Fantastisk opstart!

Sikke en start på en spændende 1. sæson med Pintrip.

Regn og slud har bestemt ikke forhindret jer i at komme ud i Danmark og prøve Pintrip af, og det er vi rigtig glade for. Vi er taknemmelige for alle de positive tilbagemeldinger og også den konstruktive kritik. Det er på den måde, at vi bliver bedre.

Vi er rigtig glade for jeres forståelse for netop, at det er den 1. sæson, både for os, for jer, men ikke mindst for vores værter, der måske aldrig har haft en 8 meter lang autocamper bumlende op af en smal indkørsel :o)

Vi vil gerne minde alle om, at der i Pintrip Guide udelukkende er tale om private, gratis Pintrip-holdepladser. Langt størstedelen af vores værter driver en virksomhed, som I med jeres Pintrip-medlemskab får lov at komme helt tæt på. Det er dog vigtigt at pointere, at der som udgangspunkt ikke er etableret en decideret autocamper-plads, men blot en holdeplads et sted på grunden, eller måske er det parkeringspladsen for de øvrige besøgende, I har mulighed for at overnatte på.

Gå på opdagelse, nyd naturen og spørg vores værter til råds om, hvad der er særligt i området. Fokuser på gæstfriheden og oplevelserne.

Fælles for vores værter er, at de alle ønsker at give jer så god en oplevelse som mulig.

Husk, at vores værter er forskellige og kan ikke sammenlignes. På samme måde er vi forskellige og deler måske ikke hinandens holdninger og præferencer for, hvad der kendetegner en “god” holdeplads 😊.

Køb Pintrip Guide her 

Pintrippers 🚐

Vi har netop oprettet gruppen Pintrippers 🚐 under vores Facebookside pintrip.eu/sveska.
Her deles erfaringer, anbefalinger, billeder og gode råd Pintrip-gæster imellem. Hovedsproget er dansk.

Bliv medlem af gruppen og inviter gerne dine autocamper-venner med ind i fællesskabet.

Fælles for gruppen er, at emnerne skal vedrøre Pintrip. Vores værter har ligeledes mulighed for at dele opslag vedr. deres arrangementer osv.

Pintrippers 🚐 (Deutschsprachig)

Denne gruppe er lavet særligt til de tysktalende.
Her vil hovedsproget være tysk. Her deler vi også erfaringer, anbefalinger, gode råd og billeder.

Inviter dine tyske autocampervenner med ind i Pintrip-fællesskabet, måske får de også lyst til at prøve konceptet af.

Hjemmesideoptimering

Som vi meldte ud i sidste uge var der lidt forsinkelse på april måneds nyhedsbrev grundet optimering af vores hjemmeside.

Vi har længe grublet over, hvordan vi skulle gøre vores nyhedsbrev så brugervenligst som muligt, uden at det blev for “tungt” af 3 sprog. Løsningen er derfor blevet, at vi sender en mail ud med link til nyhedsbrev på henholdsvis dansk, engelsk og tysk.

En anden udfordring har været ændringer i Pintrip Guide, hvordan vi får dem formidlet ud til jer. Vi kan desværre ikke undgå, at der i løbet af sæsonen udgår en vært, at der bliver ændret et telefonnummer og lignende. Ændringer vil derfor også være at finde på hjemmesiden.

De bedste Pintrip-hilsner

Henriette & Peter Rask

4924

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

JA, vi vet att "pop-up" meddelanden är irriterande. Men vi är övertygade att du kommer att uppskatta våra nyhetsbrev.

 

Få våra månatliga nyhetsbrev, visserligen på danska, men de är förhoppningsvis, ändå lätta att läsa. Du får tips och idéer om ställen, som du bara MÅSTE besöka med Pintrip.

När du har anmält dig till nyhetsbrevet, bekräftar du att du accepterar våra villkor samt att du godkänner våra utskick av breven. Du kan alltid säga upp ditt abonnemang via länken i nyhetsbrevet som skickas ut. Läs vår integritetspolicy här.

4925

Tack för din registrering

Välkommen till Pintrip´s universum.

 

Snart kommer du få ett insidertips på ett ställe, som vi varmt rekommenderar,

som du kan besöka på din tur runt i Danmark.

 

Med vänliga hälsningar

Henriette & Peter Rask

Följ de senaste uppdateringarna kring coronaviruset