta att läsa. Du får tips och idéer om ställen, som du bara MÅSTE besöka med Pintrip.

När du har anmält dig till nyhetsbrevet, bekräftar du att du accepterar våra villkor samt att du godkänner våra utskick av breven. Du kan alltid säga upp ditt abonnemang via länken i nyhetsbrevet som skickas ut. Läs vår integritetspolicy här.

4925

Tack för din registrering

Välkommen till Pintrip´s universum.

 

Snart kommer du få ett insidertips på ett ställe, som vi varmt rekommenderar,

som du kan besöka på din tur runt i Danmark.

 

Med vänliga hälsningar

Henriette & Peter Rask

Följ de senaste uppdateringarna kring coronaviruset