Velkommen
til pintrip

din lokale guide til unikke oplevelser

Det er noget helt særligt at eje en autocamper. Det er følelsen af frihed, når kun vejen sætter begrænsninger for, hvor turen går hen. Det er følelsen af uafhængighed, når du selv bestemmer, hvor du vil parkere for natten, og hvornår du vil køre videre. Det er ikke kun en rejseform, men en måde at leve på.

Det er på præcis den måde, vi sammen med vores tre drenge har udforsket Europa og Danmark. I autocamperen, pakket kun med os og det mest nødvendige, har destinationerne været både korte og lange, men altid med det samme formål; at køre ud i det blå. 

For nogle år tilbage rejste vi sammen Frankrig tyndt. Vi ville opleve det autentiske, færdes blandt de lokale og samtidig have trygge omgivelser, når vi skulle overnatte i vores camper.

Men hvordan finder man lige det? Svaret fandt vi i form af en rejseguide, der åbnede det franske landskab op for os. Fra vingårde til strudsefarme, bisonfarme, keramikere og små landbrug. Efter mange fantastiske overnatninger fik vi Frankrig helt ind under huden og vendte hjem til Danmark.

Men der var sket noget undervejs. Drømmen om Pintrip var opstået

Vi synes, at alle autocamperturister skal opleve det autentiske Danmark. De skal ud ad de små veje og finde de gemte skatte undervejs, som vores værter tilbyder. Vi lover, der er noget for enhver smag.

Vi synes, at alle autocamperturister skal have mulighed for at opleve det autentiske Danmark. De skal ud ad de små veje og finde de gemte skatte undervejs. Det er derfor, vi har skabt Pintrip, som garanterer unikke oplevelser. Alle vores værter er særligt udvalgte, og vi lover, at der er noget for enhver smag.

Pintrip’s værter glæder sig til at byde velkommen på netop deres sted.

De bedste rejsehilsner

Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe er bog og vignette gyldig?

Sæsonen er altid fra den 31.03. til den 31.03. det følgende år. Husk gyldigt medlemskab, det er vores værters garanti for, at alle gæster er bekendt med gældende opdateringer.

 

Må jeg tage min hund med?

Hunde er velkomne hos mere end 90% af vores værter. Din hund skal altid være i snor, og der kan være særlige forholdsregler hos enkelte værter, som vil være beskrevet i guiden.

 

Hvordan kommer jeg af med sort og grå vand?

I Pintrip-guiden henviser vi til sanistationer i hele Danmark. Ved enkelte værter vil der være mulighed for tømning.

 

Jeg kan ikke melde min ankomst, hvad gør jeg?

Hvis din vært ønsker opkald inden ankomst, og de ikke tager telefonen, bør du finde en anden holdeplads for natten.

 

Kan jeg få strøm og vand?

Flere af vores værter tilbyder strøm og vand for et mindre beløb.

Er Pintrip kun for autocampere?

Ja, Pintrip-guiden er udelukkende for autocampere.