Kære Pintripper

Påsken er netop afsluttet – og det blev en helt anderledes en af slagsen i år, må man nok sige.

Mange af jer har været ude at nyde det godt vejr, og som vi også tidligere har været inde på, er det jo helt okay at benytte Pintrip-holdepladser, så længe man overholder retningslinjerne.

Der er flere værter, som holder lukket grundet Corona-situationen, og vi forsøger at opdatere på facebookgruppen Pintrippers, så snart vi får en melding ind. Det er dog ikke altid, den når frem til os, fordi situationen ændrer sig hele tiden. For at være på den sikre side, kan man holde sig til de værter, som kræver et opkald inden ankomst, ellers kan man risikere at blive afvist ved ankomst.

Pintrip App.

Næsten 700 har downloadet vores app, og det er helt fantastisk – i den forbindelse vil vi også sige tusind tak for jeres forståelse – I er med til at rette til og rette fejl, og det giver i den sidste ende en bedre brugeroplevelse for jer.

Bliv endelig ved med at sende os spørgsmål på support@pintrip.eu, hvis der er noget I ikke finder svar på under “support – spørgsmål til Pintrip app”. Vi besvarer alle mails, og forsøger at gøre det så hurtigt som muligt. Vi videresender problemstillinger, som vi ikke selv kan løse, til vores programmør, og selv om han er rigtig hurtig til at svare tilbage, så må der regnes med lidt ventetid.

Ekstra app adgang

Mange har spurgt til en ekstra adgang til app’en, og det kan vi godt forstå, at der kunne give god mening. Som vi har svaret jer, så ligger der både tekniske udfordringer og øgede omkostninger i det, og det er grunden til, at vi har været lidt afventende med det.

Vi har selvfølgelig lyttet til jer, og i samarbejde med vores udvikler/programmør nu gjort det muligt at købe en ekstra adgang. Er du interesseret i at benytte dig af det, skal du sende os en mail på support@pintrip.eu, hvor du skriver dit nuværende medlemsnummer, dine kontaktoplysninger + en kort forklaring på, hvorfor du ønsker en ekstra adgang.

Prisen for en ekstra adgang er 50 DKK. Så snart vi har gennemgået mailen, sender vi en opkrævning via vores betalingssystem Stripe, og når betalingen er gået igennem, sender vi en ekstra adgang på mail (medlemsnummer).

Medlemskort + vignette + app

Et Pintrip medlemskab er personligt, og det betyder, at det er bundet til person + bil. Helt konkret betyder det, at du selvfølgelig skal klistre vignetten i din autocamper og altid fremvise medlemskortet, hver gang du kommer til en ny vært (det er ikke værten, der skal spørge til det, men dig, der som det første skal fremvise det, når du melder din ankomst). Det er værtens sikkerhed for, at du er gyldigt medlem + har sat dig ind i, hvordan Pintrip-konceptet fungerer og med de ændringer der måtte være.

På bagsiden af medlemskortet skal du skrive dit navn og nummerplade, og når du registrerer dig på app’en skal du igen benytte de oplysninger.

Du kan læse vores persondatalov her.
Lukkede grænser

Den seneste udmelding fra Myndighederne er, at de danske grænser er lukket til den 11. maj 2020. Vi er naturligvis rigtig kede af, at vi ikke kan byde vores nabolande velkommen til Danmark, som situationen er lige nu.

Du kan følge med på https://politi.dk/coronavirus-i-danmark/seneste-nyt-fra-myndighederne

Med venlig hilsen

Her kan du læse om gældende retningslinjer i Danmark

Tilmeld nyhedsbrev

JA, vi ved det. Pop-ups er irriterende. Men vi ved, at du bliver glad for vores nyhedsbrev

 

Få vores månedlige nyhedsbrev og tips og ideer til steder, du bare MÅ besøge med Pintrip.

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve, der sendes ud. Læs privatlivspolitik her.

Tak for din tilmelding

Velkommen til Pintrip’s univers.

 

Om lidt vil du modtage et insidertip på et sted, vi varmt kan anbefale, at du besøger på din tur rundt i Danmark.

 

Med venlig hilsen

Henriette & Peter Rask