Kære Pintrippere,

Sommeren er ved at gå på hæld, men det betyder heldigvis ikke, at rejseaktiviteten i Pintrip stopper. Størstedelen af vores Pintrip-værter tager imod Pintrippere hele året rundt. Hvis der i en periode er lukket for Pintrippere, ses det i Pintrip Guide under closed.

Vi glæder os stadig dagligt over, at I har stor lyst til at dele jeres oplevelser og billeder i Facebook gruppen Pintrippers. Vi ved, at det er til stor inspiration for både nye og gamle Pintrippere. Så, stor tak skal lyde for det.

Spørgeskema
Vi har modtaget mange besvarelser på vores spørgeskema, og det giver os et rigtigt godt billede af, at vi bestemt er på rette vej, men også nogle gode redskaber, så vi fremadrettet kan gøre Pintrip endnu bedre for jer.
Har du endnu ikke indsendt din besvarelse, kan du gøre det her.
Vi trækker lod blandt alle besvarelser om en lækker skuldertaske fra Fjällräven.

Sidste frist for besvarelse er den 28.10.19.

Vores arbejde
Den sidste måned har vi brugt en stor del af vores tid rundt på Sjælland og øerne for at få kontakt til nye værter, men også for at aflægge nogle af de “gamle” et besøg. Det er utrolig hyggeligt at komme rundt og høre alle de gode oplevelser vores værter får, ved at være Pintrip værter.

Vi har til næste sæson åbnet mere op for, at man som privat kan tilbyde et par holdepladser for Pintrippere. Så har du et dejligt sted, som du gerne vil dele med andre, så tag kontakt til os på 22379588 eller send en mail på pintrip@pintrip.eu og hør om mulighederne.

Vi er særligt interesseret i flere Pintrip-værter langs Vestkysten, Sjælland og øerne, da der har været stor efterspørgsel i år på flere pladser der.

Tip en vært
Kender du et dejligt sted, som kunne være interesseret i at blive Pintrip-vært, så aflever din flyer fra Pintrip-guiden hos dem. Det er helt uden omkostninger at blive og være Pintrip-vært, og en fantastisk måde at fortælle om sin virksomhed til potentielle kunder.

Fotodag
Torsdag den 22. august var hele dagen afsat til at tage billeder til næste års udgave af Pintrip Guide. Vi havde en rigtig god dag, og vores fotograf Frederik Maj fik taget nogle fantastiske billeder.
En stor tak til vores statister Karen, Colin, Sonja, Jørgen, Anne Mona og Søren.

Vinder af august måneds fotokonkurrence
Tak for alle flotte bidrag til fotokonkurrencen, vi har trukket en heldig vinder, som denne måned er Andy Guse fra Tyskland. Andy’s billede er taget ved Præstø Vingård, s. 201.
Stort tillykke med næste års udgave af Pintrip Guide, som vi sender i marts måned.

Husk at sende dit bidrag på pintrip@pintrip.eu og skriv “fotokonkurrence” i emnefeltet. Vi trækker en ny vinder hver måned.

Elmia Husvagn Husbil 11-15- september
I denne uge deltager vi i Skandinaviens største messe for autocampere og campingvogne. Vi deler stand med svenske SwedeStops, som bygger på samme koncept som Pintrip.
Vi glæder os rigtig meget til at fortælle en masse svenskere om Pintrip og ikke mindst til nogle hyggelige dage med vores svenske kolleger, Rose-Marie og Trygve Bringhammar.

Kig forbi vores stand C5:10 i hal C eller se mere her.

Pintrip-træf den 2. november
Vi er i gang med at planlægge vores allerførste autocampertræf i samarbejde med Jyllandsakvariet og Seaside Safari. Arrangementet bliver afholdt i Agger i Thy, og vi skal bl.a. dykke ned i naturens spisekammer. Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 2. november, endeligt program og pris kommer senere, men vi garanterer, at det bliver en god og indholdsrig dag.

OBS.! Vi har ind imellem stadig nogle rettelser, så husk at opdatere din Pintrip Guide inden afrejse. Vi skriver altid dato på, når vi laver en rettelse, så du kan se, om der skulle være kommet nogle nye. 
https://pintrip.eu/se/aendringer-guide/
De bedste sensommerhilsner
4924

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

JA, vi vet att "pop-up" meddelanden är irriterande. Men vi är övertygade att du kommer att uppskatta våra nyhetsbrev.

 

Få våra månatliga nyhetsbrev, visserligen på danska, men de är förhoppningsvis, ändå lätta att läsa. Du får tips och idéer om ställen, som du bara MÅSTE besöka med Pintrip.

När du har anmält dig till nyhetsbrevet, bekräftar du att du accepterar våra villkor samt att du godkänner våra utskick av breven. Du kan alltid säga upp ditt abonnemang via länken i nyhetsbrevet som skickas ut. Läs vår integritetspolicy här.

4925

Tack för din registrering

Välkommen till Pintrip´s universum.

 

Snart kommer du få ett insidertips på ett ställe, som vi varmt rekommenderar,

som du kan besöka på din tur runt i Danmark.

 

Med vänliga hälsningar

Henriette & Peter Rask

Följ de senaste uppdateringarna kring coronaviruset