Kære Pintrippere

Det er ikke nogen hemmelighed at vi var meget spændte da de frisktrykte Pintrip Guide 2020 ankom til kontoret for 2 uger siden. For selvom Pintrip 2019 er den førstefødte og dermed startskuddet på denne rejse, så har vi også lyttet og lært meget siden da.

Pintrip Guide 2020 er resultatet af et lærerigt forløb, hvor både værter, os selv og ikke mindst Pintrippere har haft de første spæde erfaringer med Pintrip, og dermed har kunne fortælle os hvad der virker og hvad der virker knap så godt. Derfor har Pintrip Guide 2020 fået en overhaling i forhold til Pintrip Guide 2019. Det betyder bl.a. at i Pintrip Guide 2020 er der:

  • 252 Pintrip værter som står klar til at byde dig velkommen.
  • en god beskrivelse af hver vært, så du ved, hvad du kan forvente inden du ankommer.
  • piktogramoversigt ved hver vært, som viser faciliteter på stedet. WC piktogrammet betyder nu, at der er adgang til toilet 24 timer i døgnet.
  • mange unikke, lokale oplevelser og gratis overnatning i Danmark for autocamperfolket.
  • adgang til den nye Pintrip App, som viser de forskellige værter/holdepladser og som en ekstra bonus også alle Vejdirektoratets tømmestationer i Danmark.
  • et års medlemskab af Pintrip.

Pintrip Guide 2020 træder i kraft her 31.marts og medlemskabet varer et år. Et år fyldt med unikke oplevelser for kun 299,- DKK. Måske lyder det for godt til at være sandt, men det er det ikke. Så snart du har købt Pintrip Guide 2020 får du nemlig adgang til alle de herligheder som guidebogen indeholder.

…………….Pssst jo længere tid du har Pintrip Guide jo flere værter kan du også nå at besøge, og dermed få endnu flere skønne oplevelser med hjem i bagagen. Derfor er det netop nu et ideelt tidspunkt at få fat på din egen udgave af Pintrip Guide 2020, for så er du helt klar til sæsonen starter – og så har du et helt år til at udforske Danmark med Pintrip i din autocamper.

 

Med venlig hilsen

Her kan du læse om gældende retningslinjer i Danmark

Tilmeld nyhedsbrev

JA, vi ved det. Pop-ups er irriterende. Men vi ved, at du bliver glad for vores nyhedsbrev

 

Få vores månedlige nyhedsbrev og tips og ideer til steder, du bare MÅ besøge med Pintrip.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve, der sendes ud. Læs privatlivspolitik her.

Tak for din tilmelding

Velkommen til Pintrip’s univers.

 

Om lidt vil du modtage et insidertip på et sted, vi varmt kan anbefale, at du besøger på din tur rundt i Danmark.

 

Med venlig hilsen

Henriette & Peter Rask